Etusivu Myytävät kohteet 130 m² Vantakorventie 80, 05470 Hyvinkää 3h, k, apuk., ask.huone, 2xkph, sauna, wc, khh, varasto, terassi – Oikotie 21416070

285 000 € 130 m²

Vantakorventie 80, Palopuro, Hyvinkää, Hyvinkää 3h, k, apuk., ask.huone, 2xkph, sauna, wc, khh, varasto, terassi

Toni Lindlöf
Toni Lindlöf

050 359 9666

Velaton hinta
285 000 €
Asuinpinta-ala
130 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1968
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Palopuro, Hyvinkää
Kaupunki
Hyvinkää

Huippukoti laatua, rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavalle!

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään ja tilavaan omakotitaloon Hyvinkään Palopurossa! Tässä 1968 rakennetussa ja viime vuosina MITTAVASTI PERUSKORJATUSSA (luvat haettu ja lopputarkastettu), yksikerroksisessa monen mahdollisuuden talossa on yhteensä n. 158 m² ja se soveltuu tarvittaessa niin kahdelle sukupolvelle kuin vaikkapa pienyrityksen pyörittämiseen. Erinomaisessa kunnossa oleva koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja tonttia ympäröi kaunis metsämaisema.

Nauti tämän kodin tunnelmasta takan loimun äärellä tai rentoudu sen tunnelmallisessa saunassa ennen pulahtamista pihalla olevaan paljuun. Kesällä voit viettää aikaa pihaterassilla tai puutarhassa, jossa lapsilla ja lemmikeillä on tilaa temmeltää. Talossa on myös kaksi kylpyhuonetta ja lisäksi erillinen vessa, joten niistä aamuisista "vuoroista" ei tarvitse tässä kodissa taistella.

Hyvinkään keskusta on vain noin 7 kilometrin päässä, ja kaikki Jokelan palvelut löytyvät noin 5 kilometrin etäisyydeltä. Tämä koti sopii mainiosti kaikille, ja sen lempeä tunnelma kutsuu viettämään aikaa niin sisällä kuin ulkonakin. Älä siis epäröi, vaan tule ja ihastu tähän upeaan kotiin!

Innostuitko? Soita ja sovi esittely!
Myyntiä hoitaa:
Helsingin Asuntovälitys LKV
Toni Lindlöf
p. 050 359 9666 tai toni@heav.fi
www.heav.fi

Perustiedot

Sijainti
Vantakorventie 80, 05470 Hyvinkää
Kaupunginosa
Palopuro, Hyvinkää
Kohdenumero
80362373
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
130 m²
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, apuk., ask.huone, 2xkph, sauna, wc, khh, varasto, terassi
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kuntotutkimus voidaan tarvittaessa tehdä ennen lopullista kaupantekoa.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (Täyskorkea), erillinen pakastin (Täyskorkea), liesi (Keraaminen liesitaso), uuni (Kalusteuuni), astianpesukone (Integroitu), liesituuletin ja mikroaaltouuni (Kalustemikro). Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi ja bidee-suihku. Kaksi kylpyhuonetta, molemmissa sekä seinät & lattiat laatoitettu, katot paneloitu, suihkut, peilikaapit, allaskaapit, toisessa kylpyhuoneista wc-istuin, toisen vieressä erillinen wc. WC (1): WC-istuin, peili, allaskaappi, lattialämmitys ja bidee-suihku.
Säilytystilat
Kaapistot, varasto/tekninen tila ja ulkovarasto
Tehdyt remontit
Asuinrakennukseen on tehty mittava peruskorjaus vuosina 2016-2018, mm: vanha lattiavalu purettu, asennettu uusi lämpöeristys, uusittu vesi- ja viemäriputket, asennettu lattialämmitys, valettu uusi lattia, kaikki alajuoksut uusittu, koolaukset uusittu tai vahvistettu tarvittavilta osin, lämpöeristeet uusittu, levytys uusittu (ek-kipsi), kaikki sisäseinät uusittu, väliovet uusittu, rakennettu varaava takka + uusi savupiippu, kaikki sisäpinnat uusittu laadukkain materiaalein, salaojajärjestelmä rakennettu, katto uusittu kattotuoleineen ja eristeineen, ikkunat ja ulko-ovet uusittu (paitsi askarteluhuoneen ja apukeittiön 3 pikkuikkunaa, jotka todettiin tuolloin hyväkuntoisiksi), julkisivut korjattu (päätyjen tiiliseinät levytetty / rapattu, pitkien sivujen rimoitus + levytys), julkisivujen puupaneloinnit uusittu, terassin rakennus, piharemontti, oma porakaivo rakennettu, oma umpisäiliö asennettu, grillikota rakennettu, palju asennettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Seinät ja katto paneloitu, lattia laatoitettu, sähkökiuas ohjausyksiköllä, tunnelmavalaistus.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Jokelan palvelut n. 5 km, Hyvinkään keskustaan n. 7 km
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
106-403-25-29

Hinta

Velaton hinta
285 000 €
Myyntihinta
285 000 €
Neliöhinta
2 192,31 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 250 000 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
720 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1968
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu, Osittain pintarapattu ja tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.07.2032
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Palopuron osayleiskaava vireillä. Tästä johtuen alue on rakennuskiellossa ja mahdollisille uusille rakennuksille vaaditaan poikkeuslupa.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Linja-auto, Jokelan juna-asema n. 5 km päässä
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käytetty.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 12353 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka, Puu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Erillinen 1h (askarteluhuone) + apukeittiö omalla sisäänkäynnillä. Soveltuu erinomaisesti esim. kahdelle sukupolvelle, lapselle omaksi "tukikohdaksi" tai vaikkapa pienyrityksen pyörittämiseen.
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Maali
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset