Etusivu Myytävät kohteet 55 m² Vesalantie 72 B, 00940 Helsinki 1-2 h+k+kph+wc+piha+autokatos – Oikotie 21321801

199 000 € 55 m²

Vesalantie 72 B, Vesala, Itä-Helsinki, Mellunkylä, Vesala, Itä-Helsinki, Itäinen, Helsinki 1-2 h+k+kph+wc+piha+autokatos

Velaton hinta
199 000 €
Asuinpinta-ala
55 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1991
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vesala, Itä-Helsinki, Mellunkylä, Vesala, Itä-Helsinki, Itäinen
Kaupunki
Helsinki

Oma tupa ja oma lupa!

Myydään hyväkuntoinen erillistalo, joka lähes täydellinen yhdelle tai kahdelle Vesalan rauhallisella ja vehreällä pientaloalueella. Asuminen on tässä talossa erittäin edullista, nykyisillä asukkailla keskimäärin 152,- €/kk, joka sisältää lämmityksen, veden, kiinteistöveron ja -vakuutuksen, katu- ja jätemaksut. Ihanan vehreän pihan kasteluunkin tontilla on oma kaivo.

Talo on kuntotarkastettu 23.7.2024, raportti toimitetaan sen jälkeen kun asiakas on käynyt esittelyssä.

Tyylikkäästi remontoitu koti, jonka pihalle rakennettu pergola on suojaisa keidas saunomisen jälkeiseen vilvoitteluun. Huoneiston pohjaratkaisu on joustava, voit esimerkiksi kevyellä väliseinällä/liukuovilla saada erillisen makuuhuoneen jos parviratkaisu ei miellytä.

Omalla tontilla oleva kahden erillistalon asunto-osakeyhtiö, missä yhtiöjärjestyksen mukaan molemmat rakennukset vastaavat kaikista omista kuluista ja remonteista. Kohtuuhintaista ja huoletonta asumista mukavassa naapurustossa.

MYYNTI LKV ARJA ORESCHNIKOFF, puh 050 511 4410 tai arja@oreschnikoff.fi

#erillistalo #hyväkuntoinen #sähköautonlataus #autokatos #omatupaomalupa #edullisetasumiskustannukset

Perustiedot

Sijainti
Vesalantie 72 B, 00940 Helsinki
Kaupunginosa
Vesala, Itä-Helsinki, Mellunkylä, Vesala, Itä-Helsinki, Itäinen
Kohdenumero
20903052
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
55 m²
Tontin pinta-ala
736 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu. Lisäksi parvi ja oma piha-alue.
Huoneiston kokoonpano
1-2 h+k+kph+wc+piha+autokatos
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiö uusittu edellisen omistajan aikana vuonna 2020. Ikkunallisessa keittiössä jääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi/uuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni. Lattia laminaattia, seinät maalattu ja tasot laminaattia.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Remontoitu edellisen omistajan aikana vuonna 2019. Ikkunallinen kylpyhuone on kokonaan laatoitettu, sähköinen lattialämmitys ja pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, allaskaapisto ja peilikaappi. Erillisen WC:n kuvaus: Ikkunallinen wc, jossa allaskaapisto, peilikaappi ja bidesuihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Ulkovarasto omalla pihalla.
Tulevat remontit
Lähinnä huoltotoimenpiteitä seuraavan viiden vuoden aikana eli IV koneen ja kanavien huolto pattereiden ilmaus
Tehdyt remontit
Edellinen omistaja remontoinut huoneiston vuosina 2019-2020. Nykyinen omistaja asentanut ilmalämpöpumpun kesäkuussa 2023 ja täyssähköauton latausaseman syyskuussa 2023. TALOYHTIÖSSÄ: 8/24 valokuitu Elisa 5/24 katon otsalautojen maalaus 9/23 autokatokseen täyssähköauton latausasema ABB Terra 11 kW 6/23 ilmalämpöpumpun asennus (Green Pular 35), Securitas hälytysjärjestelmän asennus, ikkunoiden ulkopuitteiden maalaus 5/23 autokatoksen näkösuoja 4/23 pihan ajotien tekeminen, tuija-aita 10/22 pihavajan rakennus 4, 5m2 8/22 autokatoksen maalaus 6/22 terassi ja pergola + näkösuojat 5/22 katon timanttipinnoitus, raja-aita suoristettu ja maalattu 2/22 eteisen maalaus ja säilytyslaatikoston kiinnitys 1/22 sauna maalattu 5/21 pihakallistukset korjattu ja sadevesikourut asennettu 5/20 portaiden uusiminen, parven kaiteiden uusiminen, terassin rakentaminen, perustuksien ympärille sepeli, IV-kone huollettu 1/20 olohuoneen, makuualkovin ja eteisen seinien maalaus, lattiamateriaalien ja parven lattian uusiminen (laminaatti), ikkunoiden maalaus sisäpuolelta Edellisen omistajan aikana: 12/19 käyttövesiputkien uusiminen, kylpyhuoneremontti, sauna lauteiden uusiminen ja keittiöremontti 2013 sadevesien johtaminen, rännit ja syöksytorvet
Näkymät
Vehreät pientaloalueen näkymät omalle piha-alueelle, ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Ikkunallinen sauna, lauteet uusittu vuonna 2019 ja maalattu tammikuussa 2022. Saunassa veden alamittarit ja jakotukki.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Koulut: Vesalan peruskoulu Päiväkoti: Useita alueella, mm. Sakara Lisätietoa palveluista: Kävelyetäisyydellä liikuntapuisto ja useita leikkipuistoja.
Lisätiedot
Rauhallinen, vehreä pientaloalue, jossa asunnolla oma piha ja suojaisa pergola. Muuta kauppaan kuuluvaa: Eteinen - Plafondit + kenkäkaapit Keittiö - Plafondi Wc - Seinäkaappit Kylppäri - Suihkuseinä sekä musta hylly Piha - Painevesiautomaatti + letku + imuletku Piha - Postiluukku ja Biolan kompostori
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
199 000 €
Myyntihinta
199 000 €
Neliöhinta
3 618,18 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Hälytysjärjestelmä on vapaaehtoinen. Yhtiöjärjestyksen muutos astunut voimaan 6.8.2024. Korjaus - ja kunnossapitovastuu 14 § Asunto-osakeyhtiölain vastuujaosta poiketen on sovittu, että molemmat huoneistot vastaavat omalla kustannuksellaan kaikista oman rakennuksen remonteista, korjauksista ja perusparannuksista. Tämä huoneistokohtainen kunnossapitovastuu koskee lämmitys-, sähkö-, tiedonsiirto-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja muita niiden kaltaisia perusjärjestelmiä sekä huoneiston sisä- ja ulkopuolisia korjauksia. Pois lukien kaupungin vesijohtoverkkoon liittyvä tonttiviemäri, vesimittari ja kaukolämmön keskus. Näiden korjaus- tai uusimiskustannuksien perusteena käytetään huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärän suhdetta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Matin Arkki
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1991
Huoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Profiilipeltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
B2018 Laadittu 25.7.2024
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
736 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Omatoiminen
Isännöinti
Ei varsinaista isännöitsijää, jaettu tehtävät hallituksen puheenjohtaja/laskujen maksu
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, puhelin 09 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussi Rapolantie pääteasema ja metro
Kuntotutkimus
2021 Asuntokaupan kuntotarkastus laadittu edellisen omistajan aikana.
Lämmitys
kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu, muu koneellinen poistoilmanvaihto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 1. autokatoksia: 1.
Muut tilat
Eteisessä laattalattiassa matto ja kiinnitetty kenkien säilytykseen laatikostot. Sähköinen lattialämmitys, seinät maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuone tällä hetkellä parvella. Mahdollista erottaa olohuoneesta esimerkiksi liukuovilla.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia vaihdettu tammikuussa 2020, laminaatti lattia ja samalla maalattu katto sekä seinät ja ikkunat sisäpuolelta. Olohuoneesta käynti omalle pihalle.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset