Etusivu Myytävät kohteet 99.5 m² Lokitie 31 C, 00980 Helsinki – Oikotie 21990889

349 000 € 99,5 m²

Lokitie 31 C, Rastila, Vuosaari, Itä-Helsinki, Itäinen, Helsinki

Irina Skurskaya
Irina Skurskaya

045 208 3462

Velaton hinta
349 000 €
Hoitovastike
228,50 € / kk
Asuinpinta-ala
99,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1983
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Rastila, Vuosaari, Itä-Helsinki, Itäinen
Kaupunki
Helsinki

Perheasunto Ranta-Rastilassa

Tarjolla hyväpohjainen, 1-tasoinen ja vieläpä omalla tontilla sijaitseva päätyhuoneisto lapsiystävällisessä kahdeksan asunnon taloyhtiössä Ranta-Rastilassa - rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella, läheltä merenrantaa ja vehreitä puistoja. Tämä tilava rivitalon päätyasunto tarjoaa 99,5 m² asumismukavuutta, jossa on tilaa elämiseen ja hengittämiseen. Vuonna 1983 valmistunut koti on pidetty hyvässä kunnossa ja se odottaa nyt uusia asukkaita.

Kodin sydämessä on avara ja valoisa olohuone, josta on suora pääsy omalle suojaisalle takapihalle – täydellinen paikka rentoutumiseen tai kesäisiin illanistujaisiin. Moderni keittiö on varusteltu laadukkailla kodinkoneilla ja työtasot ovat kiveä, mikä tekee ruoanlaitosta nautinnollista.

Neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheenjäsenille ja vieraille, ja oma sauna lisää arjen luksusta.
Asunto sijaitsee alueella, joka on tunnettu hyvistä kulkuyhteyksistään; Vuosaaren metroasema ja bussipysäkit ovat lähellä, mikä tekee liikkumisesta helppoa. Läheltä löytyvät myös koulut, päiväkodit ja kauppakeskus Columbus, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja sijaintia – älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi.

Katso Jussi Jyvälahden kameraan taltioituneet kuvat ja varaa heti henkilökohtainen esittelyaika: Irina Skurskaya 045 208 3462 tai irina@asuntosatama.fi

Perustiedot

Sijainti
Lokitie 31 C, 00980 Helsinki
Kaupunginosa
Rastila, Vuosaari, Itä-Helsinki, Itäinen
Kohdenumero
80372719
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
99,5 m²
Tontin pinta-ala
3 214 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Tilava moderni ja hyväkuntoinen, vaaleasävyinen keittiö. Varustus: Jääkaappi, pakastin, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone , liesituuletin ja induktioliesitaso (Integroidut). Työskentelytasot kiveä, välitila lasia, seinät maalatut ja lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä ja bidee-suihku. Tilava laatoitettu kylpyhuone, jonka yhteydessä on kodinhoitotila ja oma sauna. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allaskaappi, peili, suihku, suihkukaappi, iso rättipatteri ja kaapistot. Lattia ja seinät ovat laatoitetut. WC (1): WC-istuin, allaskaappi, lattialämmitys ja bidee-suihku. Erillinen WC. Varustuksena: Lavuaari, allaskaappi, peili, käsisuihku ja seinä-wc. Sähkötoiminen lattialämmitys.
Tulevat remontit
2024-2028 Salaojien, kuistien- ja perustusten korjaus. Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen tarpeen mukaan. Elementtisaumojen kunnostus. Ulko-ovien ja lukituksen uusiminen.
Tehdyt remontit
2004 Antenniverkon kunnostus. 2005 Yläpohjan lisäeristys. 2009 Lokitien puoleinen aita uusittu. postilaatikot uusittu, kuusiaidan ja tontin puuston kuntokartoitus. 2010 Kuusiaidan vaihto elementtiaidaksi n. 10m matkalta H-huoneiston kohdalta. 2011 Vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen. 2012 Keinujen uusiminen, lumiesteet autokatoksiin. 2013 Lumilinkovaraston maalaus, lumiesteet olohuoneiden kohdille, kosteusmittauksia (pl. F- lausunto), IV-kanavien nuohous. 2014 Antennin korjaus, aitojen maalausta, verkot IV-hormeihin. 2015 TV-antennin uusiminen. 2016 Autokatoksen tolppien maalaus. 2018 Kattojen uusiminen. 2019 Sähköpääkeskuksen ja huoneistokohtaisten keskusten kunnostus. 2020 Kiinteistötarkastus Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimesta. 2021 Kuistien korjaussuunnittelu ja katon 2v. tarkastus. 2022 Leikkipihan keinun purkaminen. 2023 Salaojaremontin suunnittelutyö A-Insinöörit toimesta. Salaojien, hulavesiviemäreiden ja sokkelin kunnostusremontti suunnitteilla toteutettavaksi vuodelle 2024. Kustannusarvio tarkentuu kevään 2024 aikana.
Näkymät
Vehreät puistomaiset näkymät.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Pilarikiuas ja sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
kauppakeskus Columbus - 1,3km terveysasema - 1,5km kirjasto 1,1km urheilutalo - 800m
Lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 16 § mukaan, taloyhtiössä on asunto-osakeyhtiölaista poikkeava kunnossapitovastuu. Osakkeenomistaja vastaa huoneiston märkätilojen kosteus-/vedeneristeiden, saunan höyrysulkujen ja eristeiden, lämminvesivaraajan, huoneiston sisäpuolisten vesi- ja viemärijohtojen ja vesi- ja viemärijärjestelmän kaikkien osien (wc-istuimet, hanat, pesukoneliitännät, lattiakaivot, vesilukot jne.), sekä märkätilojen ja saunojen sähköjohtojen ja -laitteiden (sähköjohdot, pistorasiat, kytkimet, peilikaapit, kiukaat, valaisimet ja valaisimien kytkentäpisteet, lattialämmitys jne.) kunnossapidosta, sekä niiden puutteellisuuden aiheuttamista vioista ja Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
349 000 €
Myyntihinta
337 302,94 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 507,54 € / m²
Velkaosuus
11 697,06 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
164,17 € / kk
Hoitovastike
228,50 € / kk
Yhtiövastike
392,67 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
23,74 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 23,74 € / kk / hlö. Tasaus kulutuksen mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lokitie 31
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1983
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.11.2027
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
3 214 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Julius Makkonen
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Vuosaarem metroasema -800m
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 06.05.2020. Kosteustutkimus tehty: 27.09.2023
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Huoneistoille kuuluu yksi autopaikka. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autopaikka.
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Neljä makuuhuonetta. Makuuhuoneiden seinät ovat maalatut ja lattiat laminaattia.
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Avarasta ja valoisasta olohuoneesta on käynti, omalle suojaiselle terassille ja takapihalle. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia laminaattia.
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset