Etusivu Myytävät kohteet 143 m² Ylitilantie 42 b, 01800 Nurmijärvi 5h+k+askarteluhuone+khh+ph+s+wc+var – Oikotie 21985106

417 000 € 143 m²

Ylitilantie 42 b, Klaukkala, Nurmijärvi 5h+k+askarteluhuone+khh+ph+s+wc+var

Netta Räsänen
Netta Räsänen

041 3189 669

Velaton hinta
417 000 €
Asuinpinta-ala
143 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Klaukkala
Kaupunki
Nurmijärvi

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä modernia asumista ja luonnon rauhaa Klaukkalan sydämessä. Vuonna 2022 valmistunut omakotitalo tarjoaa 143 neliömetriä tyylikästä ja valoisaa asuintilaa, jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu. Tässä kodissa yhdistyvät avaruus, valo ja toimivuus ainutlaatuisella tavalla, luoden täydellisen ympäristön nykyaikaiseen perhe-elämään.

Kodin sydämessä on tyylikäs Puustellin keittiö, jossa on runsaasti laskutilaa ja käytännöllisiä ratkaisuja, kuten aamiaiskaappi ja saarekkeen kivinen työtaso. Olohuoneessa suuret ikkunat päästävät luonnonvalon virtaamaan sisään, luoden valoisan ja kutsuvan tilan. Neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheen tarpeisiin, ja tunnelmallinen kylpyhuone himmennettävällä valaistuksella tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen.

Energiatehokkuus on otettu huomioon aurinkovoiman ja ilmalämpöpumpun avulla, mikä tekee tästä kodista ympäristöystävällisen valinnan. Lisäksi kodissa on koneellinen ilmanvaihto viilennystoiminnolla, mikä takaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Lisäksi kiinteä valokuituyhteys mahdollistaa nopeat internet-yhteydet.

Ulkotilat on suunniteltu helppohoitoisiksi, ja takapihan terassilta avautuu rauhallinen metsäinen maisema. Takapihan terassilta voit nauttia luonnon rauhasta omassa rauhassa. Asfaltoitu etupiha ja lämmin ulkovarasto tuovat lisämukavuutta arkeen. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Klaukkalan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä, ja alueella on erinomaiset koulut ja päiväkodit, mikä tekee tästä kodista ihanteellisen valinnan perheille.

Tämä koti yhdistää modernin asumisen mukavuudet ja luonnonläheisen sijainnin ainutlaatuisella tavalla, tarjoten täydelliset puitteet aktiiviselle ja viihtyisälle perhe-elämälle. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule ja koe, miten tämä koti voisi olla uusi alku sinulle ja perheellesi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan oma esittelyaikasi.

Lisätietoa ja esittelypyynnöt:
Netta Räsänen - Listed LKV Oy
041 318 9669 / netta.rasanen@listedlkv.fi
Facebook: Netta Räsänen - Listed LKV Oy
Instagram: netta_listedlkv

----
Onko sinun nykyinen kotisi vielä myymättä? Autan sinua ilomielin myös sen myymisessä! Ota rohkeasti yhteyttä, minulta saat maksuttoman arvion sekä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Perustiedot

Sijainti
Ylitilantie 42 b, 01800 Nurmijärvi
Kaupunginosa
Klaukkala
Kohdenumero
80372116
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
143 m²
Tontin pinta-ala
1 318 m²
Kokonaispinta-ala
171 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 107m². ((Yläkerta) 1krs 75,5m², (alakerta) kellari 31,5m² + (alakerta) kellarin aputilat (askarteluhuone, varastohuone, sauna) 36m² = 143m². Nurmijärven kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 107m², kerrosala 135m², kokonaisala 171m² ja kellarin pinta-ala 36m². Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
5h+k+askarteluhuone+khh+ph+s+wc+var
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan 1kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (Siemens), mikroaaltouuni (Siemens), uuni (Siemens), astianpesukone (AEG confort lift), pakastekaappi (Siemens) ja liesituuletin (Aktiivihiili suodattimella). Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivitaso ja laminaatti. Tyylikäs Puustellin keittiö Siemenssin kodinkoneilla. Keittiössä on hyvin laskutilaa ja käytännöllinen aamiaiskaappi.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku (x 2 sadetinsuihku) ja lattialämmitys. Tunnelmallinen kylpyhuone himmennettävällä valaistuksella. WC (1): WC-istuin, bidee-suihku, lattialämmitys, pesuallas ja peili (led-valaistus).
Säilytystilat
Kaapistot ja Askartelohuone. Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin ulkovarasto n. 2,5m².
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas - Tulikivi Naava
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Klaukkalassa on ruokakauppoja, kahviloita, terveysasema, loistavat liikuntamahdollisuudet, kulttuuritalo Monikko, Rusta, Jysk, Gigantti, Tokmanni ja Citymarket. Paikallistiedot: Ylitilantie on asuinalueena rauhallinen pientaloalue, jossa kaikki Klaukkalan palvelut ovat kävelymatka päässä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
543-3-478-11

Hinta

Velaton hinta
417 000 €
Myyntihinta
417 000 €
Neliöhinta
2 916,08 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 547 092,62 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: - Puhtaanapito kiertokapulan hinnaston mukaisesti. - Sähkönkulutus 5hlö perhe n. 15 000 kWh / vuosi. Aurinkovoiman tuotto arvio n. 4 200 kWh / vuosi.
Kiinteistövero
670,56 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.04.2032
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 318 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Rakennusoikeus
329.5 m²
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Aurinkolämpö, Ilmalämpöpumppu, Poistoilmalämpöpumppu (Nilan EC9 viilennystoiminnolla + etäohjattava)

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisessä helppohoitoinen laattalattia. Portaikossa tyylikäs rimaseinä jossa akustiikkalevy.
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli ja Katto (Radiata mänty)
Olohuoneen varusteet
Olohuoneessa suurien ikkunoiden läpi luonnonvalo tulvii sisälle joka suunnasta.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset