Etusivu Myytävät kohteet 127 m² Harbonkatu 7 C, 00980 Helsinki 3h+k+2xkph+s+wc+kht+askartelutila+varasto – Oikotie 21947006

695 000 € 127 m²

Harbonkatu 7 C, Ramsinranta, Vuosaari, Meri-Rastila, Itä-Helsinki, Itäinen, Helsinki 3h+k+2xkph+s+wc+kht+askartelutila+varasto

Maria Kuivinen
Maria Kuivinen

+358 44 5746727

Velaton hinta
695 000 €
Hoitovastike
815,40 € / kk
Asuinpinta-ala
127 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2004
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Ramsinranta, Vuosaari, Meri-Rastila, Itä-Helsinki, Itäinen
Kaupunki
Helsinki

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen ja laadukkaasti remontoituun kotiin, joka sijaitsee aivan meren tuntumassa Ramsinrannassa. Tässä kodissa on kaikkea, mitä toivot viihtyisältä asumiselta, sisustuksen pienet yksityiskohdat on suunniteltu huolellisesti ja toteutettu laadukkaasti ja meren rannassa oleva yhtiön rantasauna on kuin kirsikka kakun päällä.

Sisääntulokerroksessa on valoisa ja avara olohuone, johon valo tulvii kauniisti isojen ikkunoiden kautta. Korkeakiiltoinen musta keittiö on tyylikäs ja siellä on hyvin kaappi- ja säilytystilaa, hyvin varustellussa keittiössä on mm viinikaappi, sekä integroidut kodinkoneet. Viihtyisä ruokailutila sijaitsee aivan keittiön yhteydessä ja sieltä on käynti myös omalle suojaisalle pihalle, joka on viihtyisä vehreä keidas kesäaikaan. Pihassa on pergola ja viihtyisä terassi, jossa on ihana grillailla kesäaikana. Piha on kauttaaltaan aidattu ja turvallinen paikka lapsille ja lemmikeille. Omalta pihalta löytyy myös omenapuu ja marjapensaita ja upeasti keväisin kukkiva iso kirsikkapuu. Sisääntulokerroksessa sijaitsee myös erillinen wc.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista suuremmassa on lasitettu viihtyisä parveke, josta on näkymä merelle. Yläkerrassa on lisäksi erillinen kylpyhuone.

Alakerran viihtyisä saunatila on kuin oma kotispa, jossa voit hengähtää arjen keskellä. Alakerran kylpyhuoneessa on myös amme. Perheen pyykkihuolto sujuu erinomaisesti erillisessä kodinhoitohuoneessa, josta on varaston kautta käynti myös ulos. Alakerrassa on lisäksi oma erillinen työhuone. Arjen kannalta erinomainen asia on myös se, että auton saa näppärästi omaan autokatokseen aivan sisääntulon viereen.

Lähettyviltä löytyy kerrassaan upeat merelliset ulkoilumaastot ja lenkkipolut, sekä Kallahdenniemen että Ramsinniemen suuntaan, sekä upeita uimarantoja on alueella useampia. Tällä yhtiöllä on lisäksi aivan meren rannassa poikkeuksellisen upea rantasauna, jossa on hulppeat tilat isommillekin juhlille. Rantasaunalta on lapsille turvallinen, hitaasti syvenevä hiekkapohja. Lisäksi yhtiöllä on oma laituri, jossa on venepaikat.

Alueella on upeita kahviloita aivan kävelyetäisyydellä, mm Melontakeskuksen Cafe Monami, joka sijaitsee Harbonkadun päässä, sekä ravintola Maininki Kallahden uimarannalla ja Villa Ullas niemen toisella puolella.

Tähän kotiin on helppo ihastua! Parhaiten pääset tutustumaan tähän upeaan kotiin sopimalla kanssani yksityisesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt:
Maria Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
maria@kuivinenlkv.fi
0445746727

Sami Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
sami@kuivinenlkv.fi
0405727872

Mikäli oman kotisi myynti on ajankohtainen, pyydä meidät arviokäynnille. Saat meiltä arvokasta tietoa alueesi tämän hetken markkinatilanteesta, sekä kilpailukykyisen palvelutarjouksemme. Käyntimme on maksuton.

Perustiedot

Sijainti
Harbonkatu 7 C, 00980 Helsinki
Kaupunginosa
Ramsinranta, Vuosaari, Meri-Rastila, Itä-Helsinki, Itäinen
Kohdenumero
21363659
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
127 m²
Tontin pinta-ala
1 787 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h+k+2xkph+s+wc+kht+askartelutila+varasto
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin, viinikaappi. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: kaakko
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: kylpyamme, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: Sisääntulokerroksen wc:ssä suihku ja suihkuseinä, wc:n lisäksi. Varustus: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, peilikaappi.
Säilytystilat
ulkovarasto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet seuraavalle kuudelle vuodelle: 2024 Sadevesirännien paikkamaalaus. Rantasaunalla ulkopintojen huoltomaalaus. Tarkistetaan ja tarvittaessa vaihdetaan levylämmönsiirtimet, pumput, patteriventtiilit, putkistovarusteet (lämpömittarit, lianerottimet jne.) lämmitysjärjestelmään, yksiote ja termostaattisekoittajat, Rantasaunalla saunan vesivaraaja, ilmalämpöpumppu, lauteet, termostaattisekoittajat. 2025-2026 Porrasaskelmien uusinta/kunnostus (paitsi B), A&B jäteastia-aitauksen rakentaminen, talojen välisten pengerryksien tarkistus. 2026-2028 Tarkistetaan betoniset pihakiveykset, sadevesi ja LV-kiertopumput, lämmöntalteenottolaitteet. Rantasaunalla perusmuurin vedeneristys, kuumabitumisively, sisäseinien huoltomaalaus, saunapanelointi, lattialämmitys ja pumput, putkistovarusteet, vesimittari, yksiotesekoittajat, ulkovalaisimet.
Tehdyt remontit
Vuonna 2017 kaikkien pintojen uusiminen, mukaan lukien märkätilat ja keittiö. Askartelutilan ja pukuhuoneen välinen seinä poistettu ja tilat yhdistetty. TALOYHTIÖSSÄ: 2006 Parveke- ja autokatoslasitus, parvekelasitus huoneistoilla C, E ja F, autokatoslasitus huoneistoilla C ja F 2008 Laiturin toteuttaminen 2009 Rantasaunan rakentaminen. Käyttöönottotarkastus pidetty joulukuussa 2009. 2011 Jätevesipumppujen uusiminen 2011 Radonimureiden uusiminen 2012 Huoneiston E viemärivahinkokorjaus 2013 Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2013 Rantasaunan rannan pengerrys 2014 Kuntoselvitys, laiturin korjaaminen, rantaan johtavien portaiden korjaaminen 2015 Puuosien ja muurin maalaus (Asuintalojen, varastojen, autokatosten, aitojen, pergoloiden, teknisten rakennusten ruskeiden puuosien maalaus). 2017 A- ja E-huoneistojen radonimurien vaihto 2018 Salaojien puhdistus ja kuvaus 2018 Rantasaunan sähkökiukaan kaikkien vastusten ja kivien vaihto 2019 Rantasaunan lauteiden huoltokäsittely 2020 Laiturin huoltotyöt 2021 Jätekatosten, -aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset 2022 Rakennusten elementtisaumojen uusinta 2022 Aidanpäällyslautojen vaihto,ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2023 Porrasaskelmien uusinta/kunnostus pilotti (B), Rantasaunalla merenpuoleisten ulkopintojen paikkamaalaus, laiturin lautojen vaihtaminen, terassin katon tiivisteiden uusiminen
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
695 000 €
Myyntihinta
695 000 €
Neliöhinta
5 472,44 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
815,40 € / kk
Yhtiövastike
815,40 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Jooli
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2004
Huoneistojen lukumäärä
6
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Konesaumattu pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 787 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Linnavuoren huolto
Isännöinti
Helsiingin seudun isännöitsijät Ratakatu 1 b A 7 00120 Helsinki Pekka Sulamaa 040 774 7185
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatospaikka
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu, osalaatoitus.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset