Etusivu Myytävät kohteet 89 m² Varsanpolku 55, 08680 Lohja 4 h + k + wc + lämmin kuisti + sauna/talouskellaritilat – Oikotie 17516380

275 000 € 89 m²

Varsanpolku 55, Lieviö, Lohja 4 h + k + wc + lämmin kuisti + sauna/talouskellaritilat

Tuija Juntunen
Tuija Juntunen

040 5866552

Velaton hinta
275 000 €
Asuinpinta-ala
89 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Lieviö
Kaupunki
Lohja

Kauniissa maalaisympäristössä perinteinen punainen rintamamiestalo rv. noin 1955 kutsuu nyt uusia asukkaita! Myytävä kohde koostuu kahdesta eri tilasta, pihamaa ja peltomaa joiden yhteen laskettu pinta-ala on 2,795 ha. Tilat myydään yhdessä ja samalla kaupalla. Luontoystävälle ja lapsiperheelle paikka rauhallisella alueella päättyvän tien päässä jossa turvallinen piha pienille lapsille, omaa peltosarkaa, valoisa ja avara pihapiiri jossa voi harrastaa monenlaista toimintaa ja tilan koon vuoksi myös perheen lemmikit viihtyvät. Omakotitalo on remontoitu ja modernisoitu sisäpinnoiltaan ja lämmönlähteenä toimii tunnelmallinen vanhanajan pönttöuuni ja Nunna Uunin takkaleivinuuni jossa voi myös valmistaa kotona tehtyä ruokaa isollekin perheelle leivinuunin ansiosta. Sauna on talossa alkuperäisessä kuosissaan perinteisellä puukiukaalla ja sijaitsee kellarikerroksessa. Saunan puukiuas uusittu v. 2017, samassa yhteydessä on pukuhuone / baarinurkkaus ja jossa on omassa tilassaan pieni pöytäryhmä. Myytävällä tilalla toimii tällä hetkellä omistajan oman perheen käytössä oleva pienimuotoinen hevostila. Muut rakennukset: Laadukas timanttihiotulla betonirakenne ulkoseinällä varustettu hevostallirakennus p-ala 162 k-m2, rv. 2004. Lantalarakennus p-ala 48 k-m2, rv. 2004. Leivintupa-autotallirakennus (talousrakennus) jossa rakennuspiirustusten mukaan huonetilat; autotalli, askarteluhuone + puuhella, varasto/puuliiteri, p-ala 70 k-m2, rv. 1979. Pihapiirin läheisyydessä sijaitsee grillikatos, hevosaitaukset, koira/pieneläinaitaus. Kauppareissut hoituvat Nummelan keskustan hyvin kattaviin palveluihin johon on matkaa vain noin 10 km ja Lohjan keskustaan on noin 15 km. Lähiympäristössä on myös muut palvelut, kuten päiväkodit, koulut, ym.
Lisärakennuksien ja tallirakennuksen käyttötarvetta voi myös hyvin muunnella muuhun käyttöön ja tila sopii myös mainiosti muunlaiseen toimintaan kuten marjatila, muu pienkotieläintila, autoharrastustilaa, verstastilaa ym. Talliin tulee lämmin vesi, on oma viemäri ja sähkön syöttönä toimii 3 - vaihevirta. Tallin ja ostajan käyttötarpeesta riippuen, omistaja voi myös sovittaessa kaupan myötä purkaa ja viedä nykyisellään talliin asennetut karsinat pois.
Täällä viihtyvät myös muut uuden perheen asukkaat kuten mm. kanat, kanit, koirat ja muut uudet tulokkaat!

Vapautuminen sopimuksesta myös nopeasti.

Tervetuloa tutustumaan! Soita ja sovi omasta esittelyajasta, Tuija Juntunen p. 040-5866552 tai Pasi Juntunen p. 0400-974306.
TJ Housing Professional Oy LKV [A]
- Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen -
Onko oma asunto myymättä? Pyydä meidät oman asunnon arviokäynnille.

Perustiedot

Sijainti
Varsanpolku 55, 08680 Lohja
Kaupunginosa
Lieviö
Kohdenumero
20223184
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
89 m²
Tontin pinta-ala
27 950 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alatiedot perustuvat alkuperäisistä rakennuslupa-asiakirjoista saatuihin tietoihin. Huoneistoala 1-kerros 54 m2 + ullakkokerros 35 m2 + kellarikerros 52 m2. Asuinrakennuksen kerrosala 60 m2 + ullakko 35 m2. Pinta-ala ei tarkistusmitattu, pinta-ala voi olla ilmoitetusta suurempi tai pienempi.
Huoneiston kokoonpano
4 h + k + wc + lämmin kuisti + sauna/talouskellaritilat
Huoneita
4
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi. Keittiö remontoitu (kaapistot ja työtasot) n. 2011.
Kylpyhuoneen varusteet
Erillisen WC:n kuvaus: Uusitut sisustuspinnat ja wc:n kalusteet. Varustus: pesukoneliitäntä, peilikaappi.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Kellarikerros ja saunatilat: Pesu/löylyhuoneessa vesipiste, vesipata. Puukiuas vuodelta 2017. Saunatilaa ei ole remontoitu (yhdistettynä vanhanajan tyylinen pesu/löylyhuonetila). Saunatilan yhteydessä erillinen ns. baarihuonetila jossa pienimuotoinen pöytä/kalustesarja. Saunan lattia: betoni, laatta. Seinät: puu / paneeli. puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
444-425-3-55, 444-425-1-135

Hinta

Velaton hinta
275 000 €
Myyntihinta
275 000 €
Neliöhinta
3 089,89 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 11 EUR/kk. Muut maksut: Jätevesihuolto: umpisäiliön tyhjennys n. 120 e/v. Asuinrakennuksen lämmityksessä käytetty myös lisäksi tulisijoja: pönttöuuni ja Nunna Uunin varaava takkaleivinuuni.
Kiinteistövero
413,76 e/v. €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Kotikumpu ja Kotikumpu I
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
27 950 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Yleiskaava
Lämmitys
puu, sähkö sähköpatterilämmitys, uuni/takka.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Erillisessä WC:ssä: muovi. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: muovi, laminaatti. Seinät: Keittiössä: maalattu, tapetti. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: tapetti. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti, puolipaneeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset