Etusivu Myytävät kohteet 115.5 m² Sarviniitynkatu 3 A, 04200 Kerava 4h+k+s+kph+wc+p – Oikotie 21452230

415 000 € 115,5 m²

Sarviniitynkatu 3 A, Sompio, Kerava 4h+k+s+kph+wc+p

Maria Kuivinen
Maria Kuivinen

+358 44 5746727

Velaton hinta
415 000 €
Hoitovastike
531,30 € / kk
Asuinpinta-ala
115,5 m²
Huoneita
4
Kerros
5
Rakennusvuosi
2007
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Sompio
Kaupunki
Kerava

Tervetuloa tutustumaan upeaan kattohuoneistoon erinomaisella sijainnilla. Tässä valoisassa ylimmän kerroksen rauhallisessa kodissa on loistava pohjaratkaisu ja koko huoneiston levyinen upea kattoterassi, josta osa on lasitettua terassia.

Kodin sydämenä on upea ja avara olohuone, josta on käynti etelän suuntaan olevalle parvekkeelle. Olohuoneen yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu suurempikin ruokapöytä. Keittiössä on hyvin kaappi- ja säilytystilaa ja täyskorkeat jääkaappi ja pakastin.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joissa on hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Tyylikäs kylpyhuone on uusittu 2021 ja siellä on tila myös pesukoneelle. Oman saunan löylyissä on ihana rentoutua päivän päätteeksi ja vilvoittelemaan pääset lasitetulle terassille, joka on kuin lisähuone keväästä syksyyn. Erillinen wc helpottaa myös perheen arkea.

Huoneiston oston yhteydessä on mahdollista ostaa myös autohallipaikka ja erillinen 7m2 kokoinen extravarastotila. Huoneistokohtainen varasto kuuluu huoneistoon. Autohallista pääsee kätevästi kauppakassien kanssa suoraan hissillä oman kodin ovelle. Yhtiössä siistit yleiset tilat, mm ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone.

Palvelut ovat aivan kivenheiton päässä ja juna-asemallekin on vain lyhyt kävelymatka. Tähän kotiin on helppo ihastua!

Parhaiten pääset tutustumaan tähän viihtyisään kotiin sopimalla kanssani joustavasti yksityisesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt:
Maria Kuivinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
maria@kuivinenlkv.fi
0445746727

Perustiedot

Sijainti
Sarviniitynkatu 3 A, 04200 Kerava
Kaupunginosa
Sompio
Kohdenumero
20678362
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
115,5 m²
Tontin pinta-ala
3 457 m²
Kokonaispinta-ala
115,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h+k+s+kph+wc+p
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin / suodatin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone uusittu pinnoiltaan ja kalusteiltaan vuonna 2021. Kalusteet: Temal. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: WC takaseinä, lattia ja kalusteet uusittu 2021. Varustus: peilikaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneiston oston yhteydessä on mahdollista ostaa ylimääräinen 7m2 varastotila hintaan 7000€.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys viiden vuoden korjaustarpeesta - 2024 uusitaan parvekkeiden elastiset saumat yhteishankintana Hiidenkiven ja Hiidenkallion kanssa - 2024 palovaroittimimen uusiminen ja ottaminen taloyhtiön vastuulle - 2026 Muiden ulkopuolisten elastisten saumojen uusinta - 2026 Kuntoarvion ja pitkäntähtäimen suunnitelmien päivittäminen -2026 Lukituksen uusiminen -2026 Uudistetaan sokkeleiden reklamaatioasia rakentajalle 2.10. mennessä -2028 Lämpökeskuksen uusiminen - Pihakasvien hoidosta, mm. kuorikatteen lisäämisestä ja pensaiden leikkuusta syntyy yhtiölle kuluja lähivuosina
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Rakentaja on suorittanut mm. ilmanvaihdon, vedenpoiston ja ulkopuolisten rakenteiden osalta, ei kustannuksia yhtiölle. 2011 Julkisivujen saumat on pääosin uusittu rakentajan takuuna. Asennettu lumiesteet ilmanvaihdon tuloilma-aukkoihin. Talojen lukituksia on korjattu siten, että yhtiöiden avaimilla ei pääse toisten talojen yhteisiin tiloihin. 2012 Pihojen pensaat on leikattu ja kuoriketta lisätty. Parvekkeiden korkoasemat on tarkistusmitattu. 2014 Ukkosen rikkoman valvonta-alakeskuksen korjaus. Yhteisen leikkialueen leikkivälineiden huoltomaalaukset. 2015 Yhteisiä piha-alueita on hoidettu hoitamalla ja uudistamalla yhteisen leikkialueen viereisiä viheralueita. 2015 Rakentajalle korjausvaatimus. Yhtiökokous 19.5.2015. 2016 Tonttiviemärit ja salaojat on huuhdeltu ja kuvattu kuntoarvioon liittyen. Ilmanvaihtokanavat ja päätelaitteet on nuohottu ja ilmamäärät huoneistoissa ja yleisissä tiloissa on säädetty. Väestönsuojien paine- ja tiiviyskoe, sekä väestönsuojien tarkastus on suoritettu. Kiinteistön kuntoarvion teettäminen aloitettu. 2019 Piha-alueen kasvillisuuteen muutoksia. Seinien luonnonkivisten alaosien elastiset saumat uusittu. Huoneistojen ikkunoiden listojen kiinnitykset varmistettu ruuvaamalla. Patteriverkoston toiminta tarkastettiin ja puutteet korjattiin. Hissien hälytyspuhelimet muutettiin gsm-toimisiksi. Väestönsuojan hätäpuheline gsm-toimiseksi. 2020 Molempien rakennusten pihakannen puoleisiin ulko-oviin asennettiin kääntöovikoneistot, joihin asukkailla mahdollisuus hankkia kaukosäädin. Kulkuluiskia täydennettiin, täyttävät esteettömyysmääräykset. Yhden huoneiston kph havaittiin taloyhtiön vastuulle kuuluva rakenteellinen vaurio, jonka korjaaminen aloitettiin 2020, valmistui 2021. Porraskäytäviin kerrosnumerointi palotilanteen turvallisuuden parantamiseksi. 2021 Pellittämättömien pihamuurien päälle asennettiin suojapellitykset. Parvekelaseille huoltokierros. Yhden huoneiston kph korjattiin yhtiölle vastuulle kuuluvan virheen vuoksi. 2022 Teetettiin uusi energiatodistus. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Väestönsuojan Paine- ja tiiviyskoe, sekä tarkastus on tehty. 2023 Rakennusten ilmanvaihtojärjestelmät on korjattu ja säädetty. Jätehuoneen oveen asennettiin kääntöovikoneisto, jossa on kaukoavausmahdollisuus. Jätehuoneen lattia huoltomaalattiin.
Näkymät
Huoneistossa lasitettu terassi, sekä iso kattoterassi.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Citymarket talon vieressä Prisma 500m Koulut: Sompion koulu 500m
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
415 000 €
Myyntihinta
415 000 €
Neliöhinta
3 593,07 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
531,30 € / kk
Yhtiövastike
531,30 € / kk
Vesimaksu
22 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Pysäköintimaksu
40.25 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Autohallipaikan pääomavastike 36,11€/kk. Ylimääräisen varaston vastike on 16,10€/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Keravan Metsäniitty
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2007
Huoneistojen lukumäärä
21
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
3 457 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Juna-asemalle n.850m.
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kuivaushuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Jätehuone, talonvarasto, tekniset tilat.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli, maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset