Etusivu Myytävät kohteet 124 m² Santasaarentie 12 B, 36280 Kangasala 4h, k, kph/s, 2xerill.wc, khh, vh, terassi, tekn.tila, ak, var. – Oikotie 22002823

525 000 € 124 m²

Santasaarentie 12 B, Pikonlinna, Kangasala 4h, k, kph/s, 2xerill.wc, khh, vh, terassi, tekn.tila, ak, var.

Muutos LKV | Janne Savolainen LKV

Tampellan Esplanadi 11, 33100 TAMPERE

Janne Savolainen
Janne Savolainen

045 6588 124

Velaton hinta
525 000 €
Hoitovastike
372 € / kk
Asuinpinta-ala
124 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2015
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pikonlinna
Kaupunki
Kangasala

Nyt tarjolla poikkeuksellisen upea koti Sinulle, joka haluat asua järven rannassa huippulaadukkaassa kodissa! Tämä asunto täyttää vaativammankin ostajan kriteerit.

Todella upealla paikalla mutta silti lähellä palveluita sijaitseva yksitasoinen koti luo puitteet tyylikkääseen ja laadukkaaseen asumiseen. Korkean olohuoneen suuret ikkunat tulvivat valoa ja maisema avautuu Vesijärvelle. Tässä näkymässä mieli todellakin lepää. Keittiö on yksinkertaisen kaunis ja samaa avaraa tilaa olohuoneen kanssa. Ruhtinaallisen suurella lasitetulla terassilla nautit olostasi saunan jälkeen rentoutuen. Terassi jatkuu lasituksen jälkeenkin vielä koko talon mitalta ja kesäpäivinä toimiikin toisena olohuoneena. Terassiin on upotettu ulkoporeallas. Makuuhuoneita on kolme kappaletta, joissa on kaapistot ja päämakuuhuoneessa on lisäksi vaatehuone. Erilliset kaksi wc:tä luovat arjen helppoutta. Kylpyhuone saunoineen on tyylikäs kokonaisuus.

Talon jokaisesta ikkunasta avautuu upea kangasmetsäinen luonto. Ympäröivä kuntta tuo asumiseen ripauksen luksusta, sillä nurmikkoalue on kompaktin kokoinen, eikä puutarhatöitä liiemmin ole. Oma piha tarjoaakin mustikat ja puolukat marjojen ystävälle. Lämmitysmuotona on energiaystävällinen maalämpö. Kesäpäivinä lisäksi ihanasti viilentää ilmalämpöpumppu ja tunnelmaa luo olohuoneessa kaunis takka. Yhtiö on omatonttinen ja hyvin hoidettu. Pikonlinna Kiinteistöt vuokraa rannan lukitulta venelaiturilta venepaikan ja uimaan hilpaiset hetkessä. Vesijärvi on tunnetusti puhdas, kirkasvetinen ja myös kalaisa järvi.

Sijainti on ainutlaatuinen. Järvi- ja harjumaisemissa nautit upeista ulkoilumaastoista pyöräillen, hiihtäen ja reippaillen. Rannan monipuoliset ulkoilureitit latuverkostoineen alkavat etuoveltasi. Erinomaiset sieni- ja marjamaastot odottavat poimijaansa. Unelmien koti vapautuu käyttöösi tarvittaessa nopeastikin.

Soita minulle ja sovitaan oma esittelysi!

Lisätiedot ja esittelyt:

Lisätiedot ja esittelyt:

Janne Savolainen
Kiinteistönvälittäjä LKV, yrittäjä
Kaupanvahvistaja
045 6588 124
janne.savolainen@muutoslkv.fi

Muutos LKV - Kun kaipaat jotain pysyvää

Perustiedot

Sijainti
Santasaarentie 12 B, 36280 Kangasala
Kaupunginosa
Pikonlinna
Kohdenumero
20172425
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
124 m²
Tontin pinta-ala
5 898 m²
Kokonaispinta-ala
124 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 4h+kt+s+ak
Huoneiston kokoonpano
4h, k, kph/s, 2xerill.wc, khh, vh, terassi, tekn.tila, ak, var.
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Upeassa keittiössä jääkaappi, pakastekaappi, kiertoilmauuni keraamisella keittotasolla, liesituuletin hormiin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kaapistot. Laattalattia, lattialämmitys, seinät maalattu. Käynti lasitetulle terassille.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tilavassa kylpyhuoneessa suihkut 2 kpl, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu ja ikkuna, jossa sälekaihtimet. Erillisen WC:n kuvaus: Erilliset wc:t, joissa molemmissa laattalattiat, lattialämmitys, seinät kaakeloitu, toisessa wc:ssä peilikaappi, toisessa peili. Toisessa wc:ssä ikkuna, jossa sälekaihtimet.
Säilytystilat
Kuvaus: Vaatehuone, eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot sekä autokatoksen yhteydessä oleva lämmin varasto (lattialämmitys maalämpöön).
Tulevat remontit
Suoritetaan 10-vuotistarkastuksia 2024 IV-nuohous 2024 Maalämpölaitteiden vuosihuolto syksyllä ennen lämmityskautta Ilmalämpöpumppujen tarkastukset joka toinen vuosi parittomina vuosina Julkisivujen maalaus (pohjois- ja itäsivut) Avoimien / lasikatollisten terassien lattioiden suojakäsittely 2-3 vuoden välein alkaen 2023 vuonna
Tehdyt remontit
Terassin lasitus teetetty 2018. Ulkoporealtaan asennus 2024. TALOYHTIÖSSÄ: 2018: Asunto A ilmamäärien säätö, asunto B perhospellin vaihto 2019: Pihapuiden kaato 2020: Etelä- ja länsipuolen seinien maalaus 2021: Terassien kattopalkkien huoltomaalaus 2021 2023: Palohälyttimien uusinta 2023: Terassin puuosien öljyäminen 2024: Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2024: Seinätikkaiden asennus
Näkymät
Upeat näkymät Vesijärvelle!
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sähkökiuas, laattalattia, lattialämmitys, seinät paneloitu, lauteet tervaleppää ja ikkunat 2kpl, joissa sälekaihtimet.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Ilmalämpöpumppu. Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
525 000 €
Myyntihinta
525 000 €
Neliöhinta
4 233,87 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
372 € / kk
Yhtiövastike
372 € / kk
Vesimaksu
23 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Levonranta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2015
Huoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
5 898 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Tampereen KV-Isännöinti Oy / Kari Mäkelä
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki, puh. 03 5655 3000
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2024 kuntotarkastus
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 4.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Kaapeli-TV, laajakaista, ilmanvaihtojärjestelmä: tulo/poisto LTO. Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu huoneiston yhteydessä sijaitseva terassi, katettu autopaikka ja/tai autotalli sekä piha-alueet, jotka on merkitty yhtiöjärjestyksen liitepiirustukseen. Yhtiöllä on oikeus käyttää yhteisjärjestelysopimuksen perusteella viereisellä Pikonlinna kiinteistöjen alueella sijaitsevia jätesäiliöitä. Yhtiöjärjestyksen 5§ mukaan: osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistöjen ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla terasseilla tai parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia rakenteita tai laitteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun tai rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. .
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaikissa makuuhuoneissa lattiat valkolakattua parkettia, seinät maalattu. Päämakuuhuoneen yhteydessä liukuovellinen vaatehuone ja kaapit sekä käynti lasitetulle järven puoleiselle terassille. Toisessa makuuhuoneessa kaapit ja kolmannessa makuuhuoneessa liukuovikaapistot. Päämakuuhuoneen kahdessa ikkunassa puusälekaihtimet, toisessa makuuhuoneessa rullaverho.
Olohuoneen varusteet
Korkeassa olohuoneessa lattia valkolakattua parkettia, seinät maalattu. Ilmalämpöpumppu. Kahdessa ikkunassa puusälekaihtimet. Olohuoneesta käynti terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset