Etusivu Myytävät kohteet 104.5 m² Tiensuuntie 28 A, 05400 Tuusula 4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh – Oikotie 21603120

345 000 € 104,5 m²

Tiensuuntie 28 A, Jokela, Ritasjärvi, Tuusula 4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Katja Lampinen
Katja Lampinen

044 243 3744

Velaton hinta
345 000 €
Asuinpinta-ala
104,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Jokela, Ritasjärvi
Kaupunki
Tuusula

Tervetuloa tutustumaan unelmien kotiin, jossa yhdistyvät uuden ajattomuus, energiatehokkuus ja rauhallinen ympäristö!

Tämä vuonna 2024 valmistuva omakotitalo tarjoaa modernit tilat ja harkitun pohjaratkaisun, joka vastaa perheen monenlaisiin tarpeisiin. Avaran kodin sydän on olohuoneen ja avokeittiön yhdessä muodostama tila, joka kutsuu viihtymään. Oleskelutila on valoisa ja lämpimät sisustussävyt tuovat kodikkuutta.
Isot, korkeat ikkunat alkavat lattiatasosta ja ne tuovat kauniisti valoa sisätiloihin. Avokeittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen, ja kokkailun lomassa voi mukavasti viettää yhteistä aikaa. Keittiön toiminnallisuudet on muutenkin vertaansa vailla ja täältä löytyy tilaa niin työskentelylle kuin säilytyksellekin, unohtamatta sitä, että oma paikkansa on myös suuremmallekin ruokailuryhmälle.
Kodin ehdotonta plussaa on toimiva pohjaratkaisu, joka ei jätä neliötäkään hukattavaksi, laadukkaat materiaalit ja sijainti, jonka kruunaa upea ympäröivä luonto.
Makuuhuoneita tässä kodissa on kolme, joten tilaa riittää kaikille perheenjäsenille. Lisäksi tarjolla ovat hyvin varusteltu kodinhoitohuone, jonka yhteydessä vaatehuone, käytännöllinen kylpyhuone kahden suihkun kera, ylellinen sauna ja erillinen wc.

Tontille, joka on kooltaan n. 2000 m2, rakennetaan yhteensä 4 omakotitaloa, joista jokaiselle tulee hallinnanjakosopimuksella vastatakseen n. 500 m2 kokoinen määräosa.
Oma tontti takaa omistajilleen pysyvyyden ja turvallisuuden tunteen. Tontilla on suuri terassi, jolla voit nauttia kesäisin auringosta tai rauhallisesta illanvietosta perheen ja ystävien kanssa. Uudessa asuintalossa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja rakennusmateriaalien laatuun, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoiselle kodinhankkijalle.

Koti sijaitsee Tuusulan Jokelassa rauhallisella alueella, joka on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Lähistöltä löytyvät sekä koulut että päiväkodit, mikä helpottaa perheiden arkea merkittävästi. Alueen vehreä ja luonnonläheinen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Lisäksi hyvät julkiset ja kaupalliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä, mikä lisää asumismukavuutta.
Jokela on Tuusulan pohjoisin taajama, josta matka esimerkiksi Helsingin keskustaan taittuu noin 40 minuutissa. Jokela on tunnettu puutarhakaupunki-identiteetistään ja lammista, jotka sijaitsevat aivan Jokelan keskustassa. Jokela on vehreää aluetta, jossa on monipuolisia puistoja, istutuksia ja metsiä.
Jokelasta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut: koulut, päiväkodit, kirjasto ja kaupat. Urheilukentät ja Notkopuisto tarjoavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia alueen asukkaille. Puistosta lähtevät laajat ulkoilureittiverkostot.

Tämä ainutlaatuinen ja hyvin suunniteltu koti odottaa uusia asukkaitaan! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tarkemmin tähän upeaan kohteeseen ja tekemään siitä oman kotisi.

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Kruununhaka
p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 16:45 - 17:30

Perustiedot

Sijainti
Tiensuuntie 28 A, 05400 Tuusula
Kaupunginosa
Jokela, Ritasjärvi
Kohdenumero
21965482
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
104,5 m²
Tontin pinta-ala
2 050 m²
Kokonaispinta-ala
106,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-alaan laskettu mukaan myös tekn. tila pinta-alaltaan 2 m2. Lupapiirustuksien mukaan kerrosala/kokonaisala 124 m2 (250 mm ulkoseinäpaksuuden mukaan kerrosala 120 m2). Lisäksi tontille on rakennettu erillinen varastorakennus ja jokaiselle talolle kuuluu oma 8 m2 varasto. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
2024 valmistunut uusi omakotitalo
Lisätietoa vapautumisesta
käyttöönottokatselmuksen jälkeen
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone. Ostaja voi valita keittiöön mieleiset kodinkoneet jotka asennetaan myyjän toimesta.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: wc-istuin, suihku.
Säilytystilat
vaatehuone, ulkovarasto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Käyttöönottokatselmus tehdään ennen hallinnan siirtymistä ja myyjä suorittaa mahdolliset korjaukset, sekä loppukatselmuksen ja mahdolliset loppukatselmuksen edellyttämät toimet.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
858-417-12-129

Hinta

Velaton hinta
345 000 €
Myyntihinta
345 000 €
Neliöhinta
3 301,44 € / m²
Kiinnitykset
500 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: - Kohde on vasta valmistunut ja kustannukset eivät ole vielä selvillä - Sähkö- ja vesi tehtyjen sopimusten ja oman kulutuksen mukaan - Varainsiirtovero 3% Hallinnanjakosopimuksen mukaan: Lähtökohta ja pääsääntö on, että hallinta-alueiden A, B, C ja D omistajat ja haltijat vastaavat yksin tällä sopimuksella hallintaan jaetulle hallinta-alueelle rakennetun oman asuinrakennuksensa, rakennelmiensa ja niiden käyttöä palvelevien johtojen, putkien ja laitteiden huolto- ylläpito- ja peruskorjauskuluista sekä kaikista niistä kustannuksista, joita aiheutuu tällä sopimuksella hallintaan jaetun kiinteistönosan huollosta ja ylläpidosta, elleivät osapuolet kirjallisesti toisin sovi, seuraavin täsmennyksin: Siltä osin kuin putket ja johdot ja laitteet ovat kaikkien osapuolten yhteiskäytössä, niiden huolto- ja korjauskustannukset jaetaan yhtä suurin osin (1/4) osapuolten kesken eli runkolinjasta rakennuksille C ja D menevään haaroitukseen saakka. Ko. haaroituskohdasta lukien rakennusten A ja B yhteiskäytössä olevan putken ja johdon huolto- ja korjauskustannukset jaetaan puoliksi rakennusten A ja B omistajien kesken. Yhteisomistuksessa olevan pihavaraston myöhemmät huolto ja korjauskustannukset jaetaan ? osuuksin hallinta-alueiden A, B, C ja D omistajien kesken.
Kiinteistövero
484,51 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
EINOLA
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2024
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
tiili
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 050 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tuusulan kunta, p. 09 87181 (vaihde)
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Luvalla haettu kerrosala on 529 m2, rakennusoikeudellinen kerrosala 512 m2. Rakennuksittain haettu kerrosala jakautuu seuraavasti: pientalot A, B, C ja D 124 k-m²/talo sekä talousrakennus 32 k-m². Rakennusluvan yhteydessä haettu seuraavia vähäisiä poikkeuksia: rakennusoikeuden ylitys 32 m², liittymä liittymäkieltoalueella ja autopaikka istutettavan tontin osalla. Katsottu, että poikkeamat asemakaavasta ovat vähäisiä ja ne voidaan hyväksyä MRL 175 §:n mukaisesti.
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: vinyyli. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: vinyyli. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli, muu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset