Etusivu Myytävät kohteet 167 m² Halkivahantie 33, 04300 Tuusula 6h+k+s+khh+2kph+wc+vh – Oikotie 21926917

649 000 € 167 m²

Halkivahantie 33, Halkivaha, Etelä-Tuusulan kunnanosa, Tuusula 6h+k+s+khh+2kph+wc+vh

Maria Kuivinen
Maria Kuivinen

+358 44 5746727

Velaton hinta
649 000 €
Asuinpinta-ala
167 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2008
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Halkivaha, Etelä-Tuusulan kunnanosa
Kaupunki
Tuusula

Kun yhdistetään ajaton tyylikkyys, materiaalien laadukkuus ja kodikkuus, ei lopputulokseen voi kuin ihastua!

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen ja laadukkaasti vuonna 2008 rakennettuun yksitasoiseen kivitalokotiin, joka sijaitsee Tuusulan Halkivahan asuinalueella. Kodin pintamateriaalit ovat ajattoman tyylikkäät ja yksitasoinen pohjaratkaisu on arjen sujuvuuden ja helppouden kannalta kerrassaan loistava.

Koti on suunniteltu arjen sujuvuus silmällä pitäen. Kodin sydämenä on upea avara olohuone, ruokailutila ja keittiö, jotka muodostavat viihtyisän yhtenäisen tilan. Olohuoneen hulppea huonekorkeus luo tilan tuntua ja isojen ikkunoiden kautta valo pääsee valaisemaan koko tilan kauniisti. Olohuoneesta on viihtyisän rauhalliset näkymät omalle pihalle, jossa maisema vaihtuu kuin elävä taulu vuodenaikojen mukaan. Olohuoneessa on lisäksi tyylikäs ja tunnelmallinen takka, joka avautuu sekä olohuoneen, että takkahuoneen puolelle.

Vaaleasävyinen tyylikäs keittiö on suunniteltu toimimaan mutkattomasti arjessa, kaappi- ja säilytystilaa on erittäin hyvin ja laadukkaat kodinkoneet kruunaavat tämän kokonaisuuden. Keittiö on uusittu vuonna 2020. Keittiössä on jokaisen intohimoisen kokin unelma, kaasuliesi, jolla on ihanaa tehdä ruokaa! Kakut paistuvat toki normaalissa sähköuunissa.

Keittiössä on hyvin tilaa kokkailla isommallakin porukalla. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu hyvin ruokapöytä. Ruokailutilasta on käynti isolle terassille, jossa on ihana viettää aikaa ystävien kanssa. Terassilla on myös puulämmitteinen tunnelmallinen palju, jossa on upea rentoutua syksyn tummuvina iltoina tähtitaivasta ihastellen.

Tässä kodissa on peräti neljä erillistä makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä on erittäin hyvin säilytystilaa. Säilytystilaa tässä kodissa on muutenkin poikkeuksellisen hyvin. Sisääntulon yhteydessä on mm isot kaapistot ja käynti myös kodinhoitohuoneeseen, erillisessä vaatehuoneessa on myös lisäsäilytystilaa.

Perheen pyykkihuolto sujuu erinomaisesti tilavassa kodinhoitohuoneessa, johon on myös erillinen arkisisäänkäynti, joka helpottaa varsinkin lapsiperhearkea. Kodinhoitohuoneessa on myös hyvin säilytystilaa. Oman puusaunan löylyissä on ihana rentoutua päivän päätteeksi. Saunatilasta on käynti takkahuoneen puolelle, jossa on ihana viettää yhteistä aikaa elävän tulen äärellä. Talon energiatehokkuutta on parannettu kahdella ilmalämpöpumpulla ja ilmalämpöpumpuissa on myös viilennys, joten talo pysyy helteiselläkin säällä ihanan viileänä.

Tässä kodissa on upea iso oma tontti, jossa on hyvin tilaa viherpeukalolle puuhastella puutarhan parissa, tai vaikkapa tilaa omalle kasvihuoneelle. Tontti on rauhallinen ja suojaisa ja rajoittuu metsään. Autokatoksessa on sähköauton latausmahdollisuus ja autotallissa on hyvin tilaa puuhastella. Autotallin yhteydessä on myös varastotilaa.

Tuusulan Halkivahan asuinalue on luonnonläheinen ja turvallinen kodin paikka liikunnalliselle lapsiperheelle. Lähettyvillä on upeat mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ympäri vuoden.

Tästä kodista on lyhyt matka Rusutjärven uimarannalle ja Tuusulanjärvellekin pääsee hyvin kävelemään tai pyöräilemään upeita rantareittejä, soutelemaan ja uimaan, talvella vaikka luistelemaan. Lisäksi Tuusulan urheilukeskuksessa ”Urkassa” on monipuoliset urheilumahdollisuudet. Tuusulanjärven upeat kulttuurikohteet löytyvät myös aivan lähettyviltä.

Paijalan alakoulu sijaitsee noin 900m kävelymatkan etäisyydellä. Päiväkoti Kanin loikka on noin 750m kävelymatkan päässä ja uusi hirsilukio toimii kulttuuritalo Moniossa. Uusi yläkoulu valmistuu vuonna 2025. Bussipysäkille (HSL) on vain n. 550m kävelymatka.

Hyrylän kaupat, terveyspalvelut, linja-autoasema ja kirjasto sijaitsevat 3,8 km päässä ja lentokentällekin on vain noin vartin matka.

Tähän kotiin on helppo ihastua! Parhaiten pääset tutustumaan tähän upeaan kotiin sopimalla kanssani yksityisesittelyn.

Lisätiedot ja esittelyt:
Maria Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
maria@kuivinenlkv.fi
0445746727

Sami Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
sami@kuivinenlkv.fi
0405727872

Mikäli oman kotisi myynti on ajankohtainen, pyydä meidät arviokäynnille. Saat meiltä arvokasta tietoa alueesi tämän hetken markkinatilanteesta, sekä kilpailukykyisen palvelutarjouksemme. Käyntimme on maksuton.

Perustiedot

Sijainti
Halkivahantie 33, 04300 Tuusula
Kaupunginosa
Halkivaha, Etelä-Tuusulan kunnanosa
Kohdenumero
21712205
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
167 m²
Tontin pinta-ala
1 094 m²
Kokonaispinta-ala
207 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Päärakennuksen kerrosala 181m2, autotallin kerrosala 40m2. Päärakennuksen huoneistoala 167m2. Päärakennuksen kokonaisala 190m2.
Huoneiston kokoonpano
6h+k+s+khh+2kph+wc+vh
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö hyväkuntoinen. Kuntotarkastus tehdään ostajan kanssa yhdessä.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: kaasu, erillisuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi. Keittiö uusittu vuonna 2020.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone saunan yhteydessä. Toinen kylpyhuone wc:n yhteydessä. Varustus: lattialämmitys, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen wc. Varustus: lattialämmitys.
Säilytystilat
vaatehuone
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
858-1-8043-7

Hinta

Velaton hinta
649 000 €
Myyntihinta
649 000 €
Neliöhinta
3 886,23 € / m²
Kiinnitykset
400 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 37 EUR/kk. Jätevesi: 35 EUR/kk. Muut maksut: Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on mahdollista siirtää ostajalle, jos ostaja niin haluaa. Kk-maksu on n. 65 € /kk.
Kiinteistövero
1069,41 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2008
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Lammi 400 kiviharkot kivi
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 094 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.2
Kuntotutkimus
2016
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu sähköinen lattialämmitys. Takka Hyvä

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laatta. Makuuhuoneessa: laatta. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli, maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset