Etusivu Myytävät kohteet 38 m² Atlaanhaantie 7 E, 09120 Lohja oh + mh + kk + kph/s + pieni piha – Oikotie 22062786

38 000 € 38 m²

Atlaanhaantie 7 E, Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja, Lohja oh + mh + kk + kph/s + pieni piha

Velaton hinta
38 000 €
Hoitovastike
152 € / kk
Asuinpinta-ala
38 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja
Kaupunki
Lohja

Tästä edullisesti pieni, kaunis ja hyvin varusteltu rivitalokoti omaan käyttöön tai vuokraukseen.

Asunto on päätyhuoneisto ja siinä on kiva terassipiha ja oma sauna. Ilmalämpöpumppu toimii mainiosti molempiin suuntiin - niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin. Autollekin on sähköpistokepaikka.

Karjalohjan peruspalvelut sekä kauniit Puujärven ja Lohjanjärven ulkoilumahdollisuudet ovat ihan lähellä.

Perustiedot

Sijainti
Atlaanhaantie 7 E, 09120 Lohja
Kaupunginosa
Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja
Kohdenumero
21386585
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
38 m²
Tontin pinta-ala
3 200 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Huoneiston kokoonpano
oh + mh + kk + kph/s + pieni piha
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 viikkoa kaupanteosta
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Säilytystilat
Kuvaus: Erillinen, kylmä varastotila
Tulevat remontit
2024-2028 Piha: - maanpintojen kaatokorjaukset ja muotoilut niin, että sokkelikorkeus saadaan riittäväksi, ml. kattosadevesien ohjaus 2026-2028 - väliaidat (uusiminen, korjaus/maalaus) 2026-2028 Perustukset: - sokkelimuurilevyn lisäys, salaojien tarkastus/korj. (sokkelissa runsaasti kosteudennousun aiheuttamia jälkiä ja rapaumaa) 2026-2028 Julkisivut: - huonokuntoisten julkisivupaneeleiden uusiminen ja maalaus 2027-2028 Ikkunat ja ulko-ovet: - ikkunalistojen tarkistus ja korjaus tarvittaessa 2024 Katto: - katemateriaali/tarkistus ja tarvittaessa uusiminen - syöksytorvet ja rännit/tarkistus ja tarvittaessa uusiminen - katolla olevat rakennelmat/tarkistus ja tarvittaessa uusiminen - läpivientien tarkistukset ja korjaukset 2024; as C:n kohdalla kattoläpiviennin uusiminen (nykyinen halki), as. F:n kohdalla liesituulettimen poistopiipun ja kattoläpiviennin rajakohdan tiiveyden tarkistus ja varmistus (läpiviennin yläosa hajonnut) Huoneistojen märkätilat: - KPH:t ja WC:t (G, H ja D (D alkup.)) (varaus yhtiön osuuteen) 2024-2028 Vesi- ja viemärijärjestelmä: - viemäriverkoston saneeraus 2026-2028
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu asennettu 8.11.2023. TALOYHTIÖSSÄ: 2023 - yläpohjan tarkistus - multakuorma - lämmityspistokkeisiin avaimia, lukkojen tarkistus - as. E, lavuaarin avaus - as. D, LVV korjauksia - lipputangon pesu ja vahaus - tuholaistorjunta 2022 - hajulukkojen puhdistus koko yhtiössä - as. A pesukoneen hanan uusiminen - as. F lämmittimen korjaus 2021 - viemärijärjestelmän kuvauksia piha-alueella ja vakiopaineventtiilin asennus - osakashuoneistojen märkätilasaneeraukset, KPH saneeraus, vesieristeet, kosteusmittaukset, asunto F 2020 - yhtiön energiatodistuksen uusiminen 2019 - korjaustarveselvitys (J. Kaukojärvi Oy) - valotolppien uusimisia (1 kpl) ja ovivalaisinten uusiminen - IV-järjestelmän korjauksia; puhaltimen vaihto as. G, huippuimurin vaihto as. A-E, liesituulettimen korjauksia as. A, B ja D - vesivaraajan vaihto as. B, D ja H - syöksytorvien ja loiskekourujen uusinta - kantojen jyrsintä piha-alueelta - osakashuoneistojen märkätilasaneeraukset; KPH saneeraus, vesieristeet, kosteusmittaukset, as. B. Isännöinnin vaihduttua on osa dokumentaatiosta hajanaista eikä tehdyistä korjauksista ole tarkempaa mainintaa aiempien vuosien toimintakertomuksissa.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Sale, Unkan Baari ja huoltoasema, kirjasto
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
38 000 €
Myyntihinta
38 000 €
Neliöhinta
1 000 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
152 € / kk
Yhtiövastike
152 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
8 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko on 15 euroa/henkilö/kk, oma mittari. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Yhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Karjalohjan Kukkasmäki
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1989
Huoneistojen lukumäärä
9
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
3 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Palpen Oy
Isännöinti
EF Isännöinti Taina Lackman p. 040 1989 982 kukkasmaki@efisannointi.fi
Kaavoitustiedot
Lohjan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2019 HumiCenter Oy, huoneistokierros 07.06.2019: keittiö, kylpyhuone/WC
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 9.
Yhteiset tilat
urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu, tapetti. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset