Etusivu Myytävät kohteet 65.5 m² Bredanportti 5 B, 02700 Kauniainen 3h+kt+s – Oikotie 22062836

329 000 € 65,5 m²

Bredanportti 5 B, Ullanmäki, Kauniainen 3h+kt+s

Bo LKV | Espoo

www.bo.fi

Piispanportti 11, 02240 Espoo

Joakim Stenius
Joakim Stenius

0468783498

Velaton hinta
329 000 €
Hoitovastike
281,65 € / kk
Asuinpinta-ala
65,5 m²
Huoneita
3
Kerros
4
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Ullanmäki
Kaupunki
Kauniainen

Valoisa ja avara kolmio Kauniaisissa, loistavalla sijainnilla!

Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin, jossa on ihana tunnelmaa! Tämä valoisa ja avara 65,5 neliön kolmio sijaitsee kerrostalon neljännessä kerroksessa.

Heti sisään astuessasi avautuu näkymä tilavaan ja monipuolisesti sisustettavaan olohuoneeseen, joka yhdistyy saumattomasti vaaleaan ja tyylikkääseen avokeittiöön. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa sekä ikkuna, joka tuo luonnonvaloa ja lisää avaruutta tilaan.

Olohuoneesta on käynti päämakuuhuoneeseen, joka on mukavan tilava ja valoisa, sillä ikkunat avautuvat kahteen eri suuntaan. Päämakuuhuoneessa on myös seinän mittainen vaatekaappi, joka tarjoaa reilusti säilytystilaa. Toinen makuuhuone sijaitsee eteisen puolella ja sopii erinomaisesti lapsen huoneeksi, vierashuoneeksi tai työtilaksi - täälläkin on vaatekaappi.

Kodin seesteinen tunnelma jatkuu tilavassa kylpyhuoneessa, johon mahtuu hyvin pyykkitorni. Kylpyhuoneesta löytyy sauna, jossa rentoudut päivän päätteeksi. Saunomisen jälkeen voit siirtyä vilvoittelemaan omalle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii erinomaisena lisäoleskelutilana ja tarjoaa mukavat puitteet niin aamukahvin nauttimiseen kuin kesäpäivistä nauttimiseen.

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020 ja sijaitsee omalla tontilla, mikä tuo huolettomuutta asumiseen pitkälle tulevaisuuteen. Yhtiö sijaitsee loistavalla paikalla aivan Koivuhovin juna-aseman vieressä. Alueelta löytyy erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja luonto on aivan käden ulottuvilla. Lisäksi alueelta löytyy sekä suomen- että ruotsinkielisiä kouluja, päiväkoteja ja Kauniaisten kattavat palvelut.

Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen kotiin!

Myynti ja esittelyt:

JOAKIM STENIUS

ASUNTOMYYJÄ PARTNER

046 878 3498 | joakim@bo.fi

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Varaa minut helposti kalenterini kautta arvioimaan kotiasi.

https://bo.fi/henkilo/joakim-stenius/#kalenteri

Perustiedot

Sijainti
Bredanportti 5 B, 02700 Kauniainen
Kaupunginosa
Ullanmäki
Kohdenumero
21790694
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
65,5 m²
Tontin pinta-ala
5 872 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2kk tai sop. mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita.
Tulevat remontit
Yhtiö on valmistunut 2020 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Rakennuttaja tulee suorittamaan takuukorjauksia vuonna 2024.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Taloyhtiö on valmistunut tammikuussa 2020.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
329 000 €
Myyntihinta
253 296,30 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 022,90 € / m²
Velkaosuus
75 703,70 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
574,96 € / kk
Hoitovastike
281,65 € / kk
Yhtiövastike
856,61 € / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko 22 €/hlö/kk. Vesimaksut tasataan, kylmävesi 3,62 €/m3, lämminvesi 8,41 €/m3. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Huoneistojen lukumäärä
70
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Kumibitumikermi
Kattotyyppi
Loiva
Energialuokka
C2013 Voimassa 17.11.2027 saakka.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
5 872 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Huoltia Espoo Oy
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä Christian Boman, christian.boman@kiinteistotahkola.fi, 0207 488 249
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Kauniaisten kaupunki, https://kartat.kauniainen.fi Kaupunkiradan rakentaminen alkaa vuonna 2024.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, muu koneellinen LTO

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 45. autohallipaikkoja: 17.
Yhteiset tilat
kuivaushuone, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto. Taloyhtiössä muuta: Pyörävarasto. Kameravalvonta aloitettu piha-alueilla yhtiökokouksen päätöksellä lokakuussa 2021. Taloyhtiö on lunastanut tontin marraskuussa 2022. Yhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus sekä omistamansa tontin ja naapuritonttien välillä tehdyt sopimukset rasitteista ja niissä sovitut oikeudet ja velvoitteet. 5 § Korjaus- ja kunnossapitovastuu Osakkeenomistajat vastaavat kukin oman parvekkeensa sekä asuntokohtaisen irtaimistovaraston hoidosta ja puhtaanapidosta.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset