Etusivu Myytävät kohteet 65 m² Petter Wetterin tie 1C A, 00810 Helsinki 2h,k,kph,s ja lasitettu parveke (yj:n muk. 2h+k+s) – Oikotie 22071897

335 000 € 65 m²

Petter Wetterin tie 1C A, Herttoniemi, Herttoniemenranta, Kaakkoinen, Itä-Helsinki, Helsinki 2h,k,kph,s ja lasitettu parveke (yj:n muk. 2h+k+s)

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Katja Lampinen
Katja Lampinen

044 243 3744

Velaton hinta
335 000 €
Hoitovastike
468 € / kk
Asuinpinta-ala
65 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
2008
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Herttoniemi, Herttoniemenranta, Kaakkoinen, Itä-Helsinki
Kaupunki
Helsinki

Kaunis kaksio meren läheisyydessä odottaa uutta omistajaa – kauniisti pidetty asunto, jossa viihtyisät tilat ja oma sauna!

Tämä valoisa ja lämminhenkinen kaksio sijaitsee halutulla Petter Wetterin tien varrella. Asunto on valmistunut vuonna 2008, ja se on pidetty kauniisti ajan tasalla. Huoneiston äärimmäisen miellyttävät sisustussävyt luovat kodikkaan tunnelman heti sisään astuessa. Avaraan olohuoneeseen yhdistyy moderni keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa sekä laadukkaat materiaalit. Sauna ja tilava kylpyhuone takaavat arjen mukavuudet, ja lasitettu parveke toimii lisätilana ympäri vuoden.

Taloyhtiö ja kiinteistö on kokonaisuudessaan hyvin hoidettu. Yhtiössä on panostettu säännölliseen huoltoon ja ylläpitoon, mikä näkyy yleisenä siisteytenä ja viihtyisyytenä. Piha-alue tarjoaa vehreän, rauhallisen ympäristön, jossa viheralueet ovat huolella vaalittuja. Täällä voit tuntea olosi turvalliseksi ja kodikkaaksi. Tämä luo asukkailleen turvallisen ja huolettoman asumisympäristön. Taloyhtiö on tunnettu aktiivisesta ja vastuullisesta hallinnostaan, mikä ilmenee talon siisteydessä ja kunnossa.

Sijainti on erityisen houkutteleva merellisyytensä, elinvoimaisuutensa ja hyvien palveluiden läheisyyden ansiosta. Alueella on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, jotka takaavat sujuvan yhteyden Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Lähistöltä löydät kattavat palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, mikä tekee tästä asuinpaikasta erinomaisen valinnan niin yksinasujille kuin pariskunnillekin. Sijainti tarjoaa myös unohtumattomat maisemat ja pääsyn upeiden ulkoilureittien äärelle. Alueen meri-ilmasto ja vehreys tuovat erityistä vetovoimaa, tehden tästä asunnosta täydellisen valinnan niin luonnonystäville kuin kaupunkilaisillekin.

Tämä koti odottaa uusia asukkaitaan lämpimään ja tyylikkääseen ympäristöön. Tervetuloa tutustumaan – varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Kruununhaka
p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Petter Wetterin tie 1C A, 00810 Helsinki
Kaupunginosa
Herttoniemi, Herttoniemenranta, Kaakkoinen, Itä-Helsinki
Kohdenumero
21093322
Kerros
1 / 6
Asuinpinta-ala
65 m²
Tontin pinta-ala
1 305 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Huoneiston kokoonpano
2h,k,kph,s ja lasitettu parveke (yj:n muk. 2h+k+s)
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
viimeistään 01.01.2025
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku.
Säilytystilat
kellarikomero
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden aikana: 2024 Salaojaputkiston ja kaivojen huuhtelu ja toimintakoe 2024 Julkisivun rappausten tarkistus ja tarvittaessa paikkakorjaus 2026 Lukituksen uusiminen 2027 Elastisten saumojen uusiminen 2027 Kuntoarvion laatiminen Yhtiökokous 2024: Tutkitaan mahdollisuutta porraskäytävien valaistuksen parantamiseen. Tutkitaan aurinkovoimalan rakentamisen kannattavuutta.
Tehdyt remontit
2018 Kiuas ja suihkun sekoittaja vaihdettu 2018 uusittu olohuoneen, keittiön ja eteisen lattia 2021 Keittiön pinnat uusittu. Kylpyhuoneen kalusteet vaihdettu. Vesisekoittajat uusittu. TALOYHTIÖSSÄ: 2023 Autohallin latausinfran rakentaminen 2022 Parvekelasituksien huoltokunnostus, autohalliin johtavan käytävän maalaus, bitumikermikaton tarkastus 2021 Väestönsuojan passiivitoistimien asennus, 10-vuotisvirhevastuukorjauksiin liittyen ulkovaipan lämpökamerakuvauksia. 2020 Skanskan virhevastuukorjaukset, kiinteistöautomaation hälytysjärjestelmän uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän korjaus-, puhdistus- ja säätötyöt, ikkunoiden ja parvekeovien tiivistykset, hissien hälytysjärjstelmän uusinta (Kone Oyj) 2018 Väestösuojan tiiveyskoe ja tarkastus. 2016 DNA Taloyhtiö laajakaista ja TV-palvelut 2015 Märkätilojen kuntokartoitus - rakennuttaja on suorittanut korjauksia, parvekkeiden kuntokartoitus - rakennuttaja on suorittanut korjauksia, verkkovirtaan kytkettyjen palovaroittimien uusinta 2014 IV-järjestelmän puhdistus ja säätötyö
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
- Yhtiö on Entre-kohde. Taloyhtiön, Skanskan ja Entre-asunnon ostajan välinen osakassopimus on osakkaan velvollisuus siirtää uudelle osakkeenomistajalle myynnin yhteydessä. Jos kaupan kohteena olevien osakkeiden lainaosuus on lyhennyksen jälkeen 70 % alkuperäisestä uuden asunnon velattomasta hinnasta, osakekirjat pantataan Skanskalle, kopio osakassopimuksesta siirtomerkintöineen sekä pantatut osakkeet toimitetaan säilytykseen Danske Bankiin. Mikäli huon. velkaosuus on kaupan jälkeen yli 70 % alkuperäisestä uuden asunnon velattomasta hinnasta, tulee ostajan ottaa osakassopimuksen perusteella itselleen asumisturvavakuutus. Ostajan tulee tässä tapauksessa olla vakuuttamiskelpoinen. Mikäli näin ei ole, asuntoa ei voi myydä yli 70 % yhtiölainaosuudella. Osakkaiden, joilla on yhtiölainaa, on maksettava kolmen kuukauden rahoitusvastiketta vastaava ennakko taloyhtiön tilille. Huoneiston myynnin yhteydessä rahoitusvastike-ennakko siirretään uudelle omistajalle. - Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
335 000 €
Myyntihinta
335 000 €
Neliöhinta
5 153,85 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
468 € / kk
Yhtiövastike
468 € / kk
Vesimaksu
26 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: - Autopaikkavuokra 20 €/kpl/kk - Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnastaLuovutusrajoitus: YJ8§ Autohallipaikat (osakkeet nro 92357-97292)

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Helsinkin Juno
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2008
Huoneistojen lukumäärä
39
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Kumibitumikate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
C2018 Viimeinen voimassaolopäivä 21.3.2034
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin koko
1 305 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2065
Tontin vuokra
79775.48 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuolto MAK Oy
Isännöinti
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Vantaa, p. 010 228 2000 ja asiakaspalvelu@retta.fi. Isännöitsijä Heikki Karttunen.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2022 Parvekkeiden lasituksien kuntokatselmus 2022 Vesikaton kuntokatselmus 2019 Katon kuntokatselmus 2019 virhevastuukatselmuksia 2017 Kuntoarvio ym. tarkastuksia 10-vuotisvastuukorjauksia varten 2016 Kuntoarvio
Lämmitys
kaukolämpö Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo- ja poisto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 2. autohallipaikkoja: 29.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, askarteluhuone, kuivaushuoneet, väestönsuoja.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: vinyylikorkki. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset