Etusivu Myytävät kohteet 130 m² Koulukatu 30, 39200 Hämeenkyrö 4h, k, s, kph, khh, erill.wc, kellari – Oikotie 22222651

149 000 € 130 m²

Koulukatu 30, Keskuspuisto, Järvenkylä, Hämeenkyrö 4h, k, s, kph, khh, erill.wc, kellari

Velaton hinta
149 000 €
Asuinpinta-ala
130 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1963
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Keskuspuisto, Järvenkylä
Kaupunki
Hämeenkyrö

Tervetuloa kodikkaaseen omakotitaloon Kyröskoskelle. Tässä toimivapohjainen ja mittavasti remontoitu talo mukavasti maaseudun rauhassa kattavien palveluiden ympäröimänä!

Tilava keittiö, jossa on hyvin tilaa kestitä isompikin porukka. Paljon lasku- ja kaappitilaa helpottamaan ruoanlaitossa ja tavaroiden säilytyksessä. Keittiön vieressä on todella hyvän kokoinen olohuone, jossa on kaunis kulmaan sijoitettu varaava takka. Makuuhuoneita talossa on kolme ja kaikki ovat todella tilavan kokoisia.

Uusittu kylpyhuone kahdella suihkulla ja wc-istuimella. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, joka kruunaa kokonaisuuden tunnelmallaan ja miellyttävillä löylyillään. Ja mikä parasta, jos ei halua nauttia hiljaisuudesta saunoessaan, voi myös kuunnella musiikkia, koska saunaan on asennettu kaiuttimet. Kylpyhuoneeseen käynti on tilavan pukuhuoneen kautta, jossa on paljon myös säilytystilaa. Kylpytilasta päästän tilavaan kodinhoitohuoneeseen ja takapihalle. Pukuhuoneesta on käynti myös alakertaan, jossa on varastotilaa ja autotalli.

Talo sijaitsee hyvän kokoisen tontin takareunassa jättäen runsaasti pihaa talon etupuolelle. Omalla pihalla pääsee nauttimaan kesästä ja touhuamaan.

Ja ne palvelut, niitä löytyy! Hämeenkyrö on kauniiden kansallismaisemien ympäröimä, kasvava ja rauhallinen kunta. Tampereelle hurauttaa valaistua kolmostietä Hämeenkyröstä n. 30 min. Hämeenkyröstä löytyy peruskouluja, lukio, päiväkoteja, urheilu kenttää sisältä ja ulkoa, jäähalli, kaksi kansalaisopistoa, kirjasto, kuntosali, kauppoja, apteekki, kioski, eläinlääkäri, terveyskeskus, ratsastuskoulu.... Kesällä upea luonto ja vesistöt kutsuvat ulkoilemaan. Pirkan uralla on mukava liikkua jalan, pyörällä ja talvella myös suksilla.

Tule, tutustu, totea ja ihastu!

Lisätiedot ja esittelyt:

Toni Reinilä
Asuntomyyjä, Talotekniikan Ins.
044 715 0089
toni.reinila@muutoslkv.fi
https://muutoslkv.fi/toni-reinila

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 27.10.2024 klo 16:30 - 17:00

Perustiedot

Sijainti
Koulukatu 30, 39200 Hämeenkyrö
Kaupunginosa
Keskuspuisto, Järvenkylä
Kohdenumero
20897182
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
130 m²
Tontin pinta-ala
1 300 m²
Kokonaispinta-ala
190 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Kohteen kauppahinta ei ole osaksikaan pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen. Rakennuspiirustusten mukainen rakennusala 163 m2, huoneistoala 113 m2 ja aputilat 68,5 Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu kellari ja autotalli.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, s, kph, khh, erill.wc, kellari
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan, esim. 1-2kk kaupanteosta
Keittiön varusteet
Varustelu: jääkaappi, pakastekaappi, siirrettävät saarekkeet, induktioliesi, erillisuuni, integroitu liesituuletin (hormiin), astianpesukone. Pöytätasot laminaattia. Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Varustelu: 2 kpl suihkuja, kiinteät led-valaisimet, vesikiertoinen lattialämmitys. Tila laatoitettu kokonaisuudessaan. Erillisen WC:n kuvaus: Erillis-wc:ssä kaapisto ja taso, allaskaappi, wc-istuin, peilikaappi ja bidee. Seinät paneloitu, lattiassa laatta.
Säilytystilat
Kuvaus: Kellaritilat.
Tehdyt remontit
Lattia- ja seinäpinnat uusittu 2014, samoin keittiö, wc, sauna ja kylpyhuone. Näiden lisäksi ulko-ovet uusittu. Ikkunat ja autotallin ovi uusittu 2018
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa puukiuas. Lattia laatoitettu. puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet, verhotangot, varaava takka, lämminvesivaraaja, jätesäiliö. Kauppaan ei kuulu: Irtain
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
108-408-3-154

Hinta

Velaton hinta
149 000 €
Myyntihinta
149 000 €
Neliöhinta
1 146,15 € / m²
Kiinnitykset
200 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Öljynkulutus n. 2500l /vuosi, vesi ja jätevesi n. 50€/kk. Sähkönkulutus n. 3500 kWh/vuosi. Puhtaanapito jätehuollon taksoin. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
Kiinteistövero
262,80 €/v.2024 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
NIITTYMAA
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1963
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili, betoni
Kattomateriaali
konesaumattu peltikate (maalattu 2016)
Kattotyyppi
harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 300 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hämeenkyrön kunta
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
Kuntotarkastus 10.04.2017.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennuspiirustusten/rakennusluvan mukainen käytetty rakennusala 163 m2. Jäljellä olevaa rakennusoikeutta ei pystytä yksiselitteisesti määrittelemään, koska se vaatisi nykyisen rakennuksen tarkistusmittausta.
Lämmitys
öljy (vesikiert.patterilämmitys), vesikiert.lattialämmitys kph,s, khh, lisäksi varaava takka

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisen lattiassa laminaatti, seinät maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Seinät tapetoitu, lattioissa laminaatti.
Olohuoneen varusteet
Seinissä paneeli, lattiassa parketti, joka hiottu ja maalattu 2014.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset