Etusivu Myytävät kohteet 87.5 m² Niittaajankatu 8b D, 00810 Helsinki 3-4h+kt+s – Oikotie 22049473

495 000 € 87,5 m²

Niittaajankatu 8b D, Herttoniemi, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen, Helsinki 3-4h+kt+s

Bo LKV | Töölö

www.bo.fi

Tunturikatu 18, 00100 Helsinki

Antti Myllyniemi
Antti Myllyniemi

0400667681

Velaton hinta
495 000 €
Hoitovastike
665 € / kk
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Huoneita
3
Kerros
7
Rakennusvuosi
2015
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Herttoniemi, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen
Kaupunki
Helsinki

Upea päätyhuoneisto Herttoniemessä - Sinulle, joka arvostat laadukasta ja vaivatonta asumista!

Tässä kodissa yhdistyvät tyylikkyys ja toiminnallisuus. 7. kerroksen asunnossa on hulppean suuri olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc. Päätyyn asettuvan huoneiston etuna on kolmelle sivulle avautuvat maisemat, eikä ikkunoita ole tässä kodissa säästelty - luonnonvaloa tulvii joka puolelle, jopa saunaan!

Eteiskäytävän varrelle asettuvat liukuovikaapistot, erillinen wc sekä kylpyhuone, jossa niin ikään wc-tilat, suihku ja oma sauna. Läpi koko kodin kuljettaa ryhdikkäät sävyvalinnat, kun tummaa ja vaaleaa on yhdistelty saumattomasti. Makuuhuoneissa vallitsee rauhoittava tunnelma ja näkymät ikkunoista avautuvat kattojen ylitse kauas kaupunkimaiseman horisonttiin.

Kodin sydän on avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä, jonka kruunaa suuri lasitettu parveke. Keittiössä vaativampaakin kotikokkia palvelevat laadukkaat kodinkoneet ja toiminnallinen saareke, jonka äärellä on runsaasti tilaa ruoanlaitolle ja leipomiselle. Tila on avoin ja mahdollistaa seurustelun perheen ja ystävien kanssa, olit sitten keittiössä valmistamassa illallista tai olohuoneen puolella rentoutumassa.

Asunto Oy Helsingin Hohde on vuonna 2015 valmistunut yhtiö. Sijainti Herttoniemessä tarjoaa erinomaiset lähipalvelut ja loistavat kulkuyhteydet - metro ja useat bussilinjat takaavat nopean yhteyden Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Läheltä löytyvät myös monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, kuten rantareitit ja puistot.

Asunnon yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikkaosake. Autohallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin.

Täällä luodaan uusia onnellisia muistoja, tervetuloa kotiin!

Kohteen myy:

Antti Myllyniemi

Asuntomyyjä, partner

BO LKV

antti.myllyniemi@bo.fi

0400 667 681

Harkitseko asuntosi myymistä? Ole ihmeessä yhteydessä ja luodaan tehokas suunnitelma sen toteutukseen! Minulta saat perustellun hinta-arvion asunnostasi sekä vahvan brändin tehokkaan konseptin, jolla saavutamme parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Samalla saat minulta katsauksen asuntomarkkinatilanteesta.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 14:00 - 14:45

Perustiedot

Sijainti
Niittaajankatu 8b D, 00810 Helsinki
Kaupunginosa
Herttoniemi, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen
Kohdenumero
21808728
Kerros
7 / 8
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Tontin pinta-ala
1 078 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3-4h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Lattia laminaattia, seinät maalattu. Tyylikäs ja trendikäs Topi-keittiö. Työtasot ja saarekkeen taso harmaata kiveä, välitila helppohoitonen lasiseinä. Varustus: Jääkaappi ja pakastin (AEG, uusittu v. 2020), kiertoilmauuni (Electrolux, uusittu v. 2020), integroitu astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Lattia laattaa, seinät isohkoa tyylikästä kaakelia. Trendikkäät Svedberg vesikalusteet ja Topi-Keittiöt -kaapistot. Varustus: Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapistot, lattialämmitys ja vesikiertoinen pyyhekuivain. . Erillisen WC:n kuvaus: Lattia laattaa, seinät kaakelia. Trendikkäät Svedbergs allaskalusteet sekä peilikaappi, bidee. .
Säilytystilat
Kuvaus: Häkkivarasto
Tulevat remontit
Ehdotetut korjaukset 2024-2029: - Takuukorjaukset - Elementtisaumojen tarkastus/vaihto - IV-kanavien nuohous - Autohallin valaistuksen uusinta
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Autopaikkojen latausvalmiuden rakentaminen 2023-2024 Salaojien huuhtelut 2023 Rakennusliikkeen tekemiä takuukorjauksia 2015-2022
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Lattia laattaa, seinät tyylikästä mustaksi vahattua puuta. Lauteet vahattu harmaaksi. Sähkökiukaan lisäksi saunassa on infrapunasauna!.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
495 000 €
Myyntihinta
495 000 €
Neliöhinta
5 657,14 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
665 € / kk
Yhtiövastike
837,50 € / kk
Vesimaksu
24 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Hallituksella valtuudet periä kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja /tai rahoitusvastike. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.Luovutusrajoitus: Autohallipaikkojen lunastusoikeus, yj 8§.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Hohde
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2015
Huoneistojen lukumäärä
35
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Huopa
Energialuokka
B2018 Viimeinen voimassaolopäivä: 05.07.2034
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin koko
1 078 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2070
Tontin vuokra
77000 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kimin Kiinteistöpalvelut / K. Fogelberg Oy
Isännöinti
Isännöinti Euramaa Oy Niklas Ronkainen IAT, 09 175 288
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, https://kartta.hel.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autohallipaikkoja: 20.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Kerhohuone, sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto. Taloyhtiössä on hissi. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen Yhtiötä sitoo 8.11.2013 allekirjoitetun rasitesopimus Asunto Oy Helsingin Loisteen ja Helsingin kaupungin kanssa koskien mm. Helsingin kaupungin 43. kaupunginosan korttelin 11 tontin 37 kulkuoikeutta tontilla 38 ja Asunto Oy Helsingin Kipinän välillä 27.9.2013 allekirjoitettu sopimus vesihuoltoverokostoon liittymisestä. Lisäksi yhtiötä sitoo yhtiön, Asunto Oy Helsingin Kipinän, Asunto Oy Helsingin Loisteen, Helsingin kaupungin ja Kiinteistö Oy Hitsaajankatu 9:n kesken 20.4.2015/5.5.2015 allekirjoitettu rasitesopimus, jossa mm. sovittu seinien perustusten ja routasuojausten rakentamisesta ja sijoittamisesta. Yhtiötä sitoo myös yhtiön, Asunto Oy Helsingin Kipinän, Asunto Oy Helsingin Loisteen ja Helsingin kaupungin kesken 20.4.2015/5.5.2015 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovittu mm. rakennusten seinien perustuksista, seinistä, salaojista, sade- ja jätevesiviemäreistä, vesijohdoista ja niiden mittauskeskuksista, sähkö- ja telejohdoista sekä sähkö- ja telelaitteista, kaukolämpöjohdoista ja mittauskeskuksista, hulevesistä, pelastusajoneuvoreiteistä ja pelastuspaikoista, leikki- ja oleskelualueista, kevyen liikenteen väylistä, väliaikaisten lumen varastointialueista, autohallista ja autopaikoista, palomuurista autohallissa, irtaimistovarastoista, väestönsuojatiloista, jätetilasta, ulkoiluvälinevarastosta, yhteyskäyttötila/pesula/kuivaushuone/saunasta, palomuurin rakentamatta jättämisestä, kulkuoikeudesta ja parvekkeiden ja ulokkeiden sijainnista.
Muut tilat
Eteisessä musta tammiparketti (Upofloor).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lattiat vaalea tammiparketti (Upofloor), seinät maalattu ja tapetoitu.
Olohuoneen varusteet
Lattiat mustaa tammiparkettia (Upofloor), seinät maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset