Etusivu Myytävät kohteet 95 m² Runeberginkatu 27, 06100 Porvoo 4h, k, 2 kylpyhuonetta joiden yhteydessä Wc:t. – Oikotie 22049023

395 000 € 95 m²

Runeberginkatu 27, Keskusta, 2 kaupunginosa, Porvoo 4h, k, 2 kylpyhuonetta joiden yhteydessä Wc:t.

Velaton hinta
395 000 €
Hoitovastike
353,40 € / kk
Asuinpinta-ala
95 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1876
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Keskusta, 2 kaupunginosa
Kaupunki
Porvoo

Ihastuttava ja aivan ainutlaatuinen Runeberginpuistoon rajautuva hirsitalo

Upealla ja rauhallisella sijainnilla kuitenkin aivan ydinkeskustassa sijaitseva hirsirakenteinen erillistalo joka omalla tontilla osakeyhtiömuodossa 1,5% varainsiirtoverolla. Talo on valmistunut 1876 ja sitä on laajasti saneerattu vuosina 2012-2016 ja 2018-2022.
Kohde on kattavasti kuntokartoitettu 25.05.2024 Hopealinna Oy:n toimesta. Raportti tilattavissa välittäjältä.
Tilat koostuvat alakerrassa sisääntulon eteisestä, vasta saneeratusta kylpytilasta suihkulla, kirjasto-työhuoneesta, oleskelu-ruokailutilasta, jossa kaakeliuuni, makuuhuoneesta, perinnekeittiöstä sekä näppärästä pyykkihuoltotilasta pesualtaalla joka sijoittuu portaikon alla olevaan erilliseen yksikköönsä. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on erillinen, oma uloskäynti talon sivuterassialueelle.
Yläkertaan kuljetaan kauniin, puuportaikon kautta saapuen avaraan aulaan, josta avautuu tilava makuhuone ja toinen pienempi huone (viileä tila), kylpyammeellinen pesutila, jonka yhteydessä wc ja pesuallas.
Talo on saanut uuden, kauniin julkisivumaalipinnan kesällä 2022. Pihalle on hiljattain työstetty kaksi kaunista ja tilavaa terassialuetta sekä yhtiö uusinut kaikki piha-aidat.
Kyseessä on kolmen osakkeen pieni yhtiö jolla erittäin edulliset asuinkustannukset. Talvikunnossapito ulkoistettu joten lumisinakin aikoina ihanteellisen huoletonta erillistaloasumista.
Mahdollista neuvotella tarvittaessa myöskin yhden autopaikan lisäksi toiselle autolle parkkipaikka taloyhtiön pihalla.
Tämä ihastuttava, todella hyvin toteutettu, tyylikäs unelmien hirsitalokokonaisuus löytyy Porvoon historiallisesta ympäristössä aivan kaupungin ytimestä kaikkien päivittäistavarapalveluiden, ravintoloiden ja sykkeen keskeltä. Vehreä Runeberginpuisto ja taloyhtiön rauhallinen sisäpihaosuus ilman vaativaa puutarhahuoltoa takaavat erittäin seesteistä ja hiljaista oloa niin sisätiloissa kuin pihapiirissäkin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikan päälle.
Esittelyt ja yhteydenotot: Ingrid Wiertz 0400-582231 / ingrid@vivantehomes.fi

Käytössämme ovat sähköiset asiakirjat liitetiedostotoimitukseen, tarjousneuvotteluihin sekä mahdollisuus digitaaliseen asuntokauppaan.
Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron käyntini yhteydessä lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani Vivanten kokonaisvaltaisessa välityskonseptissa. Välittäminen ja auttaminen ovat sydämen asia elämässä sekä työssäni.

Perustiedot

Sijainti
Runeberginkatu 27, 06100 Porvoo
Kaupunginosa
Keskusta, 2 kaupunginosa
Kohdenumero
80374177
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
95 m²
Tontin pinta-ala
1 861 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Tälle talolle on osoitettu rakennusoikeutta 120 k-m² joka käytettävissä olemassa olevien seinien ja katon puitteissa. Molemmat tontilla olevat puurakennukset on myös suojeltu asemakaavalla. Samalla tontilla sijaitseen As. Oy PRV Villa Ulrika -niminen yhtiö. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella joka Maanmittauslaitoksen rekisterissä. Rakennusoikeus: kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytyllä asemakaavalla AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf
Huoneiston kokoonpano
4h, k, 2 kylpyhuonetta joiden yhteydessä Wc:t.
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hopealinna Oy, Riikka Hopealinna 25.5.2024. Kymen Home-etsintä edellisen kaupan yhteydessä 9.8.2018. Ei huomautettavaa.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Liesituuletin (Aktiivihiilisuodatin), astianpesukone (Bosch) ja jääkaappipakastin (Siemens). Työtason materiaali: Puu.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja peilikaappi. Alakerran kylpyhuoneessa kuuskulmalaatta sinisellä klassikko keskilaatalla, seinät laatoitettu suurella valkoisella laatalla. Valkoiset kalusteet. Lasinen suihkuseinä, wc-istuin, allas ja bide. Lämpöpatteri. WC (2): WC-istuin, kylpyamme, lattialämmitys, pesuallas, bidee-suihku ja lattiakaivo. Molemmissa kerroksissa WC:t kylpyhuonetilojen yhteydessä.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto ja ullakko
Tulevat remontit
2024 Vesikourujen korjaus kadun ja pihan puolelta sekä lumiesteiden asennus kadun puolelle. Kaukolämpöpaketin uusinta 6880€ sis. alv. 24%.
Tehdyt remontit
Talon B julkisivu maalattu ja aita uusittu kesällä 2022, Alakerran kylpyhuone uusittu 2018-2019, 2012-2016 taloa on peruskorjattu laajasti: Putket uusittu lukuun ottamatta kaukolämpöputkea makuuhuoneen pattereihin. Uuden vesiputket kaivettu 27 A- talosta joihin vedetty sähkö estäämään putkien jäätymistä. Sähköt uusittu. Kaikki talon sisäosat on remontoitu laajan saneerauksen yhteydessä 2016. Mitsubishi ilmalämpöpumppu. Kirjaston ja olohuoneen patteri uusittu. Olohuoneen seinien hirret oikaistu, uudet puukuitulevyt. Vintin venttiilit uusittu. Yläkerran kylpyhuone uusittu 2012. Lattiat uusittu alakerran osalta eteinen, olohuone, mh, khh.
Näkymät
Esteetön näkymä Runebergin puistoon, Porvoon keskusta-alueelle ja yhtiön puutarhapihalle.
Saunan lisätiedot
Talon kylmien, rakentamattomien ja käyttöönottamattomien osioiden tiloihin mahdollista rakentaa sauna tai lisähuone erillisellä rakennusluvalla.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kaikki Porvoon keskusta päivittäistavarapalvelut kuten Apteekki, kaupat, ravintolat, Posti, kirjakaupa ja Alko kävelyetäisyydellä. Paikallistiedot: Kaikki Porvoon keskusta palvelut, kaupat, ravintolat ja terassit sekä jokialue kattavin ulkoilumahdollisuuksin.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Uniikki tyylillä ja taidolla saneerattu tunnelmallinen pala historiaa.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
638-2-29-3

Hinta

Velaton hinta
395 000 €
Myyntihinta
395 000 €
Neliöhinta
4 157,89 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
353,40 € / kk
Yhtiövastike
353,40 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Porvoon Runeberginkatu 27
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
1876
Huoneistojen lukumäärä
3
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Hirsi ja puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.11.2033, Lisätiedot: Energia Silvennoinen.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni ja kaapeli-tv
Tontin koko
1 861 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Omatoiminen, Jan Stoltzmann, jstolzmann@gmail.com, 040-8455688
Kaavoitustiedot
Rakennusoikeus: kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytty asemakaava AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf Rakennusoikeuden osalta tilanne on sikäli melko selkeä, että kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytty asemakaava AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. Tälle pikkutalolle on osoitettu rakennusoikeutta 120 k-m² ja se pitää käyttää olemassa olevien seinien ja katon puitteissa. Lisärakennusmahdollisuuksia nykyisen rakennusvaipan ulkopuolella ei siis ole. Molemmat tontilla olevat puurakennukset on myös suojeltu asemakaavalla. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Kerran tunnissa torilta hyvä ja helppo linjaliikenne pääkaupunkiseudulle.
Rakennusoikeus
120k-m2 rakennusalakohtaisesti. m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 25.05.2024. Lisätietoja tutkimuksista: Kohde on vasta kuntokartoitettu 25.05.2024 Hopealinna Oy:n toimesta. Raportti tilattavissa välittäjältä. Riikka Hopealinna Rakennusterveysasiantuntija RTA C-26377-26-21 Rakennustekniikan insinööri AMK Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus
Lämmitys
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu, kaakeliuuni (varaava).

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Pihalla hyvin tilaa yhtiön osakkaiden autoille. Mahdollista saada toinenkin autopaikka käyttöön.
Yhteiset tilat
Hormi olemassa, kaapeli-tv, ulkovarasto (Erillinen ulko-puuvarasto rakennettu 2015.) ja Puuvaja
Muut tilat
Kirjasto- työhuone- ja makuuhuone , olohuone/sali ja keittiö. Yläkerrassa avara makuuhuone ja aula. Molemmissa kerroksissa erilliset kylpyhuoneet . Alakerrassa tilava lasiseinämällä varustettu suihku ja yläkerrassa kylpyamme. Molemmissa kylpyhuonetiloissa wc-istuimet ja allas..
Keittiön lattia
Lauta
Keittiön seinä
Maali, tapetti, hirsi ja puu
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Maalatut seinät ja lautalattiat.
Makuuhuoneen lattia
Lauta
Makuuhuoneen seinät
Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Tapetoidut seinät, maalatut puulattiat, toimiva kaakeliuuni.
Olohuoneen lattia
Lauta
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset