Etusivu Myytävät kohteet 155 m² Kotitontuntie 17 A, 00220 Espoo 6h+k+kph+s+vh+var (yj mukaan 6h+k+kylpyh.+sauna pesutiloineen+vaatehuone+varastotila+erill. WC+katettu autopaikka) – Oikotie 22071007

398 000 € 155 m²

Kotitontuntie 17 A, Tontunmäki, Espoo 6h+k+kph+s+vh+var (yj mukaan 6h+k+kylpyh.+sauna pesutiloineen+vaatehuone+varastotila+erill. WC+katettu autopaikka)

Bo LKV | Espoo

www.bo.fi

Piispanportti 11, 02240 Espoo

Joakim Stenius
Joakim Stenius

0468783498

Velaton hinta
398 000 €
Hoitovastike
635,50 € / kk
Asuinpinta-ala
155 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
1972
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Tontunmäki
Kaupunki
Espoo

Tilava rivitalohuoneisto Espoon Tontunmäessä

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja monipuoliseen rivitalohuoneistoon, joka sijaitsee rauhallisella ja vehreällä Tontunmäen alueella. Tämä koti tarjoaa runsaasti tilaa ja huoneita isommallekin perheelle, ja sen pohjaratkaisu on käytännöllinen. Taloyhtiössä on juuri käynnissä kattava linjasaneeraus, jossa viemärit sukitetaan ja käyttövesiputket uusitaan, joten voit nauttia huolettomasta asumisesta pitkälle tulevaisuuteen. Huoneistokohtainen lainaosuus saneerauksesta ei ole vielä tiedossa.

Alakerrasta löydät tunnelmallisen takkahuoneen, tilavan saunaosaston, erillisen kodinhoitohuoneen vaatehuoneineen sekä yhden huoneen, joka soveltuu makuuhuoneeksi tai työ-/vierashuoneeksi. Yläkerrassa avara olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja keittiöön luoden mukavan yhteisen tilan koko perheelle. Yläkerrassa on lisäksi kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat rauhalliset puitteet levolle.

Tämä koti on täydellinen vaihtoehto remontoijalle, joka haluaa laittaa oman jälkensä kodin sisustukseen ja päivittää sen omien toiveiden mukaan.

Kotitontuntien loistava sijainti yhdistää luonnonläheisyyden ja erinomaiset palvelut. Päiväkoti sijaitsee aivan vieressä, ja Niittykummun koulu on vain noin 800 metrin päässä. Niittykummun ja Tapiolan palvelut ovat lähellä, ja länsimetron pysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Tontunmäki on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka tarjoaa erinomaiset puitteet perhe-elämään ja arjen sujuvuuteen. Tämä koti odottaa uusia asukkaita - tule ja tee siitä omasi!

Myynti ja esittelyt:

JOAKIM STENIUS

ASUNTOMYYJÄ PARTNER

046 878 3498 | joakim@bo.fi

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Varaa minut helposti kalenterini kautta arvioimaan kotiasi.

https://bo.fi/henkilo/joakim-stenius/#kalenteri

Perustiedot

Sijainti
Kotitontuntie 17 A, 00220 Espoo
Kaupunginosa
Tontunmäki
Kohdenumero
21462567
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
155 m²
Tontin pinta-ala
2 474 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
6h+k+kph+s+vh+var (yj mukaan 6h+k+kylpyh.+sauna pesutiloineen+vaatehuone+varastotila+erill. WC+katettu autopaikka)
Huoneita
6
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
2kk tai sop. mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin, kylmiö. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi. Varustus: pesukoneliitäntä, lattiakaivo, suihku, peilikaappi, bidee-suihku.
Tulevat remontit
Suunnitteilla olevat seuraavat kunnossapitotoimenpiteet ovat ilmanvaihtohormien- ja kanavien nuohous ja puhdistus, rakennusten puuosien huoltomaalaus, jäteastioiden suoja-aitauksen parantaminen, B- ja D-asuntojen takkahormien saattaminen käyttökuntoisiksi sekä autokatoksen korjaaminen. Linjasaneeraus (viemäreiden sukitus, käyttövesiputket ja sähköjohdot) ja autokatoksen sähköjärjestelmän vahvistaminen mahdollistamaan sähköautojen latureiden asentaminen on aloitettu kesäkuussa 2024. Ostaja ottaa tulevan huoneistokohtaisen lainaosuuden vastattavakseen (lainasumma ei ole vielä tiedossa). As Oy Tontunpuiston hallituksen tiedossa ei ole muita edellä mainitussa lainkohdassa tarkoitettuja välttämättömiä kunnossapitotarpeita seuraavalle viidelle vuodelle.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2023 Linjasaneerauksen hankesuunnitelman teettäminen 2021 Viemärin kuvaus ja avaus, viemäripainauman korjaus, uusittu keittiön hana, yläkerran WC:n hana sekä uusi termostaatti suihkuhanaan, suihkusekoittajan vaihto, lattiakaivon avaus. 2020 Huoneisto F kosteusvauriokorjaus 2019 Sähkötöitä, mm. ulkovalaisimien asennus, pistorasia ja antennirasia, maakaapelin asennus ja kytkennät pylväsvalaisimien muuttaminen led-aloiksi, lämmitysverkoston pumppu uusittu, vesijohtojen muutokset (putkitukset), B-huoneiston LVI-työt, B-huoneiston pesuhuoneen kuivaus ja korjaus sekä saunan uusiminen, wc:n ja työhuoneen korjaus, B alajuoksun korjaus (alakerran painunut lattia oikaistu), valu, rungon uusiminen sekä A-B -talojen etupihan puolen paneelien maalaus 2018 Pihan asfaltointi, salaojaremontti, puiden kaatoa yhtiön tontilta, pihojen aitojen uusinta ja piippuhattujen asennus 2016 Kattoremontti valmis 2015 Kattoremontti aloitettu (huoneistot A ja B), rakennevaurioiden selvitystyö aloitettu, antennijärjestelmän ajantasaistaminen HD-valmiuteen 2014 Huoneisto C kosteusvaurion korjaus (lämmitysputken vuoto), huoneiston B ja D savupiippujen halkeamien korjaus, RS-15 kuntokartoitus 2009 Patteriventtiilien uusiminen ja tasapainotus 2008 Ikkunoiden uusiminen 2006 Ulko-ovien uusiminen 2005 C-F -talojen paneelien ja seinäeristeiden uusiminen 2004 Lämmönvaihtimen uusiminen 2003 A-talon paneloinnin uusiminen 1997 Piha- ja autokatoksen valaistuksen uusiminen 1996 Kaukolämpöputken uusiminen 1995 Ikkunapuitteiden saneeraus 1989 Vesikatteiden uusiminen
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
398 000 €
Myyntihinta
398 000 €
Neliöhinta
2 567,74 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
635,50 € / kk
Yhtiövastike
635,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
sisältyy vastikkeeseen
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesi sisältyy vastikkeeseen. Hallitus valtuutettu päättämään enintään 2 kuukauden suuruisen ylimääräisen hoitovastikkeen keräämisestä, tai keräämättä jättämisestä. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 20.3.2024 päätettiin päätettiin yksimielisesti enintään 400.000,00 euron lisälainan nostamisesta enintään 25 vuoden lyhennysajalla julkisivu-urakkaan Suomen V & S Tekniikka Oy:ltä sisältäen sekä valvonnan enintään 10.000 eurolla ja muut mahdolliset yllättävät kulut urakkaan liittyen (sisältäen vesijohtojen uusinnan, viemäreiden sukitustyön, sähkötyöt ja lämmönjakokeskuksen uusimisen sekä ulko-ovien lukkojen uusimisen, lukot enintään 6.000 eurolla). Päätettiin jakaa korjauskulut hankeosuuksiksi ja rahoitusvastiketta päätetään kerätä. Urakoiden valmistuttua osakkaat voivat maksaa osuutensa lainasta kerralla tai kuukausittaisella rahoitusvastikkeella. Ostaja ottaa huoneistokohtaisen lainaosuuden vastattavakseen. Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tontunpuisto
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1972
Huoneistojen lukumäärä
6
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili, betoni
Kattomateriaali
Kermikate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
2 474 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy PL 949, 00101 Helsinki Isännöitsijä Jan Lehtinen, 050 430 3392, jan.lehtinen@hsi.fi
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, kaavoitus. https://kartat.espoo.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2014 Kuntoarvio
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatospaikka
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Ilmanvaihto: painovoimainen.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: tapetti. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: tapetti. Makuuhuoneessa: tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset