Etusivu Myytävät kohteet 133 m² Strömsintie 25 B, 00930 Helsinki 4-5h, k, kph x 2, erill. wc, khh, s, var, at ( yj:n mukaan 5h+k+s) – Oikotie 22066304

565 000 € 133 m²

Strömsintie 25 B, Marjaniemi, Vartiokylä, Marjaniemi, Itä-Helsinki, Itäinen, Helsinki 4-5h, k, kph x 2, erill. wc, khh, s, var, at ( yj:n mukaan 5h+k+s)

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Eeva Puntala
Eeva Puntala

050 496 6170

Velaton hinta
565 000 €
Hoitovastike
210 € / kk
Asuinpinta-ala
133 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1998
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Marjaniemi, Vartiokylä, Marjaniemi, Itä-Helsinki, Itäinen
Kaupunki
Helsinki

Unelmiesi koti odottaa sinun perhettäsi Helsingin Marjaniemessä!

Nyt vapautumassa hyvän pohjaratkaisun omaava ja selkeälinjainen, 5 makuuhuoneen paritalokoti vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Olemme saaneet myyntiimme kauniin kodin lapsiperheiden suosimalta Marjaniemen asuinalueelta! Sijainti on kerrassaan loistava. Puistojen ja meren läheisyys sekä päättyvä katu luovat puitteet rauhalliselle asumiselle.

Tämä kodikas paritalohuoneisto tarjoaa viihtyisää asumista vuosiksi eteenpäin. Laadukkaasti varustellun kodin keskipisteenä on alakerran upeat oleskelutilat sekä tilava Puustellin keittiö yhdistettynä valoisaan ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Ikkunapinta-alaa oleskelutilasta löytyy ihanteellisesti ja luonnonvalo pääsee tulvimaan sisälle kauniisti. Mielenkiintoa huoneeseen tekee myös viisto kattorakenne, joten olohuoneen huonekorkeus on upean ilmava. Olohuoneen keskeisellä paikalla on varaava takka luomassa tunnelmaa ja takka yhdistettynä portaikossa sijaitsevaan ilmalämpöpumppuun takaavat kohtuulliset lämmityskustannukset. Olohuoneesta on myös käynti isolle terassille, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle.

Talon sisääntulokerroksesta löytyy keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen lisäksi yksi makuuhuone, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, erillinen wc, kylpyhuone ja sauna. Tilavasta eteisestä nousee portaikko yläkerran aulaan ja sieltä löytyy 2-3 makuuhuonetta, kylpyhuone ja parveke.

Tämä paritalo sijaitsee omalla tontillaan ja tarjoaa asukkailleen viihtyisän ja hyvinhoidetun pihan. Pihan runsaat istutukset, omenapuut ja oleskelualueet tekevät ulkona oleskelusta miellyttävää, ja suuri terassi antaa lisää tilaa kesäpäivien viettoon. Asunnolle kuuluu lämmin autotalli ja varasto, jotka tuovat mukavuutta arkeen ja lisäävät säilytystilaa. Lisäksi pihassa on kaksi autopaikkaa asunnolle. Asunto-osakeyhtiö koostuu kahdesta samankokoisesta huoneistosta ja isännöinti on omatoiminen sekä kiinteistöhuolto hoidetaan talkoilla. Tämän takia hoitovastike on pysynyt maltillisena. Asunto-osakekaupassa varainsiirtovero on vain 1,5 % kauppahinnasta.

Sijainti Strömsintiellä tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja liikenneyhteydet. Tämä suosittu ja rauhallinen alue on erityisesti perheiden suosiossa, ja kaikki tarvittavat palvelut, koulut ja päiväkodit ovat käden ulottuvilla. Läheinen uimaranta tuo lisää vetovoimaa kesäisin, ja ympäröivä luonto kutsuu nauttimaan ulkoilusta ympäri vuoden. Lisäksi alueelta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle.

Onko tässä sinun perheesi uusi koti? Sovitaan sinun perheellesi sopiva yksityisesittelyaika!

Lämpimästi tervetuloa!

Kohteen myynti ja esittelyt:
Eeva Puntala, Bo LKV
0504966170 |eeva@bo.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 16:00 - 16:30

Perustiedot

Sijainti
Strömsintie 25 B, 00930 Helsinki
Kaupunginosa
Marjaniemi, Vartiokylä, Marjaniemi, Itä-Helsinki, Itäinen
Kohdenumero
20538651
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
133 m²
Tontin pinta-ala
1 200 m²
Kokonaispinta-ala
133 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
4-5h, k, kph x 2, erill. wc, khh, s, var, at ( yj:n mukaan 5h+k+s)
Huoneita
5
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Vuonna 2011 remontoitu Puustellin keittiö. LATTIA: lankkulattia SEINÄT: tapetti VÄLITILA: lasilevy, jonka takana tapetti. TYÖTASO: puu VARUSTUS: kaapistot, kiinteät valaisimet, jääkaappi/pakastin x 2 (Whirlpool), erillisuuni (AEG), induktioliesi (AEG), liesituuletin (Electrolux), kalustemikro (AEG), astianpesukone (Miele).
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ulostyönnetty.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kodissa on kaksi kylpyhuonetta, joista toinen sijaitsee yläkerrassa ja toinen saunaosaston yhteydessä. LATTIA: Laatta SEINÄT: Kaakeli VARUSTUS: Kylpyhuonekaapistot, peilikaappi, wc-istuin, suihku. Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Erillisen WC:n kuvaus: LATTIA: laatta SEINÄT: kaaleli VARUSTUS: kylpyhuonekaapistot, peilikaappi, wc-istuin, bidee-suihku, ikkuna. .
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin varasto. ulkovarasto
Tulevat remontit
Tiilikaton huoltomaalaus.
Tehdyt remontit
3/2024: maalattu kaikki alakerran seinät sekä yläkerran aulan seinät. 5/2021: Ilmalämpöpumpun asennus. 2019: Ulko-oven lukituksen vaihto älylukkoon. 10/2011: Tuulikaapin väliseinän siirto. 2011: Kaikki pinnat maalattu. Lankkulattia hiottu ja lakattu. Keittiöremontti kodinkoneineen (poislukien jääkaappi/pakastin, joka on uusittu 2021). Saunaan pilarikiuas. 2009: Wc-kalusteiden uusinta. TALOYHTIÖSSÄ: 07/2014: Ulkoverhoilun maalaus (puuosat). 2013: Magneettiventiili uusittu. 2012: Laatoitetun terassin päälle rakennettu nykyinen puinen terassi. 11/2011: Ilmastointikanavien nuohous. Jätevesipumppaamon pumpun perushuolto ja jätekaivon pinnantasoanturoiden uusinta. 2010: Takapihan terassi. 2008: Savupiipun peitepellityksen korjaus takuutyönä rakentajan toimesta. 2006: Pihalaatoitus ja -asfaltointi.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
565 000 €
Myyntihinta
565 000 €
Neliöhinta
4 248,12 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
210 € / kk
Yhtiövastike
210 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus on ollut n. 13 500 kWh/vuodessa. Takkaa on käytetty lämmitykseen jonkin verran. Vesimaksu oman mittarin mukaan. Varainsiirtovero 1,5 %.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Strömsintie 27
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1998
Huoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018 E-luku: 197. Energiatodistus on voimassa 8.11.2033 asti.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Asukkaat hoitavat kiinteistönhoidon itse.
Isännöinti
Omatoiminen isännöinti, Jarkko Anttila, Strömsintie 25 A, 00930 Helsinki.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaavoitus.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 2.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Ilmanvaihtojärjestelmänä koneellinen LTO. Taloyhtiöllä on huoltovälinevarasto, josta löytyy yhteiset ruohonleikkuri, lumilinko, lumikola, pensasleikkuri sekä puutarhatrimmeri. Taloyhtiöllä on voimassa Pohjola Vakuutuksen täysarvovakuutus.
Pintamateriaalit
Lattia: Saunassa: laatta. Seinät: Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
LATTIA: lankkulattia SEINÄT: tapetti, maalattu
Olohuoneen varusteet
LATTIA: lankkulattia SEINÄT: tapetti, maalattu

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset