Etusivu Myytävät kohteet 101.8 m² Veräjäpellonkatu 5 C 6, 02650 Espoo 3h+avok+kphx2+s+wc+khh+ask.h.+var – Oikotie 21858078

648 000 € 101,8 m²

Veräjäpellonkatu 5 C 6, Leppävaara, Espoo 3h+avok+kphx2+s+wc+khh+ask.h.+var

Velaton hinta
648 000 €
Asuinpinta-ala
101,8 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Tervetuloa tutustumaan tyylikkäästi suunniteltuun ja erittäin laadukkaasti toteutettuun kivitaloon Leppävaaran parhaalle paikalle. Upeasta kädenjäljestään tunnettu Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy on vastannut tämän kauniin paritalokodin suunnittelusta, jossa kekseliäs tilankäyttö viehättää! Tämä näyttävä, skandinaavinen kivitalo on arkkitehtuuriltaan selkeälinjainen ja luonnonmukainen.

Kodin asuintilat jakautuvat toimivasti kahteen kerrokseen. Yläkerran yhteinen tila, jossa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, jatkuu suurelle terassiparvekkeelle, terassilla on myös lasitusvaraus. Myös jacuzzin asentamiselle on tehty varaus.

Tavallista korkeampi huonekorkeus luo ilmavuutta ja avarat oleskelutilat muodostavat viihtyisän kodin sydämen. Asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisesta pääset nauttimaan metsäisestä näkymästä. Yläkerrassa wc:n yhteydessä on myös suihku.

Alakerran tilava askarteluhuone taipuu elämäntilanteiden muuttuessa viihtyisäksi kotitoimistoksi, vierashuoneeksi, tai vaikkapa nuoren omaksi tilaksi. Käytännöllisyyttä silmällä pitäen kodinhoitohuone runsaine kaappitiloineen sijaitsee kylpyhuoneen välittömässä läheisyydessä, ja erillinen WC takaa arkielämän toimivuuden. Säilytystilaa on runsaasti, sillä kiinteiden kaapistojen lisäksi kodissa on erillinen varastohuone.

Ulkona on katospaikka ja ulkopaikka autolle, mahdollisuus sähköauton lataukselle. Katolle on asennettu aurinkopaneelit helpottamaan sähkönkulutusta.

Veräjäpellonkadulla asuessasi olet lähellä kaikkea, keskeisestä sijainnistaan huolimatta oma asumisen rauha säilyy varmasti. Harrastaminenkin on täällä vaivatonta, sillä ihan kulmilta löydät niin maauimalan, uimahallin, lukuisat liikuntapaikat kuin kattavat ulkoilumaastotkin.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin sovitaan yksityinen esittelyaika sinulle.

Lisätiedot ja esittelyt:

Sami Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
sami@kuivinenlkv.fi
0405727872

Mikäli oman kotisi myynti on ajankohtainen, pyydä meidät arviokäynnille. Saat meiltä arvokasta tietoa alueesi tämän hetken markkinatilanteesta, sekä kilpailukykyisen palvelutarjouksemme. Käyntimme on maksuton.

Perustiedot

Sijainti
Veräjäpellonkatu 5 C 6, 02650 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kohdenumero
21811193
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
101,8 m²
Tontin pinta-ala
1 653 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Autokatos 17m2
Huoneiston kokoonpano
3h+avok+kphx2+s+wc+khh+ask.h.+var
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Puustellin keittiö
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Yläkerran kylpyhuoneessa suihku ja suihkuseinät. Allaslaatikosto ja peili. Alakerrassa kylpyamme ja kaksi suihkua. Varustus: kylpyamme, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Peili, allaskaapisto. Varustus: bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Varasto/tekninen tila. Vaatehuone. Eteisessä kaapistot.vaatehuone
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-51-151-4

Hinta

Velaton hinta
648 000 €
Myyntihinta
648 000 €
Neliöhinta
6 365,42 € / m²
Kiinnitykset
800 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 12.8 EUR/kk. Jätevesi: 20 EUR/kk. Muut maksut: Sähkönkulutus noin 15800 kWh, josta kahden sähköauton lataamiseen noin 7000 kWh. Aurinkopaneelit tuottaneet vuodessa noin 3500 kWh
Kiinteistövero
700,80 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Lakka EMH-400 pro eristeharkko betoni
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 653 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset