Etusivu Myytävät kohteet 100 m² Uudisraivaajantie 29 B, 00730 Helsinki 4h+k+s+erill.wc+khh+vh+ak+lasittettu terassi+p ( Yhj. muk. 4h+k+s+autokatos) – Oikotie 22060337

419 000 € 100 m²

Uudisraivaajantie 29 B, Tapanila, Suutarila, Pohjois-Helsinki, Töyrynummi, Koillinen, Pohjoinen, Helsinki 4h+k+s+erill.wc+khh+vh+ak+lasittettu terassi+p ( Yhj. muk. 4h+k+s+autokatos)

Mervi Nuutinen
Mervi Nuutinen

0406636720

Velaton hinta
419 000 €
Hoitovastike
120 € / kk
Asuinpinta-ala
100 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Tapanila, Suutarila, Pohjois-Helsinki, Töyrynummi, Koillinen, Pohjoinen
Kaupunki
Helsinki

Tämä vuonna 2006 valmistunut osakeyhtiömuotoinen erillistalo tarjoaa 100 neliömetriä laadukasta asumismukavuutta, johon kuuluu kolme makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila-avokeittiö, vaatehuone, kylpyhuone, kodinhoitohuone, erill. wc, sauna, sekä autokatos – kaikki hyvässä kunnossa ja valmiina toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi.

Asunnon sydän on avara olohuone yhdistettynä ruokailutilaan ja valoisaan avokeittiöön. Syys- ja talvi- iltojen tunnelman luojana toimii olohuoneen kaunis varaava takka ja on erinomainen myös lämmityksen lisänä. Olohuoneesta on pääsy suojaisalle lasitetulle terassille, joka toimii kesähuoneena ja jatkaa olohuoneen käyttöä mukavasti pitkälle syksyyn. Tämä on täydellinen paikka viettää laadukasta aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Kodinhoitohuoneessa on kivasti kaappi-ja laskutilaa, kiinteä pyykinkuivausteline, sekä kulku ulos. Kodissa on luonnollisesti myös oma sauna laadukkaine materiaaleineen ja kylpyhuoneessa ei tarvitse suihkuvuoroa jonotella. Kaikkien makuuhuoneiden yhteydessä, sekä eteisessä on kiinteää kaappitilaa.

Talon sijainti on ihanteellinen, päättyvän tien päässä, metsän laidassa. Läheltä löytyvät hyvät koulut ja päiväkodit, sekä monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Alueen ulkoilumaastot tarjoavat erinomaiset puitteet liikunnalle ja vapaa-ajan viettoon. Lisäksi sujuvat liikenneyhteydet takaavat, että pääset nopeasti ja vaivattomasti niin kaupungin sykkeeseen kuin luonnon rauhaankin.

Taloyhtiö sijaitsee omalla suojaisalla tontilla ja se on hyvin hoidettu, mikä näkyy niin viihtyisässä piha-alueessa kuin rakennuksen hyvässä kunnossakin. Yhtiön huoltotoimet on suunniteltu huolellisesti, joten asumiskustannukset pysyvät ennakoitavina ja voit nauttia edullisesta vastikeesta tulevaisuudessakin.

Tämä koti on ihanteellinen valinta heille, jotka arvostavat asumista rauhallisessa ympäristössä, mutta haluavat silti pysyä lähellä kaupungin palveluita.

Tervetuloa tutustumaan! Varaa oma esittelyaikasi, sinulle sopivana ajankohtana.
Esittelyt ja myynti: mervi.nuutinen@roof.fi, p. 040 6636720

Perustiedot

Sijainti
Uudisraivaajantie 29 B, 00730 Helsinki
Kaupunginosa
Tapanila, Suutarila, Pohjois-Helsinki, Töyrynummi, Koillinen, Pohjoinen
Kohdenumero
20685977
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
100 m²
Tontin pinta-ala
795 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Pinta-alojen lisätiedot
isännöitsijäntodistuksen mukainen Isännöitsijäntodistuksen mukainen asuinpinta-ala 100 m2 (ei tarkistusmitattu). Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 108 m2. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h+k+s+erill.wc+khh+vh+ak+lasittettu terassi+p ( Yhj. muk. 4h+k+s+autokatos)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
2024 alakerran lattia uusittu, seinät maalattu
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jääkaappi. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. Keittiö remontoitu 2017 Valkoiset kaapistot
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ulostyönnetty. Suunta: itä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Alakerran Kph remontoitu 2020, Yläkerran kph, remontoitu 10/2023 maalattu kipsilevykatto, allaskaappi, allas, peili valolla, suihkuseinä, wc-istuin, lattialämmitys. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: alakerran wc: remontoitu 2018, seinä wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peili valolla, korkea kaappi. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneistokohtainen ulkovarasto, puuvarasto.ulkovarasto
Tulevat remontit
"Ajankohta""Kohde""Laajuus*)""Kommentit" "vuosittain""katto""pieni""Kattotiilien kunnon tarkastus, räystäiden puhdistus, roskien ja helposti irtoavan sammaleen yms. puhdistus." "2028-30""katto""kohtalainen""Katon perushuolto: kattava puhdistus, tiilien kuntotarkastus, katon käsittely pieneliöstön torjunta-aineella sekä pinnoitustarpeen arviointi." "2027-29""ilmanvaihtokanavat""kohtalainen""Ilmanvaihtokanavien puhdistus noin 5 vuoden välein." "2028-30""ulkoseinät""pieni""Ulkoseinien maalaustarpeen arviointi." "*) vaikutus osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin"
Tehdyt remontit
5/2019 Lasitettu terassi TALOYHTIÖSSÄ: "Kunnossapitohistoria" "Ajankohta""A""B""Tehdyt huolto- tai kunnossapitotoimenpiteet" "2024/01""-""x""Huoneiston B ilmastointikanavien puhdistus" "2023/10""-""x""2. kerroksen kylpyhuoneen remontointi (Antti Tammela)" "2023/09""x""x""Huoneistojen A ja B tiilikattojen puhdistus ja huolto (Kodinmaalaus.fi)" "2022/11""x""-""Huoneiston A ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Rasmus Kolmijoki)" "2022/09""x""x""Postilaatikoiden siirto postin toimittaman ohjeistuksen mukaisesti (Antti Tammela)" "2020/11""-""x""Huoneiston 29 B saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen uudistaminen + lämminvesivaraajan siirto saunatilaan (Antti Tammela; LVI-työt: t:mi Tim Malmsten)" "2019/12""-""x""Hälytysjärjestelmän asennus huoneistoon 29 B (Sector Alarm)" "2019/11""-""x""Huoneiston B ilmastointikanavien puhdistus sekä poistopuhaltimen ja kondensaattorin vaihto" "2019/05""-""x""Lasitetun terassin rakentaminen huoneistoon 29 B (Antti Tammela)" "2018/12""x""-""Ilmanvaihtokoneen puhaltimien ja kondensaattorien vaihto (Talokuntoon.fi Huoltopalvelut Oy)" "2018/10""-""x""1. kerroksen wc:n remontointi (Antti Tammela)" "2018/09""-""x""Ilmalämpöpumpun asennus (t:mi Tim Malmsten)" "2018/09""x""x""Pihatien ja autopaikkojen asfaltointi ja talon kulmauksissa olevien tarkastuskaivojen kansien päivitys metallikansiin (Asfalttikallio Oy)" "2018/04""x""x""TV-antennin suuntaus, UHF-antennin lisäys HD-kanaville ja mastovahvistimen vaihto (Antennihuolto H.Hämäläinen Oy)" "2017/05""-""x""Suksiboksin vinssin asennus 29 B autokatokseen (Antti Tammela)." "2017/03""-""x""Alakerran lattioiden, keittiön alakaappien, työtasojen, kodinkoneiden sekä yläkaappien ovien uusiminen (Antti Tammela)" "2016/11""x""-""Huoneiston A ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Väinö Heikkilä)" "2016/06""x""-""Kiinteistön vesimittarin vaihto ja siirto huoneistossa A (HSY Vesihuolto ja LVI-TSTO AKESTECH Oy / Asko Kärkkäinen)" "2016/06""-""-""Jäteastian suoja-aitauksen huoltomaalaus (Tom Aalto)" "2016/04""x""x""Huoneistojen A ja B tiilikattojen puhdistus ja huolto (LA Kattohuolto Oy / Ilari Taskila)" "2015/12""-""x""Huoneiston B keittiön altaan poistoputken vuodon aiheuttaman vesivahingon korjaus (PR-Saneeraus Oy / Jyrki Törmänen)" "2012/05""x""x""Huoneistojen A ja B ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Perttu Kela)"
Näkymät
Metsäiset, yhtiön omalle pihalle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Iki kiuas, remontoitu 2020, takaseinä mustaa panelia, harjattua lämpökäsiteltyä tervaleppää. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa 500 m, Tapanilan R-kioski postin palvelupiste, Alepan postiautomaatti, Suutarilan terveysasema, Suutarilan kirjasto Koulut: Tapanilan ala-asteen koulu, Hiidenkiven peruskoulu, Suutarilan ala- ja yläaste, Suutarinkylän peruskoulu, Töyrynummen ala-aste, Ruotsinkielinen Staffansby lågstadieskola. Päiväkoti: Kesannon - , Vaskiniityn- ja Kaskisavun päiväkodit, alueella useita perhepäivähoitajia. Lisätietoa palveluista: Helsingin kaupunki.
Lisätiedot
Huoneistojen lisäksi osakkeenomistajalla on hallintaoikeus huoneistoon liittyvään ulkovarastoon, autokatokseen sekä huoneiston piha-alueeseen. Piha-alueiden hallintaoikeus on tarkennettu yhtiöjärjestyksen liitteenä olevassa hallinnanjakokartassa (liite 1). Kartassa huoneiston 29 A hallinnassa oleva piha-alue on merkitty pystyviivoituksella ja kirjaimella A ja huoneiston 29 B hallinnassa oleva piha-alue vaakaviivoituksella ja kirjaimella B. Taloyhtiön yhteishallinnassa oleva piha-alue on merkitty karttaan ristiviivoituksella ja kirjaimella Y. Muuta kauppaan kuuluvaa: Komposti, hiekkalaatikko, kukkapenkki Kauppaan ei kuulu: pihagrilli
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
419 000 €
Myyntihinta
419 000 €
Neliöhinta
4 190 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
120 € / kk
Yhtiövastike
120 € / kk
Vesimaksu
34,44 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Lämmityksen lisänä Ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Vesivastike 34,44 €/kk, tasaus kulutuksen mukaan ( kulutus edellisen vuoden perusteella). Nuohous 65 € - 100 € (tekijästä riippuen).Luovutusrajoitus: Yhtiöjärjestyksen mukainen, hallinnanjakokartta liite (1).

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto oy Helsingin Uudisraivaajantie 29
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2006
Huoneistojen lukumäärä
2
Liiketilojen pinta-ala
239 m²
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
tiilikate
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
D2013
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
795 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kukin osakas huolehtii oman huoneistonsa osalta talonmiehen tehtävistä. Yhteisalueiden työt hoidetaan talkootyönä osakkaiden kesken.
Isännöinti
Hallituksen puheenjohtaja: Tom Aalto Uudisraivaajantie 29 A, 00730 Helsinki puh. 050 5650515
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaavoitus. +358 9 3101691 (voimassa toistaiseksi ma-pe klo 8.15-16.00)
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit, Puistolan juna-asema, Kehä III -, Tuusulan - ja Lahdentien nopeat yhteydet
Kuntotutkimus
2023 Yläkerta 10/2023 Kylpyhuoneen kosteusmittaus alakerta 11/2020
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 2. piha-autopaikkoja: 2.
Yhteiset tilat
parveke, hormi olemassa, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: puuvarasto, biojätekompostori.
Muut tilat
Eteisen lattia vinyyli, seinät maalattu, vaatehuoneen lattia tammiparketti, seinät maalattu Iv-kone vaatehuoneessa, kiinteät hyllyt ja tangot.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneiden lattia tammiparkettia, seinät maalattu
Olohuoneen varusteet
Lattia uusittu 8/2024, seinät maalattu, kulku lasitettulle terassille

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset