Etusivu Myytävät kohteet 107 m² Ruustinnankuja 5, 05400 Tuusula 4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh – Oikotie 22056044

375 000 € 107 m²

Ruustinnankuja 5, Jokela, 22 kaupunginosa, Tuusula 4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Katja Lampinen
Katja Lampinen

044 243 3744

Velaton hinta
375 000 €
Asuinpinta-ala
107 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Jokela, 22 kaupunginosa
Kaupunki
Tuusula

Viehättävä ja energiatehokas omakotitalo, joka huokuu kodikkuutta ja vaivattomuutta!

Uudenveroinen, yksikerroksinen omakotitalo sijaitsee suositulla Pertun pientaloalueella. Tämä vuonna 2019 käyttöön otettu yksikerroksinen omakotitalo tarjoaa erinomaisen kodin perheelle, joka arvostaa avointa tilaratkaisua ja korkealaatuista asumista. Talon avokeittiö yhdistyy saumattomasti valoisaan olohuoneeseen, luoden ihanteellisen tilan perheen yhteisiin hetkiin ja vieraiden kestitsemiseen. Neljä huonetta, joihin lukeutuu kolme makuuhuonetta ja tilava olohuone, tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri elämäntilanteisiin. Lisäksi kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, erillinen wc ja vaatehuone tuovat arjen sujuvuutta ja mukavuutta.

Vaaleat sisustussävyt ja kodikas tyyli viestivät lämpöä ja valoa, jonka ansiosta tämän kodin tunnelma on raikas ja harmoninen. Avoin pohjaratkaisu ja tilava avokeittiö, jonka yhteydessä on vielä iso terassi, tekevät arjesta toimivaa ja juhlahetkistä ikimuistoisia.

Kiinteistö sijaitsee vehreällä tontilla, jonka piha-alueella on runsaasti tilaa lasten leikeille ja aikuisten rentoutumiselle. Talon ympäristö on huolella viimeistelty ja helppohoitoinen, joten voit keskittyä nauttimaan elämästäsi. Olennaisena osana tästä kodista löytyy myös autotalli ja pihassa voi parkkeerata useammankin menopelin, joka helpottaa arjen logistiikkaa. Moderni talo hyödyntää nykyaikaisia energiaratkaisuja, jotka tekevät asumisesta sekä taloudellista että ympäristöystävällistä.

Sijainti rauhallisella ja lapsiystävällisellä pientaloalueella tekee tästä kodista erityisen mieluisan lapsiperheelle ja tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen ja laadukkaaseen asumiseen. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat, jotka sijaitsevat kätevän matkan päässä. Lisäksi Tuusulan kaunis luonto ja ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat nauttimaan vapaa-ajasta lähiympäristössä.
Jokelan palvelut löytyvät läheltä, mikä helpottaa arkea huomattavasti. Hyvät liikenneyhteydet, kuten lähistöllä sijaitseva junarata, takaavat sujuvan liikkumisen muihin kaupunkeihin ja palveluihin.

Tule tutustumaan tähän energiatehokkaaseen ja viehättävään omakotitaloon Ruustinnankujalla ja löydä perheellesi unelmien koti! Tämä koti on valmis vastaanottamaan uudet asukkaat ja tarjoamaan heille monia onnellisia vuosia.

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Kruununhaka
p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 15:40 - 16:30

Perustiedot

Sijainti
Ruustinnankuja 5, 05400 Tuusula
Kaupunginosa
Jokela, 22 kaupunginosa
Kohdenumero
20236611
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
107 m²
Tontin pinta-ala
954 m²
Kokonaispinta-ala
136,2 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rakennuslupapiirustustusten ja Tuusulan kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen huoneistoala 107m2. Muut tilat pitävät sisällään autotallin sekä varaston 29,2m2. Rakennusluvan mukainen kerrosala 158,2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
4h,avokeittiö,khh,kph,sauna,wc ja vh
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku.
Säilytystilat
muu erillinen varasto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
858-22-6727-3

Hinta

Velaton hinta
375 000 €
Myyntihinta
375 000 €
Neliöhinta
3 504,67 € / m²
Kiinnitykset
290 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 30 EUR/kk. Jätevesi: 45 EUR/kk. Muut maksut: - Kiinteistövero 491,44 euroa / vuosi - Valokuitu 15€ / kk - Sähkön kokonaiskulutus 16 000 kWh/vuosi - Varainsiirtovero 3% - Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voimassa oleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2019
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
954 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava ja sitova tonttijako. Tiedustelut: Tuusulan kunta, p. 09 87181 (vaihde)
Rakennusoikeus
e-luku: 0.3
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu, puu, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset