Etusivu Vuokrattavat kohteet 65 m² Englantilaisaukio 10, 00580 Helsinki 3h + avokeittiö + kph – Oikotie 22234749

2 190 € 65 m²

Englantilaisaukio 10, Kalasatama, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen, Helsinki 3h + avokeittiö + kph

Amir Ahmad

050 348 3084

Vuokra
2 190 €
Asuinpinta-ala
65 m²
Huoneita
3
Kerros
21
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kalasatama, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kaupunki
Helsinki

Upea kolmio REDIn Loiston 21. kerroksesta.

Uudenveroisessa kunnossa oleva valoisa kulmahuoneisto, josta näkymät etelä-länsisuuntaan.

Jokaisesta ikkunasta irtoaa hieman erilainen maisema, Arabianrannan ja Toukolan lakeuksista kaasukellon, Kallion ja Katajanokan urbaanin maiseman kautta Korkeasaaren, Mustikkamaan ja Suomenlinnan saaristomaisemaan, jonka öisin kruunaa Suomenlinnan majakan välke. Asunto on myös aitiopaikalla laivaliikenteen ja Kruunusiltojen valmistumisen seuraamiseen. Täällä pystyt myös todistamaan auringon liikkeitä taivaalla, kun auringonlasku vaihtelee mereltä sisämaahan vuodenaikojen vaihtuessa.

Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto on hyvin hoidettu ja hallitus on osaava sekä aktiivinen. Asukkaiden käytöstä löytyvät todella kattavat palvelut: aulapalvelu, kuntosali, pesula, varattava vierashuone, kattoterassi yhteiskäyttöisellä kesäkeittiöllä, kaksi kattosaunaa poreammeella ja ilman, iso juhlatila sekä pienempi kabinetti 30. kerroksessa, kerhotila 5. kerroksessa sekä vielä kaksi saunaa 6. kerroksessa.

Alueena Kalasatama on mukavan urbaani, mutta samalla Mustikkamaan metsäreitit, kalliot ja hiekkarannat ovat kävelymatkan päässä. Kodin alta, hissimatkan päästä, löytyvät ratikka Pasilaan, metro keskustaan ja bussit itään ja länteen. Päivittäiset asioinnit hoituvat hissimatkalla.

Perustiedot

Sijainti
Englantilaisaukio 10, 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kerros
21 / 32
Asuinpinta-ala
65 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Huoneiston kokoonpano
3h + avokeittiö + kph
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Lattia: Parketti Seinät: Maalattu Varustus: Induktioliesi, Liesituuletin, Uuni, Hana, Kaapisto, Allas, Astianpesukone, Jääkaappi, Pakastin, Integroitu mikroaaltouuni
Kylpyhuoneen varusteet
Lattia: Laatta Seinät: Laatta Varustus: Suihku, Suihkuseinä, Wc istuin, Pesukoneliitäntä, Hana, Allas, Peilikaappi, Allaskaapisto, Lattialämmitys
Säilytystilat
Huoneistokohtaiset Irtaimistovarasto
Tulevat remontit
Asunto Oy Helsingin REDIn Loistossa on yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana tulevan seuraavanlaisia olennaisia kunnossapitotarpeita: Normaalit huolto- ja kunnossapitotoimet yhtiön puolesta sekä vuosikorjausten valvonta. Perustajaurakoitsijan puolesta virhe- ja takuukorjaukset, joista kustannukset perustajaurakoitsijalle. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Yhtiössä on tehty käyttö- ja huolto-ohjeen mukaiset huolto- ja kunnossapitotyöt. Vuosikorjaukset ovat kesken.
Saunan lisätiedot
Taloyhtiön sauna
Asumistyyppi
Vuokra
Vapautuu
15.11.2024

Hinta

Vuokra
2 190 €
Vuokra-aika
Vuokrasopimuksen sitouvuus: Toistaiseksi voimassa oleva, kuitenkin niin että, ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta.

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Vesimaksuennakko 23,00 €/kk/ henkilö

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2021
Kerroksia
32
Hissi
Kyllä
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistönhoito
Lassila & Tikanoja
Isännöinti
Aarre Isännöinti Oy Henri Nieminen asiakaspalvelu@aarre.com / 020 198 6700 Metsänneidonkuja 12 02130 ESPOO 0201986700 Puhelin asiakaspalvelu@aarre.com
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Parketti Seinät: Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset