Etusivu Myytävät kohteet 137 m² Osmussaarentie 16 F, 02480 Kirkkonummi 4h+k+vh+khh+s+tekn – Oikotie 21441835

379 000 € 137 m²

Osmussaarentie 16 F, Kolsari, Kirkkonummi 4h+k+vh+khh+s+tekn

Maria Kuivinen
Maria Kuivinen

+358 44 5746727

Velaton hinta
379 000 €
Hoitovastike
479,50 € / kk
Asuinpinta-ala
137 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2014
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Kolsari
Kaupunki
Kirkkonummi

Tervetuloa tutustumaan viehättävään ja kodikkaaseen erillistaloon, joka sijaitsee Kirkkonummella Kolsarissa! Tässä vuonna 2014 rakennetussa valoisassa kodissa on kerrassaan loistava pohjaratkaisu ja erittäin hyvin käytetyt neliöt.

Alakerran olohuoneessa on viihtyisä takka, jonka elävä tuli tuo tunnelmaa. Olohuoneesta on käynti omalle suojaiselle tilavalle terassille ja pihalle, johon mahtuu hyvin vaikka marjapensaita tai viherpeukalolle viljelyslaatikoita.

Tyylikkäässä tummasävyisessä keittiössä on erittäin hyvin kaappi- ja säilytystilaa ja keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Perheen pyykkihuolto sujuu hyvin erillisessä kodinhoitohuoneessa, jossa on oma uloskäynti. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja oman saunan löylyissä on ihana rentoutua. Alakerrassa perheen arkea helpottaa myös erillinen wc.

Yläkerrassa on kolme erillistä makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä on oma erillinen vaatehuone. Yläkerrassa on myös erillinen wc ja aulatila, joka toimii erinomaisesti arkiolohuoneena, työhuoneena tai vaikkapa tarvittaessa neljäntenä makuutilana.

Asuntoon kuuluu autokatospaikka aivan sisäänkäynnin vieressä, ulkovarasto ja piha-autopaikka. Oma tontti ja kaukolämpö! Loistava rauhallinen ja viihtyisä sijainti. Yhtiöön kuuluu erillistaloja, jotka ovat autokatosten kautta yhteydessä toisiinsa. Täällä voit nauttia helposta ja vaivattomasta asumisesta omassa talossa, yhtiömuotoisesti.

Kolsari on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue Kirkkonummen keskustan palvelujen läheisyydessä ja autolla sinne on vain muutaman minuutin matka. Koulu ja päiväkodit löytyvät läheltä, joten sijainti on erinomainen lapsiperheille. Julkiset yhteydet sujuvat hyvin linja-autolla ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyy myös uimaranta.

Voisiko tämä koti olla sopiva juuri sinulle ja perheellesi? Tähän kotiin pääset parhaiten tutustumaan sopimalla kanssani esittelyajan.

Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme myyntikohteiden yhtiöpaperit vasta esittelyn jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Lisätiedot ja esittelyt:
Maria Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
maria@kuivinenlkv.fi
0445746727

Sami Kuivinen,
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, MuM
sami@kuivinenlkv.fi
0405727872

Mikäli oman kotisi myynti on ajankohtainen, pyydä meidät arviokäynnille. Saat meiltä arvokasta tietoa alueesi tämän hetken markkinatilanteesta, sekä kilpailukykyisen palvelutarjouksemme. Käyntimme on maksuton.

Perustiedot

Sijainti
Osmussaarentie 16 F, 02480 Kirkkonummi
Kaupunginosa
Kolsari
Kohdenumero
21181169
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
137 m²
Tontin pinta-ala
10 228 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h+k+vh+khh+s+tekn
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, liesituuletin / hormi.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen wc ala- ja yläkerrassa. Varustus: lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku.
Tulevat remontit
Talojen ulkomaalaus, toteutetaan kevään / kesän 2024 aikana.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2014 Leikkipaikan tarkastus 2017 Salaojien toiminnantarkastus 2017 IV-kanavien nuohous ja säätö 2018 Pieneläinverkkojen asentaminen 2018 Yläpohjien tarkastukset ja korjaukset 2018 VSS-tilaan johtavan polun laatoitus, Postilaatikoiden uusiminen 2019 Ulkoverhouksen rakenteen kuntotutkimus, LVI-kuntotutkimus (lämmönjakokeskus), Lattialämmityssäätöventtiilien kuntotutkimus, Ilmanvaihdon kuntotutkimus 2020 Keittiön allaskaappien korjauksia, Autokatosten peltikattojen reunanostojen korjaus, 2021 Jakotukkien vaihdot 2022 Sokkelin vierustäyttöjen korjauksia, Ilmanvaihtokanavien säätötyö (takuutyönä), Lämmitysjärjestelmän huuhtelu ja säätö (takuutyönä), Putoamissuoja-aita asunnon D2 takapihalle (takuutyönä), Lämmönjakokaivojen korjaukset (takuutyönä) 2023 Lämmitysjärjestelmän ilmanpoistin uusittu, Asunnon 18A sokkelin vierustan korjaukset, Kattojen huoltopesu 2024 Märkätilojen silikonisaumat, Lämmitysjärjestelmän säätö ja tarkistusmittaukset (takuutyö)
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
379 000 €
Myyntihinta
379 000 €
Neliöhinta
2 766,42 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
479,50 € / kk
Yhtiövastike
560 € / kk
Vesimaksu
19 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Aurinkopuisto
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2014
Huoneistojen lukumäärä
19
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
10 228 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuolto M.Korhonen Oy
Isännöinti
Aseman Isännöinti Oy Sinimäentie 10 C 02630 ESPOO Olli Järvinen olli.jarvinen@taloasema.fi Puhelin 0400729066
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Suurimman makuuhuoneen yhtedyessä myös vaatehuone. Yläkerrassa aulatila, joka toimii hyvin työtilana tai vaikkapa neljäntenä makuutilana.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli, maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset