Etusivu Myytävät kohteet 272 m² Ekebergantie 101, 02550 Kirkkonummi 6h+k+rt+khh+2kph+5 wc+3 vh+kotiteatt.+ulkosauna+autokatos+verstas – Oikotie 21435438

1 498 000 € 272 m²

Ekebergantie 101, Evitskog, Kirkkonummi 6h+k+rt+khh+2kph+5 wc+3 vh+kotiteatt.+ulkosauna+autokatos+verstas

Laura Paija
Laura Paija

040 900 3351

Velaton hinta
1 498 000 €
Asuinpinta-ala
272 m²
Huoneita
6
Kerros
2
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Evitskog
Kaupunki
Kirkkonummi

Ainutlaatuinen yhdistelmä jylhää luonnonkauneutta, modernia hirsirakentamista ja talotekniikan viimeisimpiä sovelluksia Kirkkonummen Evitskogissa. Katso upea video!

Tämä vuonna valmistunut Villa Korpikallio on arkkitehti Petri Karvisen maaston muotoja ja maisemaa kunnioittaen suunnittelema moderni hirsitalo, joka tarjoaa tilaa, valoa ja asumisen ylellisyyttä sekä upeita näkymiä koskemattomaan kallioiseen mäntymetsään. Neljän rakennuksen kokonaisuus muodostaa harmonisen kokonaisuuden, jonka rakennukset yhdistyvät toisiinsa isoilla, huoltovapailla lehtikuusiterasseilla rajaten suojiinsa pihapiirin.

Villa Korpikallion sydän on avara olohuone, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja moderniin keittiöön. Suuret panoraamaikkunat tuovat luonnon, valon ja vuodenaikojen vaihtelun osaksi sisustusta. Kolminkertaiset selektiivilasi-ikkunat ovat energiaa säästäviä, helppohoitoisia ja U-arvoltaan tehokkaita.

Makuuhuoneita on viisi, joista kaksi sijaitsee päärakennuksessa ja kolme erillisessä Pikku Villassa, jossa omasta rauhasta voivat nauttia perheen vanhemmat lapset, etätöitä tekevät vanhemmat tai vierailijat. Jokaisessa Pikku Villan huoneessa on oma sisäänkäynti ja wc.

Tunnelmallinen sauna takkahuoneineen sijaitsee omassa rakennuksessaan. Saunan yhteydessä on paikka valmiina uima-, pore- tai paljualtaalle, jota varten on liitetty maalämpöpumppuun lämmönsiirrin.

Rakennukset on varustettu huippumodernilla talotekniikalla, kuten ABB Freehome -valaistuksen ohjausjärjestelmällä, maalämpöjärjestelmällä, ilmalämpöpumpuilla ja Smart-ohjainjärjestelmällä sekä Yale Doorman -älylukoilla, jotka yhdessä tekevät arjesta sujuvaa, mukavaa ja energiatehokasta. Etenkin musiikkihifistelijät nauttivat myös Dalin Oberon -kaiuttimien äänentoistosta oleskelutilassa. Alakerran kotiteatterissa voi nauttia rauhassa elokuvista ja urheilukisoista.

Hehtaarin kokoisella kallioisella tontilla katseen vangitsevat jyhkeät kallioseinämät. Maasto on mustikanvarpujen ja sammaleen pohjustamaa mäntyjen valtakuntaa. Kiinteistöön kuulu venevalkamaoikeus Kirkkonummen kolmanneksi suurimman järvialueen, Bakträsk-Storträskin rannalla.

Evitskog on Kirkkonummea kauneimmillaan. Se tarjoaa luonnonrauhaa ja maalaisidylliä kohtuullisen matkan päässä lähialueiden palveluista ja pääkaupunkiseudun kaupunkikeskuksista. Mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastuksiin, kuten Kurkin kaunis golfkenttä ja Storträskin uimaranta, löytyvät naapurista ja lähes ehtymättömät mustikka- ja kanttarelliapajat omalta pihalta. Evitskogilaisilla on myös mahdollisuus liittyä paikalliseen metsästysseuraan.

Tervetuloa ihastumaan paikan päälle!

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
ke 11.09.2024 klo 17:30 - 18:00

Perustiedot

Sijainti
Ekebergantie 101, 02550 Kirkkonummi
Kaupunginosa
Evitskog
Kohdenumero
80359527
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
272 m²
Tontin pinta-ala
10 700 m²
Kokonaispinta-ala
298 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole neliöperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
6h+k+rt+khh+2kph+5 wc+3 vh+kotiteatt.+ulkosauna+autokatos+verstas
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Talo on sisäänmuuttotarkastettu ja tullaan lopputarkastamaan, kun muutoskuvat on saatu kunnalle hyväksyttäväksi.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan. Tarvittaessa nopeastikin
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni, liesituuletin, erillinen pakastin, erillisuuni ja viinikaappi, Barista-kahvikone. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi ja Ylämaan graniitti. Olohuoneen toisessa päässä hyvin varusteltu keittiö, josta suora kulku lasiliukuovista terasseille. Kaikki keittiökoneet Miele / Festivo-merkkisiä. Mm. induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin, integroitu Barista-kahvikone ja täyskorkea viinikaappi. Kaikista laitteista on erillinen liite välittäjällä.
Kylpyhuoneen varusteet
Päärakennuksessa kylpyhuone, erillis-wc sekä pesuhuone. Pikku Villassa kolme erillistä wc:tä huoneiden yhteydessä ja saunarakennuksessa kylpyhuone. WC (5):
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Villan makuuhuoneissa on molemmissa omat vaatehuoneensa ja lisäksi erillinen tila esim. harrastusvaatteille.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas. Erillinen saunarakennus, joka yhdistyy Pikku Villojen yksiöihin. Saunarakennuksessa iso saunatupa vesipisteellä ja tulisijalla. Saunan ja pesuhuoneen katot ovat tervaleppää. Suihkuhuoneessa myös wc ja käsienpesuallas. Ristomatti Ratian Saunatonttu on hetivalmis-kiuas. Saunan edessä on terassi vilvoitteluun ja terassia voi laajentaa saunan ulkopuolellekin esim. paljua tai uima-allasta varten. Teknisessä tilassa on jo valmiina maalämpöön kytketty lämmönsiirrinlaitteisto uima-altaan veden lämmittämiseen.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kirkkonummen palvelut 16 min. (13 km) mm. Citymarket, Prisma, Lidl, muita kauppoja, kampaamoita, kauneushoitoloita, apteekit, Alko, ravintoloita, uusi pääkirjasto Fyyri, uusi hyvinvointikeskus, uimahalli, kuntosaleja. M Lapinkylän kyläkauppa ja Leipomo-kahvila 8 min. (7,5 km) Veikkolan palvelut 16 min. ( 14 km): S-market, K-Supermarket, ravintoloita, Apteekki, kampaaja, punttisali, bensa-asema, hammaslääkäri ja terveyskeskus. Siuntion keskustan palvelut 16 km: Kioski, S-market, ravintoloita, uimahalli, kylpylä, kirjasto, apteekki, hotelli Paikallistiedot: Kurk golf 7 min. (5,4 km) Peuramaa Golf ja Peuramaa Ski, 23min. (19 km) Kirkkonummen frisbeegolfrata, 9 min. ( 6,5km) Wohls gård (tilausravintola) 8min. (6,3 km), Uimaranta Storträsk 7 min. (3,2km) ( jossa myös melontaseura- pienellä jäsenmaksulla käytettävissä useita kanootteja, joilla pääsee melomaan vaikka Meikon luonnonsuojelualueelle) Meikon ulkoilualue, jossa merkittyjä ulkoilureittejä retkeilyyn, sekä ihanat uintimahdollisuudet kirkasvetisessä Meiko-järvessä, 15 min. (10km) Karskogin uimaranta hyppytorneineen 10 min. (7,2km) Lähialuailla lisäksi paljon hevostalleja. Oman pihan mustikat, puolukat, kanttarellit ja muut sienet odottavat poimijaa.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
257-414-3-199

Hinta

Velaton hinta
1 498 000 €
Myyntihinta
1 498 000 €
Neliöhinta
5 507,35 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 1 000 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkönsiirto v.2023 ollut 32633,28kWh keskimäärin: 12senttiä / kWh Tiemaksu pitää sisällään 2-3 autoa ja sisältää talviaikaisen lumenaurauksen. Yksityistien hoitokunta hoitaa tien kunnossapidon kesät- talvet. Piha-alue hoidetaan itse.
Kiinteistövero
1 925 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Viisi erillistä rakennusta: Päärakennus (oh+rt,k,2 mh+2vh+kph+ph+wc+kotiteatteri+tekn.). Sivurakennus Pikku Villa (3mh+3 wc). Saunarakennus (s+kph+takkahuone). Autokatos+verstas+vh. Vaja (2 kylmää varastoa).
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2024
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Hirsi, betoni ja valuharkko
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.04.2030, Lisätiedot: Kiinteistön eri rakennuksille on laadittu omat todistuksensa, saatavissa välittäjältä.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni (Elisa 5G ulkoreititin + TP link sisäverk)
Tontin koko
10 700 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta p. 09-29671
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Kirkkonummen juna-asema 17 min. (14 km) Kauklahden juna-asema 19 min. (18 km) Veikkolan bussiyhteydet 15 min. (14 km) Kivenlahden metroasema 26min. (22 km) Bussiyhteys (908) lähipysäkiltä arkipäivisin Kirkkonummelle ja Veikkolaan
Lämmitys
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa äänieristetty kotiteatteristudio ja tekninen tila. Autokatoksen yhteydessä tilava verstas, jossa lattiakaivo ja vesipiste. Lisäksi tilava vaatehuone.
Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Hirsi
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on viisi, ja niistä kaksi sijaitsee päärakennuksessa ja kolme erillistä Pikku Villassa. Päärakennuksen makuuhuoneissa on kokolattiamatot. Pikku Villan lattiat ovat laattaa. Päämakuuhuoneessa on kiinteä tilanjakajana toimiva sängynpääty ja koko ulkoseinän levyiset lämpölasiliukuovet, joiden takaa aukeaa kallioinen mäntykangas. Pikku Villassa kolme erillistä makuuhuonetta, joissa kussakin on oma wc. Kaksi huonetta on myös helposti yhdistettävissä yhdeksi isommaksi huoneeksi purkamalla väliseinä. Kaikissa makuuhuoneissa ilmastointi, viilennys ja äänieristetyt ovet.
Olohuoneen varusteet
Isokokoinen olohuone jatkuu yhtenäisenä tilana ruokailutilaksi ja keittiöksi. Panoraamaikkunat mäntymetsään. Keskellä tilaa sijaitsee veistosmainen Sveitsiläinen Ruegg Cubeo- tulisija, jossa on neljään suuntaan avoin lasiluukku. Olohuoneen katossa on käsintehty akustoiva mäntyrimoitus.
Olohuoneen lattia
Laatta
Olohuoneen seinät
Hirsi

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset