Etusivu Myytävät kohteet 67.5 m² Englantilaisaukio 10 A, 00580 Helsinki 2h+avok+kph+viherhuone (YJ:n mukaan 2H+KT) – Oikotie 22204407

458 000 € 67,5 m²

Englantilaisaukio 10 A, Kalasatama, Verkkosaari, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen, Helsinki 2h+avok+kph+viherhuone (YJ:n mukaan 2H+KT)

Eero Vuorilehto
Eero Vuorilehto

044 222 2421

Velaton hinta
458 000 €
Hoitovastike
432 € / kk
Asuinpinta-ala
67,5 m²
Huoneita
3
Kerros
6
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kalasatama, Verkkosaari, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kaupunki
Helsinki

Upea moderni koti REDIn Loistosta! Tilava koti, jonka ikkunat avautuvat Idän suuntaan, tarjoten maisemat kohti merta, Mustikkamaata sekä Kulosaarta. Viimeisen päälle puitteet tarjoava Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto on Suomen toiseksi korkein asuinrakennus. Kyseinen asunto sijaitsee talon 6. kerroksessa ja asukkaiden käytössä kolme hissiä. Hissillä pääset sisäkautta metrolle n. 2 minuutissa, sekä kaikenkattavien palveluiden äärelle kastumatta!

Tilava kaksio, jonka isossa olohuoneessa ei varmasti tule ahdasta. Olohuoneen jatkeena viherhuone, josta isot huoneenlevyiset ikkunat! Hyvänkokoinen makuuhuone, jossa liukuovikaapistot säilytystilana. Kaikki Loiston asunnot ovat varustettuja kaukokylmällä, joka on integroitu asunnon vesikiertoiseen lattialämmitys-järjestelmään. Asunnossa moderni ja trendikäs värimaailma laadukkailla materiaaleilla sekä kodinkoneilla.

Loistossa asumisen on puitteet aivan parasta A-luokkaa! Parkkihallista oma autohallipaikka (myös sähköauton latauspaikkoja löytyy), hissillä suoraan kauppakeskus REDIn kaiken kattavien palvelujen ääreen, metropysäkille tai vaikka leffateatteriin! Yhtiön tiloista löytyy kaikki perinteisesti tarpeelliset yleiset tilat, mutta kokonaisuuden kruunaa mm. vuokrattava vierashuone, oma kuntosali, 30. kerroksen klubitila, iso kattoterassi sekä hulppeat saunatilat ulkoporealtaineen.

Kalasatama on trendikäs uusi ja kasvava merellinen asuinalue Helsingin Keskustan tuntumassa, jossa ihmisen on hyvä olla! Runsaasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta pitää huolen niin kauppakeskus REDI, rantakorttelien ravintolat kuin Teurastamon sekä Suvilahden kulttuurialueet. Lähellä sijaitseva Mustikkamaa tarjoaa upeat ulkoilureitit luonnon keskellä, josta löytyy niin lenkkeilymaastot, tenniskentät, uimaranta kuin koirapuisto.

Myyntiä hoitaa Eero Vuorilehto / https://eerovuorilehto.fi/
Yhteydenotot: 044 222 2421 / eero@nordlkv.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin. Maksuton asunnon arviointi ja myyntisuunnitelma nykyiselle asunnolle.

Perustiedot

Sijainti
Englantilaisaukio 10 A, 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama, Verkkosaari, Hermanninranta, Hermanni, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kohdenumero
20804346
Kerros
6 / 32
Asuinpinta-ala
67,5 m²
Tontin pinta-ala
974 m²
Kokonaispinta-ala
67,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-ala sisältää viherhuoneen pinta-alan (6,5m2), yhteensä asunnossa 61,0 + 6,5m2 = 67,5m2.
Huoneiston kokoonpano
2h+avok+kph+viherhuone (YJ:n mukaan 2H+KT)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Asunto kauttaaltaan erittäin siistissä kunnossa.
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: muu. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Tyylikäs ja moderni Novart A la Carte keittiö laadukkailla AEG:n kodinkoneilla, työtaso kvartsikomposiittia.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Moderni ja siisti kylpyhuone. Pesutorni mahtuu. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili.
Tulevat remontit
Asunto Oy Helsingin REDIn Loistossa on yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana tulevan seuraavanlaisia olennaisia kunnossapitotarpeita: Normaalit huolto- ja kunnossapitotoimet yhtiön puolesta sekä vuosikorjausten valvonta. Perustajaurakoitsijan puolesta virhe- ja takuukorjaukset, joista kustannukset perustajaurakoitsijalle
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Yhtiössä on tehty käyttö- ja huolto-ohjeen mukaiset huolto- ja kunnossapitotyöt. Vuosikorjaukset ovat kesken.
Näkymät
Asunnossa parvekkeen sijasta lämmin viherhuone. Upeat ja avarat maisemat isoista ikkunoista n. 180 astetta n. Idän suuntaan!
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Loistavat! Hissillä suoraan kauppakeskus REDIin, joten kaikki helpon ja hyvän elämän perusedellytykset käytännössä napin painalluksen päässä! Kalasataman alueen kasvaessa kasvaa jatkuvasti myös palvelutarjonta. Uusia ravintoloita syntyy alueelle tasaisin väliajoin talojen valmistuessa. Kulttuuria ja kesärientoja tarjoaa niin Teurastamon, kuin Suvilahden alueet. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella.
Lisätiedot
Yhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus 31.5.2016 ja sopimus Kalasataman keskuksen yhteisjärjestelystä 1.6.2018. Taloyhtiö ja 7 muuta torniyhtiötä sekä KOY kauppakeskus REDI omistavat puistokannen rakennusten bruttoalojen suhteessa ja alue kuuluu em. yhtiöiden yhteiselle hoitovastuulle. Loistolla ja As Oy Hgin REDIn Majakalla on yhteishallinnassa oleva piha-alue.

Hinta

Velaton hinta
458 000 €
Myyntihinta
145 246,44 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 785,19 € / m²
Velkaosuus
312 753,56 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
2 177,89 € / kk
Hoitovastike
432 € / kk
Yhtiövastike
2 609,89 € / kk
Vesimaksu
23 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakko. Pääomavastike A jyvitysperuste osake. Pääomavastike B ja C jyvitysperuste m2. Yhtiön asukkaana käytössä One4all-asukasportaali, jolla pystyt varaamaan käyttöösi yhtiön yhteisiä tiloja. Lisätiedot sekä kustannustiedot yhteisten tilojen varauksista kiinteistönvälittäjältä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2021
Huoneistojen lukumäärä
249
Kerroksia
32
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Bitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
C2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
974 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Lassila & Tikanoja Oy
Isännöinti
Aarre Isännöinti Oy Henri Nieminen henri.nieminen@aarre.com / 020 198 6700 Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki Postiosoite: Asemakaavoitus, PL 2100, 00099 Helsingin kaupunki Puhelin: +358 9 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Erinomaiset! Sateisella säällä pääset Kalasataman metroasemalle kastumatta! Bussiyhteydet niin Pasilaan, Arabiaan kuin Idänkin suuntaan. Vuoden 2024 aikana uusi raitiovaunulinja aloittaa liikennöinnin Nihdin sekä Pasilan välillä. Myös Kruunusillat-hanke etenee vauhdilla, jonka myötä kulkuyhteys Kruunuvuorenrantaan paranee merkittävästi.
Lämmitys
Yhtiössä kaukokylmä, joka on integroitu vesikiertoiseen lattialämmitykseen sekä koneelliseen ilmanvaihtoon.

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Pihakansitasolla (5.krs) yhteinen piha-alue REDIn Majakan kanssa. K2.- ja K3. kerroksissa: ulkoiluvälinevarastoja sekä irtaimistovarastoja. 5. kerroksessa: kerhohuone, vuokrattavissa oleva vierashuone, ostosvarasto (Smartpost), kaksi talosaunaa, talopesula kuivauskaappeineen, ulkoiluvälinevarastoja, pyörähuoltotila, lastenvaunuvarasto ja jätehuone. 6. kerroksessa: kuntosali, kaksi talosaunaa, pyykinkuivaushuoneet ja lastenvaunuvarasto. Yhtiön 30. kerros on kokonaan yhteistilakerros, yhteiskäytössä on terassi, klubi/juhlatila, kabinetti/kokoustilat, kaksi talosaunaa sekä ulkoporeamme. Asuntojen ilmanvaihto toteutettu lämmöntalteenotolla, lämmityksellä ja viilennyksellä varustetuilla ilmanvaihtokoneilla.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Hyvänkokoinen makuuhuone, josta iso lasiseinä viherhuoneeseen sekä ikkuna Idän suuntaan.
Olohuoneen varusteet
Tilava olohuone, jonka jatkeena tilava viherhuone, josta aukeaa koko huoneen levyiset "lattiasta-kattoon"-malliset ikkunat kohti Itää!

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset