Etusivu Myytävät kohteet 155 m² Mahlakuja 14 A 2, 02130 Espoo 4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, 2 x askh, ph, s, var – Oikotie 22049530

930 000 € 155 m²

Mahlakuja 14 A 2, Pohjois-Tapiola, Espoo 4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, 2 x askh, ph, s, var

Pekka Lahtinen
Pekka Lahtinen

0400 606 730

Velaton hinta
930 000 €
Asuinpinta-ala
155 m²
Huoneita
4
Kerros
2
Rakennusvuosi
2025
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pohjois-Tapiola
Kaupunki
Espoo

* UUDISKOHDE * Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat kahden kerroksen kodit kutsuvat viihtymään! Kahdelle omalle tontille valmistuu kolme upeaa omakotitaloa - 826 m² tontille 155 m² talot A1 ja A2 sekä viereiselle 438 m² tontille 158 m² talo B. Nämä valkorapatut talot edustavat skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Talojen harmoninen kokonaisuus ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Taloissa on viihtyisät ja edustavat puitteet juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään kodin loistavien yhteyksien päästä.

Sisäänkäynti on tilavaan eteiseen, jossa on säilytystilaa ulkovaatteille ja kengille. Kauniit portaat vievät sinut todella avaraan yläkertaan. Hurmaavan valoisat oleskelutilat tekevät todella vaikutuksen! Kaunis kotimainen Puustellin keittiö Siemensin laadukkailla ja integroiduilla kodinkoneilla ja saarekkeella, suuri ruokailutila sekä tilava olohuone ovat yhtä suurta tilaa. Lähes lattiasta kattoon olevat ikkunat ja lasiovet päästävät luonnonvalon tanssimaan sisätiloihin. Olohuoneesta on kulku isolle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa kiinteät kaapistot sekä ikkunallinen kylpyhuone. Myös pienelle työtilalle on suunniteltu paikka valmiiksi.

Alakerrassa on yksi makuuhuone ja askartelu- sekä kuntoilutila, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen, tilava kodinhoitohuone, pesuhuone ja tyylikäs ikkunallinen sauna sekä ulkoiluvälinevarasto, josta erillinen sisäänkäynti pihalta.

Talon hyvänkokoinen terassi, yläkerran parveke ja piha-alue aukeavat länteen. Talolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on pihapaikka ja toinen autokatospaikka.

Meidän tärkein tehtävä on tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti juuri teidän tarpeisiin myös pintamateriaalien osalta. Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan ja siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät Puustellin keittiöt kivitasoilla sekä Siemensin kodinkoneilla. Lisäksi kauniit laattavalinnat, tyylikkäät portaat sekä muut harkitut yksityiskohdat tekevät kodista upean kokonaisuuden. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. parvekelasituksen, takan sekä viilennyksen osalta.

Hinta pitää sisällään erikseen myytävän tontin sekä urakkasopimuksen. Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tontin hinnasta. Talo A 1 & A 2: tontin hinta 320.000 e + urakkasopimus 610.000 €. Arvioitu valmistuminen elokuu 2025. Arvioitu energialuokka: B2018.

Uudiskohdesivulta pääset lataamaan kohteen esitteen: https://pekkalahtinenlkv.fi/mahlakuja12/

Suurella sydämellä sinua palvelee:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Perustiedot

Sijainti
Mahlakuja 14 A 2, 02130 Espoo
Kaupunginosa
Pohjois-Tapiola
Kohdenumero
80374147
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
155 m²
Tontin pinta-ala
826 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alat jakautuvat seuraavasti: asuintilat 107 m² (4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et) + aputilat 48 m² (khh, 2 x askh, ph, s, var) = 155 m².
Huoneiston kokoonpano
4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, 2 x askh, ph, s, var
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
arviolta elokuu 2025.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin (integroituna lieteen), mikroaaltouuni, astianpesukone ja keittiösaareke. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Kaunis kotimainen Puustellin keittiö Siemensin laadukkailla ja integroiduilla kodinkoneilla. Tapwellin hana. Tyylikäs saareke.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Ulostyönnetty parveke. Parvekkeen suunta: Länsi.
Kylpyhuoneen varusteet
Alakerran pesuhuone: kaksi suihkua (Oras). Yläkerran kylpyhuone: suihku (Oras), suihkuseinä, wc-istuin (Gustavsberg), käsienpesuallas (hana Tapwell), peilikaappi, pesukoneliitäntä. WC (1): WC-istuin (Gustavsberg), pesuallas (hana bideesuihkulla Tapwell) ja peili. Alakerrassa eteisen yhteydessä.
Säilytystilat
Kaapistot ja ulkoiluvälinevarasto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Lämpöhaapa lauteet, pylväskiuas lauteisiin upotettuna. Lasiseinä ja -ovi pesuhuoneen puolelle. Ikkuna.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut ovat lähellä mm. Ainoa, Bredis, Niittykumpu. Tapiolan urheilupuisto tarjoaa lähes lajiin kuin lajiin tilat ja Tapiola Golf on golfarin unelmapaikka.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-16-13-12

Hinta

Velaton hinta
930 000 €
Myyntihinta
930 000 €
Neliöhinta
6 000 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tontin hinnasta (320.000 €).

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2025
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
rappauspinta ja puu
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Lisätiedot: Arvioitu energialuokka B2018.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
826 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteinen. Kaapisto ulkovaatteille. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. Askartelutila. Monia käyttömahdollisuuksia. Toimii hyvin myös makuutilana esim. teinille. Lattia: parketti. Seinät: maalattu. Kuntoilutila. Moneen käyttötarkoitukseen. Kulku terassille ja pihalle. Lattia: parketti. Seinät: maalattu. Pukuhuone. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. Ulkoiluvälinevarasto (tekn.tila). Oma sisäänkäynti. Lattia: laatta. Seinät: maalattu.
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kolme makuuhuonetta, joista kaksi ylä- ja yksi alakerrassa. Kaikissa huoneissa kiinteät vaatekaapit.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuone, ruokailutila ja kaunis avokeittiö ovat yhtä suurta avaraa tilaa. Lähes lattiasta kattoon olevat ikkunat ja lasiovet päästävät luonnonvalon tanssimaan sisätiloihin. Olohuoneesta on kulku isolle parvekkeelle. Takkavaraus.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset