Etusivu Myytävät kohteet 93 m² Piilinkatu 5, 33820 Tampere 3h+k+s – Oikotie 22021206

250 000 € 93 m²

Piilinkatu 5, Koivistonkylä, Tampere 3h+k+s

Äli Liiv
Äli Liiv

040 5774 954

Velaton hinta
250 000 €
Hoitovastike
65,10 € / kk
Asuinpinta-ala
93 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2000
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Koivistonkylä
Kaupunki
Tampere

Nyt vapautumassa 93 m2 paritalokolmio omalla saunalla ja upeilla pihapuitteilla. Tarjolla on omakotitalomaista asumista pienessä kolmen asunnon yhtiössä, jossa hoitokulut ovat varsin maltillisia. Yhteisöllinen kolmen asunnon yhtiö sijaitsee omalla vehreällä tontilla suoraan Koivistonkylän päiväkodin naapurissa, lisäksi eskarille, kirjastoon sekä koululle pihasta kävelee alle kahdessa minuutissa. Asunnon pääsisäänkäynti on yläpihan terassin vieressä, lähellä parkkipaikkoja. Sisäänkäyntikerroksessa sijaitsee keittiö, olohuone sekä makuuhuone. Olohuoneen näkymät ovat takapihan yli kohti Koivistonkylän päiväkodin suuria mäntyjä. Alakerrassa sijaitsee toinen makuuhuone sekä pesu- ja kodinhoitotilat. Alakerran makuuhuoneesta on myös pääsy suoraan takapihan terassille.

Paritalo on valmistunut vuonna 2000 ja samalla tontilla sijaitseva erillistalo vuonna 1929. Kunnossapitovastuussa paritalon osakkaat vastaavat yhdessä omista kuluistaan ja erillistalon omista kuluistaan. Yhtiö on yhteisesti rakentanut suuret terassialueet sekä pihakiveysalueet kaikkien asukkaiden käyttöön, lisänä on puilla lämmitettävä palju, hyvän kokoinen parkkipaikka asukkaille (sähköauton latausmahdollisuus) sekä vieraille ja nurmikkoalueita mm. lasten leikkeihin.

Bussiyhteydet ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja Koivistonkylän Prisman kattavat palvelut ovat reilun kilomertrin päässä. Lähialueilla on puistoja, kenttiä ja runsaasti luontopolkuja. Myös Ahlmanin lehmien laidunmaat ovat lyhyen noin puolen kilometrin päässä, joten sijainti on varsinkin lapsiperheille poikkeuksellisen hyvä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän kotiin paikan päälle!

Äli Liiv
0405774954
ali.liiv@glik.fi

Perustiedot

Sijainti
Piilinkatu 5, 33820 Tampere
Kaupunginosa
Koivistonkylä
Kohdenumero
20102471
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
93 m²
Tontin pinta-ala
1 776 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h+k+s
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Ikäisekseen hyvässä kunnossa, mutta lähivuosina pesutilat voivat vaatia remonttia.
Lisätietoa vapautumisesta
30.11.2024 mennessä
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili.
Tulevat remontit
Yhtiöllä ei ole laadittuna erillistä kunnossapitotarveselvitystä, päätökset tehty yhtiökokouksessa ja listattu isännöitsijäntodistukselle. 2024 Pihalueen rappausten korjaus ja varaus yläpihan soristukselle
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2020 Paritalon perustusten geoinjektointi 2021 Tonttirajan puiden kaato 2022 Elisan valokuitu (asuntokohtainen) 2024 Latauspaikat A&B
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kasvatus- ja opetuslautakunta päätti kokouksessaan 11.6.2024 Turtolan ja Koivistonkylän päiväkotien uudisrakennusten tarveselvityksistä. Koiviston päiväkoti sijaitsee naapuritontilla. https://www.tampere.fi/ajankohtaista/2024/06/12/turtolan-ja-koivistonkylan-paivakodeille-suunnitellaan https://www.tampere.fi/kaupunkisuunnittelu/kaupunkiymparisto-uudistuu/koivistonkyla-koivistonkylan-paivakoti-lehvankatu-2-ja-piilinkatu-3 Toisen naapurikiinteistön, Lehvänkatu 8, asunnon purku ja tontin uudelleenkaavoitus oletetusti kahdeksi tontiksi. Tieto saatu ko. tontin omistajalta ja kaavaehdotus ilmeisesti käsittelyssä Tampereen kaupungilla, läpimeno ja aikataulu ei ole tiedossa. Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
250 000 €
Myyntihinta
250 000 €
Neliöhinta
2 688,17 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
65,10 € / kk
Yhtiövastike
65,10 € / kk
Vesimaksu
12 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Anjanrinne
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2000
Huoneistojen lukumäärä
3
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, muu
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 776 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuollosta vastaavat kummankin talon asukkaat oman kiinteistönsä osalta. Yleiset pihatyöt (lumityöt, ruohonleikkuu ja yleinen siisteys) hoidetaan viikon vuoroissa per huoneisto. Pihatalkoita keväällä ja syksyllä.
Isännöinti
Taloyhtiöllä ei ole isännöitsijää, yhtiö puheenjohtaja on Matti Hautere.
Kaavoitustiedot
Tampereen palvelupiste puh. 041 7308168
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 4.
Yhteiset tilat
Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Yhtiön toinen ja virallinen katuosoite on Pajupuronkatu 1. Yhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta, vuonna 1929 valmistunut erillistalo ja 2000 valmistunut paritalo. Paritalossa on koneellinen ilmanvaihto. Yhtiön yhteiskäytössä on pyörävaja, etupihan terassi, tarvikevarasto, puukatos ja puulämmitteinen palju.
Muut tilat
Tuulikaapissa laattalattia. Aulassa laattalattia.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: laatta, parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli, tapetti. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa lattiat parkettia, alakerrassa laattaa.
Muut materiaalit
paritalon alakerta harkkoa

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset