Etusivu Myytävät kohteet 239 m² Joentaustantie 1, 23100 Mynämäki 7 h+k+kph+s+varastotilaa – Oikotie 22190775

296 000 € 239 m²

Joentaustantie 1, Aseman seutu, Ruutila, Mynämäki 7 h+k+kph+s+varastotilaa

Velaton hinta
296 000 €
Asuinpinta-ala
239 m²
Huoneita
6
Rakennusvuosi
2003
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Aseman seutu, Ruutila
Kaupunki
Mynämäki

Tarjolla ison perheen omakotitalo kauniilla, tasaisella puutarhatontilla Mynämäellä. Tässä talossa on paljon tilaa ja huoneita riittää suuremmallekin perheelle! Perheelliselle Aseman ala-asteen koulu ja päiväkoti ovat vain noin 250 metrin etäisyydellä. Taloa on laajennettu kahdesti, ja viimeisin laajennus tehtiin vuonna 2003, jolloin myös julkisivut ja katto uusittiin.
Talon modernia tekniikkaa täydentää 20 aurinkopaneelia, ja lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lämmitys ilmavesilämpöpumpulla. Lisäksi taloa voi lämmittää öljyllä ja yläkerrassa sähköllä. Kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan, jolloin saat aina juomakelpoista vettä ja jätevesien käsittely on ajan mukainen. Sisätilojen pintamateriaaleja on uusittu moneen kertaan. Lisäksi mm. keittiö on uusittu ja siitä on saatu avara ja valoisa tila, jossa viihdytään.

Pihapiirissä on kaksi ulkorakennusta, joissa on autotallit jopa kolmelle autolle. Lisäksi löytyy sähköauton latauslaite ja tilaa korkeutta vaativille ajoneuvoille, kuten matkailuautoille. Ulkona on katettu uima-allas (7,7 x 4,3 metriä), joka tuo luksusta kesäpäiviin ja muulloinkin. Toinen ulkorakennuksista tarjoaa autotallitilan lisäksi runsaan tilan varastointia varten ja lisäksi viihtyisää oleskelutilaa. Pihalla on lisäksi kaksi leikkimökkiä.

Tämä kokonaisuus tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia monipuoliseen asumiseen! Tervetuloa tutustumaan tarkemmin kohteeseen varaamalla yksityinen esittelyaika Tero Ahtiselta p. 0500 786496 tai tero.ahtinen@ahtinen.com

Perustiedot

Sijainti
Joentaustantie 1, 23100 Mynämäki
Kaupunginosa
Aseman seutu, Ruutila
Kohdenumero
21498002
Asuinpinta-ala
239 m²
Tontin pinta-ala
1 610 m²
Kokonaispinta-ala
323 m²
Huoneiston kokoonpano
7 h+k+kph+s+varastotilaa
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiö on kokonaan uusittu v. 2013. Silloin on uusittu runsaat kaapistot, tasot, koneet, lattiamateriaali ja seinäpinnat. Keittiössä on kodinkoneet: astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi ja pakastinkaappi. Ruokailutila on valoisassa erkkeritilassa.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kaksi erillistä kylpyhuonetilaa. Toinen on kellarikerroksessa ja toinen yläkerrassa. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa on laatoitukset ja lattialämmitys, wc-istuin, käsienpesuallas, kaapistoa ja suihku. Vieressä on löylyhuone. Yläkerran kylpyhuone on tehty laajennuksen yhteydessä v. 2003. Siellä on myös laatoitukset ja lattialämmitys, suihkukaappi, käsienpesuallas, allaskaapisto ja wc-istuin. Molemmat kylpyhuoneet ovat tilavia ja ikkunoista tulee luonnonvaloa. Erillisen WC:n kuvaus: Jokaisessa kerroksessa on wc-istuin. Keskikerroksessa on erillinen wc-tila ja kahdessa muussa kerroksessa ne ovat kylpyhuoneen yhteydessä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Hieno löylyhuone, jossa sähköinen pilarikiuas tuottaa hyvät löylyt. Lauteet on uusittu v. 2020, joten kyllä kelpaa saunoa.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Mynämäen keskustan hyvät palvelut noin 3,5 km. Koulut: Aseman koulu noin 250 metriä, ylä-aste ja lukio Mynämäen keskustassa noin 3,5 km. Päiväkoti: Aseman koulun vieressä noin 250 metriä.
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Keskuspölynimuri
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
503-461-2-33

Hinta

Velaton hinta
296 000 €
Myyntihinta
296 000 €
Neliöhinta
1 238,49 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Vesi- ja viemäröinti Mynämäen Vesi taksan mukaan, nuohous kerran vuodessa 90 €/v, varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.
Kiinteistövero
680 €/v €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2003
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Mansardi
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 610 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Yleiskaava
Lämmitys
Yläkerta sähköpatterilämmitys ja kylpyhuone lattialämmitys

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Ulkoeteinen, sisäeteinen, kaksi vaatehuonetta, seinitetty parveke, saunatilojen viereinen telkkarihuone, varastotiloja, työtiloja ja kellaritila.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Keskikerroksessa on kolme erillistä makuuhuonetta ja yläkerrassa on yksi valtavan kokoinen makuuhuone. Kaikki huoneet ovat erinomaisessa kunnossa.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneita on sekä keskikerroksessa, keittiön vieressä että yläkerrassa. Molemmat tilat ovat erittäin valoisia ja tilavia.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset