Etusivu Myytävät kohteet 197 m² Lundviolstigen 7, 22100 Maarianhamina 7h + avok + s – Oikotie 20943583

445 000 € 197 m²

Lundviolstigen 7, Södra Lillängen, Maarianhamina 7h + avok + s

AB Lyyski Fastigheter

Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn

Tomas Lyyski
Tomas Lyyski

0400484935

Velaton hinta
445 000 €
Asuinpinta-ala
197 m²
Huoneita
7
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Södra Lillängen
Kaupunki
Maarianhamina

Uusi asuinrakennus Maarianhaminassa - myös ilman kotiseutuoikeutta

Tervetuloa Lundviolstigen 7:ään, uuteen asuinrakennukseen houkuttelevalla ja upealla sijainnilla vastarakennetussa asuinalueessa, Södra Lillängenissä Maarianhaminassa, noin 3 km kaupungin keskustasta. Asuinrakennus sijaitsee asemakaava-alueella, mikä mahdollistaa ostamisen myös sinulle, jolla ei vielä ole ahvenanmaalaista kotiseutuoikeutta.
Asuinrakennus on Simons Talo-Hus 2023 -yrityksen puuelementtirakennus, jossa on ulkopuoli vuorattu laudoilla ja sisäpuolella hyvin suunniteltu ja tilava. Alakerrassa sinut toivottaa tervetulleeksi tilava eteinen ja siihen liittyvä säilytystila, joka yhdistyy keittiöön ja olohuoneeseen. Olohuone on suunniteltu avoimeksi yhdessä keittiön kanssa ja siinä on tilava oleskelualue ja ruokailutila. Nykyisen ruokailutilan vieressä on myös takka (asentamaton) tunnelman luomiseksi ja mukavuuden lisäämiseksi. Olohuoneessa on erittäin vaikuttava kattokorkeus, koska tila yläpuolella ja yläkerran välissä on täysin avoinna. Huippumoderni ja erittäin laadukas keittiö ruotsalaiselta Marbodalilta tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Keittiöstä on myös suora pääsy terassille, jossa voit nauttia aterioistasi suurten ikkunoiden läpi avautuvasta näkymästä ja avotakan lämmöstä. Alakerrassa on myös makuuhuone ja erillinen kylpyhuone wc:llä ja suihkulla. Nykyinen omistaja on rakennuttanut suuren betoniterassin, joka ulottuu keittiöstä itään ja sitten pitkin talon eteläistä osaa, tarjoten hienoja ulkotiloja lämpimämpään vuodenaikaan.
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, olohuone / oleskelutila ja tyylikäs kylpyhuone wc:llä, suihkulla ja saunalla. Kylpyhuoneessa on myös pyyhekuivain sekä tila pesukoneelle ja kuivausrummulle. Täällä on runsaasti tilaa koko perheelle nauttia ja elää mukavasti. Sisätilat on suunniteltu tyylikkäästi, erityisesti kylpyhuoneet, joissa on marmorilaatat.
Asuinrakennuksessa on useita huippumoderneja ominaisuuksia, kuten älylukko ulko-ovessa ja ulkovalaistus, joka on kytketty Plejd:iin. Tietysti sinulla on myös kamera jääkaapissa ja pakastimessa, joten tiedät aina mitä ostaa kaupasta kotiin.
Asuinrakennuksessa on integroitu autokatos (kaksinkertainen autokatos) kahdelle autolle. Autokatoksen vieressä itäisestä suunnasta on myös lämmin varasto. Tontti on 881 neliömetrin suuruinen ja kauniisti maisemoitu graniittikivillä pääsisäänkäynnin ja autokatoksen ajotien varrella.
Asuinrakennusta lämmitetään ilmalämpöpumpulla, joka on kytketty vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuinrakennus on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon sekä kuituverkkoon.
Ota yhteyttä varataksesi oman esittelysi ja kierroksen tässä ylellisessä kodissa. Täällä saat mahdollisuuden kokea elämäntavan, jossa moderni mukavuus kohtaa luonnonkauneuden ja eleganssin.

Perustiedot

Sijainti
Lundviolstigen 7, 22100 Maarianhamina
Kaupunginosa
Södra Lillängen
Kohdenumero
20943583
Asuinpinta-ala
197 m²
Huoneiston kokoonpano
7h + avok + s
Huoneita
7
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Tilaa isolle ruokapöydälle, Paljon kaappitilaa, Paljon työskentelytilaa, Puutasot, Kivitasot, Astianpesukone, Integroidut koneet, Induktioliesi, Jääkaappi, Pakastin
Parvekkeen lisätiedot
Ranskalainen parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Useita suihkuja, Lattialämmitys
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sähkökäyttöinen kiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
478-28-22-4-L1

Hinta

Velaton hinta
445 000 €
Myyntihinta
445 000 €
Neliöhinta
2 258,88 € / m²

Asuinkustannukset

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin vuokra
3056 (2023)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla
Lämmitys
Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autokatos

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset