Etusivu Myytävät kohteet 222 m² Makasiinitie 34 D, 02780 Espoo Oh-rt-k, 4 mh, tkh, saunaos, 2 kph/wc, 2 wc, khh, 2 vh, tekn tila, ulkovar, autok, rantasauna – Oikotie 21086221

2 390 000 € 222 m²

Makasiinitie 34 D, Saunaniemi, Saunalahti, Espoonlahti, Espoo Oh-rt-k, 4 mh, tkh, saunaos, 2 kph/wc, 2 wc, khh, 2 vh, tekn tila, ulkovar, autok, rantasauna

Sonja Jakama
Sonja Jakama

041 5299377

Velaton hinta
2 390 000 €
Asuinpinta-ala
222 m²
Huoneita
6
Kerros
3
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Saunaniemi, Saunalahti, Espoonlahti
Kaupunki
Espoo

SAUNANIEMEN KRUUNUNJALOKIVI MERENRANTANIEMEKKEELLÄ

Skandinaavisen moderni ateljeekivitalo päättyvän tien päässä, parhaimmalla paikalla puistomaisen suojelualueen vierellä.

Neljän omakotitalon muodostama kiinteistökokonaisuus Saunaniemen Keidas on arkkitehti Pet Michaelin arvostettua käsialaa ja valmistunut vuonna 2020. Suunnittelussa on huomioitu upeasti ilmansuunnat ja maisemat, helppohoitoisuus ja energiatehokkuus.
Omarantainen tontti on jaettu neljään itsenäiseen määräosaan hallinnanjakosopimuksella. Nyt myynnissä suurin, läntisin määräosa D-rakennuksineen.

Tekninen varustelutaso on korkea ja laadukkaat pintamateriaalit on valittu harkiten aikaa kestämään. Kauniit merimaisemat avautuvat päätalon suurista ikkunoista miltei joka ilmansuuntaan.
Omassa rantasaunassa pääsee nopeasti mökkitunnelmiin puukiukaan lämmössä, ja tarvittaessa se palvelee vierastalonakin. Omassa hiekkarannassa on tilaa harrastaa kesäaktiviteetteja, ja yhteisessä laiturissa on isommallekin veneelle oma venepaikka.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:
Sonja Jakama: 041 5299377, sonja.jakama@leajakama.fi

Perustiedot

Sijainti
Makasiinitie 34 D, 02780 Espoo
Kaupunginosa
Saunaniemi, Saunalahti, Espoonlahti
Kohdenumero
80351851
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
222 m²
Tontin pinta-ala
1 946 m²
Kokonaispinta-ala
238 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Kaikki lämmitettävä pinta-ala kellaritilat ja rantasauna mukaan lukien on 238 m2 ja lisäksi uvv 6 m2. Autokatos 34 m2. Espoon kaupungin huoneistorekisteriotteen mukaan päätalon asuinhuoneistoala 147 m2 , kellarin pinta-ala 96 m2, kerrosala 171 m2, kokonaisala 267 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
Oh-rt-k, 4 mh, tkh, saunaos, 2 kph/wc, 2 wc, khh, 2 vh, tekn tila, ulkovar, autok, rantasauna
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Noblessa-mittatilauskaapisto, jossa integroituna aamiaiskaappi, yläkaapistot moottoroiduin kippiovin. Saarekkeessa integroitu liesituuletin. Kodinkoneet Miele: induktioliesi ja uuni, kaksi jääviileäkaappi-yhdistelmää sekä astianpesukone ja mikro. Temptech-viinikaappi. Keittiötasot kvartsia.
Kylpyhuoneen varusteet
Kaikki saniteettitilat korkeatasoisesti laatoitettu ja kylpyhuoneet varustettu tekniikaltaan sekä muotoilultaan huipputason Axor-suihkuilla. Erillisissä kylpyhuoneissa (2 kpl) wc+bidesuihku, Noblessa -allaskaapistot sekä suihkut suihkulasiseinin.
Säilytystilat
Vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneissa Noblessa-kaapistot, päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Eteisessä tilavat kaapistot. Pohjakerroksessa vaatehuone sekä kodinhoitohuoneen kaapistot. Lämmin ulkovarasto 6 m2.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunassa Tulikiven sähkökiuas, lauteet 30 cm leveää lämpökäsiteltyä massiivihaapaa. Lauteilta merinäköala. Erillisessä rantasaunassa on löylyhuone, pesuhuone, wc ja takkatupa, puulämmitteinen Iki-kiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Saunalahden S-market n 1,8 km, Saunalahdessa myös pizzerioita ja muita ravintoloita sekä kirjasto.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-42-320-15

Hinta

Velaton hinta
2 390 000 €
Myyntihinta
2 390 000 €
Neliöhinta
10 765,77 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus noin 22595 kWh/v sisältää lämmityksen, viilennyksen, käyttösähkön sekä sähköauton latauksen. Vesi ja jätevesi kulutuksen perusteella HSY:n hinnaston mukaan.
Kiinteistövero
2 387 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Lisäksi kaksi pientä vesialuemääräalaa tilasta 49-436-6-200. Pinta-aloja ei ole mitattu. Vesialuemääräalat sijaitsevat tontin 15 etelärajalla (pieni alue) ja kaakkoispäädyssä sijaitsevassa niemessä (niemen länsipuoli).
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2020
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.09.2029, Lisätiedot: Rakennuksen E-luku: 76
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 946 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavamääräys 421600 Saunaniemi IV, Erillispientalojen korttelialue.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Linja-autopysäkille 750 m. Autolla länsiväylälle ja kehä III:lle n. 4 km.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käytetty.
Lämmitys
Maalämpö, Maaviileä, 2 konvektoria

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Pohjakerroksessa on tilava takkahuone, jossa Uuniseppien Polar-takka. Kylpylämäinen saunaosasto, kodinhoitohuone, vaatehuone, tekninen tila sekä wc.
Keittiön lattia
Kaakeli
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Talon ensimmäisessä kerroksessa yksi makuuhuone. Toisessa kerroksessa on päämakuuhuone, jonka yhteydessä oma kylpyhuone/wc, lasitettu parveke ja walk in closet -vaatehuone, sekä kaksi makuuhuonetta joista toisen yhteydessä parveke. Lattiamateriaali Select– laatuinen harjattu ja Sky White-öljyvahattu Timberwise-tammiparketti.
Olohuoneen varusteet
Avoin ja valoisa olohuone korkeaa tilaa. Lattiamateriaali suurta vaaleaa laattaa.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset