Etusivu Myytävät kohteet 246 m² Björkövägen 840, 22840 Brändö 5h + k + s – Oikotie 21165613

108 500 € 246 m²

Björkövägen 840, Lappo, Brändö 5h + k + s

AB Lyyski Fastigheter

Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn

Tomas Lyyski
Tomas Lyyski

0400484935

Velaton hinta
108 500 €
Asuinpinta-ala
246 m²
Huoneita
5
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Lappo
Kaupunki
Brändö

Tilava ja hyvin hoidettu asuintalo kahdella autotallilla Lappossa

Tervetuloa osoitteeseen Killingskärsvägen 36, Lappoon, joka sijaitsee Brändön kunnassa Ahvenanmaan itäisellä saaristolla. Tämä vaikuttava asuintalo tarjoaa upean saaristoilmapiirin kahden autotallin ja verstasmahdollisuuksien kera.
Asuintalo sijaitsee kalliokielekkeellä upealla näköalalla avoimeen maisemaan ja vain lyhyen kävelymatkan päässä paikallisesta vierasvenesatamasta. Piha on huolellisesti hoidettu ja suunniteltu kauniilla kivipatioilla, istutuksilla, viljelyksillä ja viheralueilla. Talo on rakennettu vuonna 1989 puurakenteisena 1,5-kerroksisena. Kokonaispinta-ala on vaikuttavat 246 neliömetriä ja lisäksi 64 neliömetriä vuonna 2003 rakennetulle laajennetulle kahden auton autotallille varastoineen.
Päärakennuksessa on aula, keittiö, olohuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, kahden auton autotalli, verstas ja tekninen tila.
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone, oleskelutila, toimisto ja varasto, mikä tarjoaa runsaasti tilaa suurelle perheelle.
Talossa on porakaivo ja oma jätevesijärjestelmä. Lämmitys tapahtuu maalämpöpumpulla lattialämmityksen avulla aulassa, kylpyhuoneessa, saunassa ja kodinhoitohuoneessa, kun taas muut osat talosta ovat varustettu pattereilla. Lisäksi olohuoneessa on takka lisämukavuutta ja lämpöä varten. Ilmanvaihto on tulo- ja poistoilmavaihto lämmön talteenotolla.
Kiinteistö on käynyt läpi joitakin remontteja viime aikoina, pääasiassa kodinkoneiden ja pintamateriaalien osalta, mutta muuten talo on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa rakentamisesta lähtien.
Lappoossa on kauppa postipalveluineen, kirjasto, vierasvenesatama, museo, nuorisotila, kesäravintola jne. Yhteysveneellä Torsholmaan pääsee Brändön kylään. Brändö on yksi Ahvenanmaan vetovoimaisista saaristokunnista, jossa on hyvät yhteydet sekä Ahvenanmaan mantereelle että Suomen mantereelle. Brändössä asut Ahvenanmaan saariston naapurina ja on läheisyys peruskouluun, kirjastoon, neuvontaan, pankkeihin, kahvilaan, urheiluhalliin ja tenniskenttään.
Vieraile mielellään Brändön kunnan verkkosivustolla www.brando.ax.

Kiinteistön voi ostaa ilman ahvenanmaalaista kotiseutuoikeutta, rajoituksena 4000 neliömetrin tontin koko. Ostaja vastaa kustannuksista, jotka liittyvät ostokohteen erottamiseen pääkiinteistöstä.

Perustiedot

Sijainti
Björkövägen 840, 22840 Brändö
Kaupunginosa
Lappo
Kohdenumero
21165613
Asuinpinta-ala
246 m²
Kokonaispinta-ala
246 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Kahden auton autotalli 64 m2
Huoneiston kokoonpano
5h + k + s
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Velaton hinta
108 500 €
Myyntihinta
108 500 €
Neliöhinta
441,06 € / m²

Asuinkustannukset

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset