Etusivu Myytävät kohteet m² Brinkastentie 8, 21660 Parainen 3h,k,et,vertanta – Oikotie 22055877

60 000 €

Brinkastentie 8, Kirkonkylä, Parainen 3h,k,et,vertanta

Maekla Oy

Saaristotie 4540, 21660 Nauvo

Anna Merkel
Anna Merkel

040 645 2525

Velaton hinta
60 000 €
Huoneita
3
Rakennusvuosi
1950
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kirkonkylä
Kaupunki
Parainen

Remonttikohde Nauvossa/Renoveringsobjekt i Nagu

Unelmiesi kunnostusprojekti tai uuden kodin rakennuspaikka odottaa Nauvon sydämessä, missä historia ja nykypäivä kohtaavat. Brinkastentien varrella sijaitseva omakotitalo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda jotain uutta vanhan pohjalta – tai aloittaa alusta omalla tontilla.

Vaikka talo onkin vuodelta 1950 ja kertoo tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä, se odottaa nyt uutta elämää ja rakkauden kosketusta. Tontilla on tilaa 1800 m², joka kätkee sisäänsä vanhan puutarhan marjapensaineen ja omenapuineen, antaen viitteitä siitä, millainen vehreys ja elämän ilo paikassa voi vielä rehottaa.

Talon sijainti on ihanteellinen: koulut, päiväkoti ja Nauvon keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja alueen luonto tarjoaa upeat puitteet niin lenkkeilyyn kuin merellisiin seikkailuihinkin. Täällä voit nauttia saariston rauhasta ja samalla elää aktiivista arkea.

Itse rakennus vaatii reilusti kunnostusta, mutta se tarjoaa myös vapauden suunnitella ja toteuttaa unelmiesi koti. Olipa haaveenasi sitten perinteisen puutalon kunnostaminen tai kokonaan uuden talon rakentaminen, tämä kohde tarjoaa puitteet molempiin. Lisäksi tontilla on entinen navetta missä pihasauna, jotka odottavat uutta elämää ja käyttötarkoitusta.

Tämä on tilaisuus sinulle, joka näet potentiaalin siellä, missä toiset näkevät vain työtä. Se on mahdollisuus luoda jotain uutta ja omaa, keskellä Nauvon idyllistä saaristomaisemaa. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä paikasta juuri sinun unelmiesi koti.

Drömprojektet för renovering eller platsen för ditt nya hus väntar i hjärtat av Nagu, där historia och nutid möts. Huset längs Brinkastentien erbjuder en unik möjlighet att skapa något nytt på en gammal grund – eller att börja från början på din egen tomt.

Även om huset är från 1950 och bär på berättelser från gångna årtionden, väntar det nu på nytt liv och en kärleksfull hand. Tomten är 1800 m² och döljer en gammal trädgård med bärbuskar och äppelträd, vilket ger en hint om den grönska och livsglädje som kan blomstra här.

Husets läge är idealiskt: skolor, dagis och Nagus centrala tjänster ligger på gångavstånd, och naturen i området erbjuder fantastiska förutsättningar för både joggingturer och äventyr till havs. Här kan du njuta av skärgårdens lugn och samtidigt leva ett aktivt vardagsliv.

Byggnaden i sig kräver omfattande renovering, men den erbjuder också friheten att designa och skapa ditt drömhem. Oavsett om din dröm är att renovera ett traditionellt trähus eller bygga ett helt nytt hus, erbjuder denna fastighet möjligheterna för båda. Dessutom finns en gammal ladugård på tomten med en gårdss bastu, som väntar på nytt liv och användningsområde.

Detta är ett tillfälle för dig som ser potential där andra bara ser arbete. Det är en möjlighet att skapa något nytt och personligt, mitt i Nagus idylliska skärgårdslandskap. Ta chansen och gör denna plats till just ditt drömhem.

Perustiedot

Sijainti
Brinkastentie 8, 21660 Parainen
Kaupunginosa
Kirkonkylä
Kohdenumero
80374247
Tontin pinta-ala
1 800 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Huoneiston kokoonpano
3h,k,et,vertanta
Huoneita
3
Kunto
Välttävä
Kunnon lisätiedot
Kohde on pitkälti alkuperäisessä kunnossa, on ollut pidempään vuokralla. Katto joskus asennettu pärekaton päälle. Katto vuotaa, yhdestä huoneesta puuttuu ikkuna, paikattu levyllä, vaatii kunnostusta/remonttia joka luultavasti vastaa hinnaltaan uuden rakennuksen pystyttämistä.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi ja puuhella. Liesi: Valurauta. Keittiössä puuhella, liesi kahdella levyllä sekä pieni jääkaappi. Pesukoneen liittäntä.
Kylpyhuoneen varusteet
WC (1): WC-istuin, peili ja pesuallas. Sisällä yksi wc millä pesuallas sekä peili.
Säilytystilat
Kellari ja vintti
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Puukiuas. Pihasauna, remontoitava.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Nauvossa on kattavat palvelut, kaksi ruokakauppaa, alko, pankki, posti, apteekki, bensa-asema ja lukuisat ravintolat. Kesäisin suomen vilkkain vierasvenesatama! Paikallistiedot: Nauvon kirkonkylän keskustassa
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kohde myydään remonttikohteena/purettavaksi.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
445-673-6-14

Hinta

Velaton hinta
60 000 €
Myyntihinta
60 000 €
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 25 228,19 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Polttopuut oman käytön mukaan, vesi ja jätevesi 34 perusmaksu ja sen jälkeen oman käytön mukaan, jätehuolto riippuu säiliön koosta, 240l astia noin 13e/kk, sähköt oman kulutuksen mukaan
Kiinteistövero
357,72 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1950
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 800 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
200 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Erillispientalojen korttelialue
Lämmitys
Puu

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Muovimatto
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerrassa yksi ja yläkerrassa toinen
Makuuhuoneen lattia
Muovimatto
Makuuhuoneen seinät
Tapetti
Olohuoneen lattia
Muovimatto
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset