Etusivu Myytävät kohteet 124 m² Veininkatu 41 A, 02730 Espoo 5h, k, vh, ph, kph x 2, s ja wc (yj:n muk. 5h+k+saunaos.) – Oikotie 21216409

389 000 € 124 m²

Veininkatu 41 A, Laaksolahti, Veini, Espoo 5h, k, vh, ph, kph x 2, s ja wc (yj:n muk. 5h+k+saunaos.)

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Katja Lampinen
Katja Lampinen

044 243 3744

Velaton hinta
389 000 €
Hoitovastike
465 € / kk
Asuinpinta-ala
124 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Laaksolahti, Veini
Kaupunki
Espoo

Tervetuloa tutustumaan idylliseen perheasuntoon Espoon Laaksolahdessa, joka tarjoaa avaruutta ja kodikkuutta harvinaisella neljän makuuhuoneen pohjaratkaisulla!

Astu sisään tähän 1989 valmistuneeseen rivitalokotiin, jota on huolella pidetty ja joka tarjoaa kokonaisuuden täynnä kodikkuutta ja tilavuutta. Asunnon neljä makuuhuonetta tekevät siitä erinomaisen valinnan perheelle. Koti tarjoaa käytännöllisen pohjaratkaisun, jossa keittiö, olohuone, toinen kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa ja kylpyhuone saunoineen, kaksi makuuhuonetta, iso vaatehuone, erillis wc, sekä pukuhuone alakerrassa.
Asunnon märkätilat on remontoitu ajattomalla tyylillä ja kahden kylpyhuoneen ansiosta aamutoimet sujuvat helposti kiireisemmilläkin aamutunneilla. Oman saunan löylyissä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Tämä kahden kerroksen rivitaloasunto tarjoaa toimivan kodin pidemmälläkin tähtäimellä neljän hyvän kokoisen makuuhuoneen ansiosta. Käytännölliset ja toimivat säilytystilat tuovat arkeen sujuvuutta ja alakerran pukuhuone toimii hyvin niin työtilana kuin vaikka kotiteatterihuoneena. Yläkerran olohuoneen ja keittiön saumaton kokonaisuus kokoaa perheen yhteen arkena ja juhlana. Tilan jatkeena on vielä terassialue, jossa on mukava rentoutua alkukevään ensimmäisistä auringonsäteistä pitkälle syksyyn.

Taloyhtiö sijoittuu rauhalliselle ja vehreälle asuinalueelle Laaksolahden sydämeen. Taloyhtiön yhteisöllisyys näkyy hyvin hoidettuna piha-alueena. Taloyhtiön piha-alue on avara ja lapsiystävällinen, joka mahdollistaa sujuvan arjen lasten kanssa. Asuntoon kuuluu myös sähköauton latausvalmiudella varustettu autokatospaikka sekä tilava varasto. Tässä taloyhtiössä olet osa hyvin hoidettua yhteisöä, jossa naapuruston kanssa vietetään yhdessä aikaa ja täällä vallitsee hyvä yhteishenki.

Yhtiö sijoittuu suositulle ja arvostetulle asuinalueelle Espoon Laaksolahdessa, jossa on toimivat päivittäispalvelut. Alueelta löytyvät lähikaupat, päiväkodit sekä koulut kävelyetäisyydellä kotioveltasi. Asuinalueelle on tyypillistä luonnonläheisyys sekä rauhallinen ja viihtyisä ilmapiiri. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja lähellä sijaitseva Laaksolahden urheilupuisto houkuttelee ulkoilemaan ja liikkumaan.

Tervetuloa tutustumaan tähän erinomaiseen perheasuntoon ja sen mahtavaan sijaintiin, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia asumiseen ja elämään!

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Ullanlinna
p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Veininkatu 41 A, 02730 Espoo
Kaupunginosa
Laaksolahti, Veini
Kohdenumero
20066030
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
124 m²
Tontin pinta-ala
5 234 m²
Kokonaispinta-ala
124 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä olla mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
5h, k, vh, ph, kph x 2, s ja wc (yj:n muk. 5h+k+saunaos.)
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi. Varustus: astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Yj:n mukaan jokaiseen huoneistoon kuuluu huoneistokohtainen 5m2:n suuruinen varasto.ulkovarasto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden ajalle: 2024 Kiinteistön kuntoarvion päivitys, taloyhtiön parkkialueen aidan kunnostus (talkoovoimin): likaisten osien pesu, laholautojen vaihto ja maalaus, talojen muurialtaiden betoniosien pinnoiktus ja pellityksien uusinta Lähitulevaisuudessa: 1-10 v sisällä: - Pääulko-ovien ja lukkojen uusiminen - Ikkunoiden puitteiden ja parvekeovien kuntokartoitus - Pihojen salaojien sekä asfaltoinnin kuntokartoitus - 2024 Kuntokartoituksessa osoitetut korjausta/uusimista vaativat kohteet, joita ei oteta lähitulevaiduuden hankkeisiin
Tehdyt remontit
10.04.2015 keittiökaapiston uusiminen 9/2021 Vinyylilankkulattian asentaminen 07/2024 Vinyylilankku asennettu eteiseen ja alakerran toiseen makuuhuoneeseen. alakerran wc:n laattalattia uusittu ja seinäkaakelit maalattu kaakelimaalilla. TALOYHTIÖSSÄ: 1998: rakennustekninen kuntoarvio 2000: salaojien osakorjaus 2004: sokkelien ja julkisivujen korjaustyöt 2006: huoneistojen C6, B6, B7 ja B8 rakenteellisten kosteusvaurioiden korjaukset, huoneiston C2 yläkerran kylpyhuoneen remontointi 2007: huoneiston A1 alakerran kylpyhuoneen remontointi, huoneiston B7 kylpyhuoneen remontointi 2008: kuntoarvio, jätehuoneen maalaus, parkkipaikkojen aitojen kunnostus, B- ja C-talon varastorakennuksen sadevesijärjestelmän korjaus 2009: parkkipaikan asfalttikorjaukset ja rakenteellinen kosteusvauriokorjaus, huoneisto C4 rakenteellinen kosteusvauriokorjaus 2010: pohjavesiviemärien kunnostus 2012: B6-asunnon kylpyhuoneen kunnostus, A- ja B -talojen pohjaviemäreiden korjaukset 2013: C-talon pohjaviemärin korjaukset, autopaikkojen lämmityspistorasioiden vaihto 2014: talon julkisivujen huoltomaalaukset, postilaatikoiden uusinta, talon C terassienpuoleisten ulko-ovien uusinta, huoneistojen vesimittareiden uusinta 2013-2015: leikkipaikan kunnostus 2015: A- ja B -talojen terassienpuoleisten ulko-ovien uusinta 2015-2016: märkätilakorjausten yhteydessä vuonna 2015 – 2016 uusittu ne asuntokohtaiset lämminvesivaraajat, jotka olivat vielä alkuperäisiä. 2017: märkätilakorjaukset huoneistot: A2, A3, A4, A5, A6, B1, B2, B3, B4, B5, B8, C1, C2, C3, C4 ja C5 vuosina 2015 – 2016. Huomattava, että asuntojen A2, A3, A4, A5, A6 ja C5 kakkosmärkätilat eivät kuuluneet tilattuun urakkaan. Näiden osalta korjaukset käynnistetään vuonna 2017 (korjaussuunnitelma), A5 ja A6 yläkerran märkätilakorjaukset, kattojen pesu ja pinnoitukset ja uusien kattosiltojen asennukset 2018: A3 ja A4 yläkerran märkätilakorjaukset, etupihoilla olevien altaiden sadevesiputkien korjaus sekä sorastus, tuloilmaventtiilien uusinnat 2019: A2 ja C5 yläkerran märkätilakorjaukset, asfaltoinnin paikkaus parkkipaikalla 2020: B8 päätyseinän salaojakorjaukset 2021: B6 ulkoseinäsivun kuivaus ja korjaus, sähköpääkeskuksen uusinta, sähköautolatausvalmiuksien rakentaminen autokatospaikoille 2022: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja tasapainotus, puolikkaan autokatoksen kattotiilien vaihto 2023: B-talon päädyn aidan korjaus
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Muutostöiden osalta, mitkä eivät kuulu asuntojen perustasoon, ovat osakkaat kukin vastuussa niiden huollon, kunnossapidon ja korjausten osalta. Tällaisia ovat mm. takat, ilmalämpöpumput, parvekelasit sekä lisäpiharakennelmat.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
389 000 €
Myyntihinta
386 502,94 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 137,10 € / m²
Velkaosuus
2 497,06 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
49,60 € / kk
Hoitovastike
465 € / kk
Yhtiövastike
514,60 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: - Autokatospaikka/osakas 17 €/kk - Autopaikka (kylmä) 5 €/kk - Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan - Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta - Hallituksella valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike - Hallitukselle myönnetty oikeudet tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät. - Sähkön keskimääräinen kulutus 17 000 kWh/vuosi. Esitetty sähkön kulutus perustuu nykykäyttöön ja voimassa oleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Laaksolahden Kartano
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1989
Huoneistojen lukumäärä
20
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
elementti, betoni
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018 Viimeinen voimassaolopäivä 30.5.2033
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
5 234 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Käyttö- ja huoltotoimen, siivoamisen ja ulkoalueen puhtaanapidon yhtiö on hoitanut omatoimisesti. Talvikunnossapidosta on vastannut Huoltia Oy. Jätehuollosta on vastannut HSY.
Isännöinti
Isännöintitoimisto Tapiolan Lämpö Oy, p. 020 750 5300 ja isannointi@tl-konserni.fi.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Espoon kaupunki, Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu, puh.09 816 25000
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
sähkö Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 20. piha-autopaikkoja: 10.
Muut tilat
Eteinen: lattia vinyyli, seinät maalattu Oleskelutila/pukuhuone: lattia laattaa, seinät maalattu Vaatehuone, tuulikaappi
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti, vinyyli. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset