Etusivu Myytävät kohteet 104 m² Allastie 5, 33450 Ylöjärvi 4h+k+s+2wc+khh+ph+autotalli/varasto – Oikotie 22198758

299 000 € 104 m²

Allastie 5, Siivikkala, Lielahti, Keihäsjärvi, Ylöjärvi 4h+k+s+2wc+khh+ph+autotalli/varasto

Jaakko Puisto
Jaakko Puisto

040 012 6677

Velaton hinta
299 000 €
Asuinpinta-ala
104 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1972
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Siivikkala, Lielahti, Keihäsjärvi
Kaupunki
Ylöjärvi

Tarjolla laatua arvostavalle upeasti saneerattu omakotitalo Ylöjärven Siivikkalassa.

Tämä koti on sinulle, joka vaadit asumiselta uusia laadukkaita materiaaleja, käytännöllisiä ja tehokkaita huoneratkaisuja sekä riittäviä harraste- ja säilytystiloja. Tämä alkujaan vuonna 1972 rakennettu talo ei ole enää entisensä, sillä ikä- ja aikakaudelle ominaiset piirteet ovat saaneet kyytiä myös ulkokuoren osalta. Sisään astuessa tulee tunne kuin saapuisit juuri valmistuneeseen asuntoon, koska se on kokenut niin mittavat remontit/talotekniset uudistukset kuluneen vuoden aikana. Rakennusalan ammattilainen kääri hihansa keväällä ja lähti hankkeeseen, jossa hyvän aihion omannut koti saneerattiin vastaamaan nykypäivän asumismukavuutta. Kattavan remontin myötä lopputulos on kerrassaan upeaa katsottavaa. Toimivien sisätilojen lisäksi asunnon välittömästä läheisyydestä löytyy monien mahdollisuuksien autotalli ja varastotilaa.

Talo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella, joka soveltuu erinomaisesti lapsiperheille tai muuten vain rauhallisesta ja vehreästä asuinympäristöstä nauttiville. Rakennukset ovat sijoitettu tilan maapohjalle fiksusti, minkä ansiosta pihapiiri jää tarpeeksi tilavaksi. Taloa ympäröivä piha-alue on mukavan suojaisa ja pihasta löytyy valmiiksi ympärivuotisia istutuksia. Mikä parasta, tämä kokonaisuus on rakennettu omalle tontille ja sen sijainti on kerrassaan loistava. Vierestä löytyy päiväkoti, koulu, lähikauppa ja Lielahden palvelut ovat sopivan matkan päässä. Kulkuyhteydet toimivat hyvin suuntaan jos toiseen julkisella tai omalla kulkupelillä. Asunto on heti vapaa ja muuttovalmis.

Kohdetta välittää VILLA LKV - asuntounelmia | unelma-asuntoja
>> ota yhteyttä, niin varataan teille esittelyaika.

Perustiedot

Sijainti
Allastie 5, 33450 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Siivikkala, Lielahti, Keihäsjärvi
Kohdenumero
20321810
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
104 m²
Tontin pinta-ala
840 m²
Kokonaispinta-ala
114 m²
Pinta-alojen lisätiedot
asuinrakennuksen kerrosala on ulkomittojen mukaan laskettuna noin 114 m2. Erillinen talousrakennus noin 65 m2 sisätilojen mukaan mitattua pinta-alaa. Asuinpinta-alaa ei ole mitattu nykyisin käytettävän huoneistoalan laskemismenetelmän mukaisesti (standardi SFS 5139) eikä asuinpinta-alaa ole sittemmin tarkistusmitattu. Tämän vuoksi asuinrakennuksen ilmoitettu asuinpinta-ala saattaa poiketa merkittävästi todellisesta huoneistoalasta. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Huoneiston kokoonpano
4h+k+s+2wc+khh+ph+autotalli/varasto
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: toinen wc-istuin on silppuava ja se sijaitsee pesuhuoneen yhteydessä.
Säilytystilat
Kuvaus: Talouskellari (käynti kodinhoitotilasta).vaatehuone, ulkovarasto
Tehdyt remontit
2024 tehdyt saneeraus pitänyt sisällään mm: Käyttövesiputket, viemärikaivot, sähköt, höyrynsulku ja märkätilojen vedeneristykset uusittu. Lattiarunko ja -levyt uusittu keittiö-olohuone-alueella. Kaikki sisäpinnat sekä keittiö-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneen kalusteet uusittu. Ulkorakennus maalattu ja ulkorakennuksen huone remontoitu. Talon ulkovuori uusittu (panelointi) ja maalattu, salaojat tehty ja patolevyt asennettu. Plejd-järjestelmä asennettu (älykäs valaistus). Lattialämmitykset asennettu: kylpyhuone, kodinhoitohuone, WC ja eteinen. Rännit ja syöksytorvet huollettu, uudet ulko-ovet asennettu. Pihan huolto (sepeli). Ilmalämpöpumppu asennettu 2017-2018. Koneellinen ilmanvaihto 2000 Yläpohjan lisäeristys 2017-2018. Ikkunat uusittu 2013. Katto uusittu 2010-luvulla.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-412-1-232

Hinta

Velaton hinta
299 000 €
Myyntihinta
299 000 €
Neliöhinta
2 875 € / m²
Kiinnitykset
250 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkö: Arvio kokonaiskulutuksesta energiatodistuksen mukaan on noin 15.000-20.000 Kwh/v. Myyjällä ei kohteessa asumisesta kokemusta, joten sähkön todellisesta kulutuksesta ei ole tietoa. Muut mahdolliset kustannukset: Hulevesi, jäteastian tyhjennys. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Kiinteistövero. Vakuutukset.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
MÄNTYRINNE
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1972
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
840 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Ylöjärven kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
AO1
Lämmitys
varaava takka

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: vinyyli. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: kaakeli, puu, muu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset