Etusivu Myytävät kohteet 94.5 m² Suotorpantie 10 B, 02140 Espoo 3-4h, k, rt, kph, s, wc – Oikotie 21988915

399 000 € 94,5 m²

Suotorpantie 10 B, Pohjois-Tapiola, Laajalahti, Pohjois-Tapiola, Espoo 3-4h, k, rt, kph, s, wc

Riikka Pfitzner-Saarnia
Riikka Pfitzner-Saarnia

040 5022 171

Velaton hinta
399 000 €
Hoitovastike
370,08 € / kk
Asuinpinta-ala
94,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1993
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Pohjois-Tapiola, Laajalahti, Pohjois-Tapiola
Kaupunki
Espoo

Puiston laidalla perheasunto jossa on näyttävä huonekorkeus ja porrastetut tilat.

Kodikas ja valoisa puolitoistakerroksinen perheasunto huippupaikalla Laajalahden rauhallisella alueella, tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän modernia asumista ja luonnonläheistä ympäristöä. Tämä vuonna 1993 valmistunut koti kätkee sisäänsä 94,5 neliötä hyvin suunniteltua tilaa, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty viihtyvyyden ja toimivuuden ehdoilla.

Avaruutta ja valoa tulviva olohuone, jonka korkea kattoja suuret ikkunat tuovat tilaan ainutlaatuista tunnelmaa, mahdollistaa monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneen yhteydessä on mahdollisuus muuttaa tila tarpeen mukaan yhdeksi makuuhuoneeksi lisää, mikä tekee asunnosta joustavan ja muunneltavan eri elämäntilanteisiin. Keittiön yhteydessä on iso tila ruokapöydällä perheen yhteisiin hetkiin tai vieraiden kestintää varten.

Makuuhuoneet ovat tilavia ja korkeita, mahdollistaen makuuparven rakentamisen. Lisäksi kodissa on sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi, sekä käytännöllinen ja tilava kylpyhuone ja kodinhoitotila,josta on käynti vilpolaan.

Suuri, vehreä piha terasseineen luo täydellisen paikan kesäpäivien viettoon ja yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa. Pihalta avautuvat kauniit näkymät lounaaseen, ja alueen rauhallisuus takaa miellyttävän ympäristön niin leikille kuin rentoutumisellekin.

Asunnon sijainti on ihanteellinen: kehittyvä Laajalahti tarjoaa loistavat puitteet aktiiviseen elämäntyyliin lähellä luontoa, kuitenkin vain kivenheiton päässä Otaniemen ja Keilarannan työpaikoista sekä Tapiolan monipuolisista palveluista. Erinomaiset kulkuyhteydet takaavat sujuvan arjen, ja alueen koulut ja päiväkodit ovat helposti saavutettavissa. Lähin päiväkoti on tien toisella puolen.

Yhtiössä on kolme huoneistoa ja kaikilla on 2 sähkötolpallista autopaikkaa asunnon vierellä. Piha-alueet on jaettu kartalla.
Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka arvostaa tilaa, valoa ja luonnonläheistä sijaintia, mutta ei halua tinkiä arjen sujuvuudesta ja palveluiden läheisyydestä. Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka odottaa uusia asukkaitaan Espoon Suotorpantiellä.

Perustiedot

Sijainti
Suotorpantie 10 B, 02140 Espoo
Kaupunginosa
Pohjois-Tapiola, Laajalahti, Pohjois-Tapiola
Kohdenumero
80372556
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
94,5 m²
Tontin pinta-ala
1 552 m²
Kokonaispinta-ala
94,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
3-4h, k, rt, kph, s, wc
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Työtason materiaali: Laminaatti. 2011 remontoitu keittiö: Mustat kaapistot, jääkaappi, pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone, reilu tila ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, peili, pesuallas ja allaskaappi. Tilava kylpyhuone, vesieristeet uusittu 2005. WC (1): Wc-istuin, pesuallas, ikkuna.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: n. 10 m2 kylmä ulkovarasto.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet 2024 syksy - Ilmanvaihtokanavien nuohous, autopaikkojen virtalähdepistokkeiden uusimisen moderneiksi hybridiautojen latausta varten, ja niin että pistokkeiden sähkö on jatkossa asuntokohtaista. Yhteisantennin korjaus tarvittaessa. Grohe Sense Guard valve- vedenohjauslaitteen asennus päävesijohtoputkeen, jos hallitus kokee sen tarpeelliseksi
Tehdyt remontit
2024 Kattojen pinnoitus ja korjaustyöt, kulkusiltojen uusimiset ja lisäykset 2024 Perusvesikaivojan ja sadevesikaivojen sakkavesikaivojen tyhjennys 2024 Taloyhtiön alueella olevien mäntyjen hoitoleikkuut 2024 Autojen lämmitystolppien sähkötyöt ( jatkossa sähkö jokaisen omaa asunnon kulutusta) 2023 Asunto A pattereiden vaihto, terassin tukipylvään vaihto, hiekkalaatikon kunnostus, täyttö hiekalla 2022 Postilaatikoiden huoltomaalaus Asunto A, B, C katon yläpohjatilan tarkistus. Eristeet kuivat ja hyvässä kunnossa., kulkusillat hyvässä kunnossa. Asunto C puuverhoilun huoltomaalaus. 2021 Kaukolämpölaitteiston uusinta. Asunnon A ja B puuverhoilun huoltomaalaus ja varastorakennksen huoltomaalaus. 2020 Huippuimurien ja näiden turvakytkimien uusinta kaikissa asunnoissa. 2020 Salaojakuvaus. 2019 Asunnon C wc-pöntön uusinta 2017 Autojen lämmityspistorasioiden uusinta 2014 Pylväsvalaisimien uusinta yhteisellä piha-alueella. IV-kanavien puhdistus. 2011 Patteriventtiilien vaihto 2006 Asunnon C kph:een märkätilan vesieristeen uusinta 2005 Asunnon B huippuimurin uusinta. Asunnon B kph:een märkätilan vesieristeen uusinta 2000 Piha-alueen liikennöitävien osien päällystys betonisilla pihakivillä. 1995 Sokkelien vierustojen mullan vaihto sepeliin Lisäksi yhtiössä on suoritettu pienempiä LVI-korjauksia.
Näkymät
Vehreät näkymät omalle takapihalle lounaaseen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Brediksen liikekeskus, Tapiola Golf, Kauppakeskus Ainoa, Pohjois-Tapiolan ja Laajalahden lähikaupat. Paikallistiedot: Kehittyvä Laajalahti on oiva asuinpaikka lähellä Otaniemen ja Keilarannan työpaikkoja ja Tapiolan palveluita. Alue on rauhallinen pientaloalue, jonka kautta kulkee myös raidejokerilinja. Lähimmät koulut on juuri laajennettu ja remontoitu.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
16099-1

Hinta

Velaton hinta
399 000 €
Myyntihinta
399 000 €
Neliöhinta
4 222,22 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
370,08 € / kk
Yhtiövastike
370,08 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
16,75 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kiinteistövero
0 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Suotorpantie 10
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1993
Huoneistojen lukumäärä
3
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu ja tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
1 552 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Hallituksen pj Hans-Joachim Aho-Mantila
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: 2020 salaojakuvaus
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Lisätietoja huoneiston autopaikasta: 2 pistokkeellista pihapaikkaa.
Yhteiset tilat
Tekninen tila ja ulkovarasto
Muut tilat
Säilytystilat: Vaatekaapit, erittäin tilava n. 10 neliön ulkovarasto. Ikkunoiden suunta: Läpitalon n. lounais-kaakko.
Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi tilavaa makuuhuonetta,joissa vaatekaapistot. Olohuoneesta saa väliseinän rakentamalla yhden makuuhuoneen lisää.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Muovimatto
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Avara iso olohuone, jossa korkea katto ja ikkunapinta-alaa runsaasti. Olohuoneesta saa lohkottua alkuperäisen pohjan mukaan yhden makuuhuoneen lisää.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset