Etusivu Myytävät kohteet 38.5 m² Juhannuskatu 24, 20100 Turku 1h,k,parvi,kph,et – Oikotie 21978872

172 000 € 38,5 m²

Juhannuskatu 24, Pohjola, Turku 1h,k,parvi,kph,et

Maekla Oy

Saaristotie 4540, 21660 Nauvo

Anna Merkel
Anna Merkel

040 645 2525

Velaton hinta
172 000 €
Hoitovastike
173,25 € / kk
Asuinpinta-ala
38,5 m²
Huoneita
1
Rakennusvuosi
1936
Rakennuksen tyyppi
Puutalo-osake
Kaupunginosa
Pohjola
Kaupunki
Turku

Puutalo-osake Pohjolassa

Haaveiletko puutaloasumisesta? Löydä kotisi Turun sydämestä – historiallisessa Pohjolan puutalossa, joka yhdistää menneen ajan charmia ja nykypäivän mukavuutta. Tämä valoisa ja tilava puutaloasunto Juhannuskadulla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua kulttuurihistoriallisesti merkittävässä rakennuksessa. Asunto on osa pientä ja yhteisöllistä kuuden asunnon yhtiötä, joka sijaitsee vehreällä ja rauhallisella alueella, vain puolentoista kilometrin päässä keskustan sykkeestä.

Asunto itsessään on huolella päivitetty vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia säilyttäen samalla alkuperäisen puutalon lämpimän tunnelman. Vuonna 2023 valmistunut 20 m2 parvi lisää asunnon käytännöllisyyttä ja tuo mukanaan lisätilaa, joka soveltuu niin nukkumiseen kuin työskentelyynkin. Parven suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen, kuten ilmanvaihtoon ja valoisuuteen. Se on rakennusvalvonnan hyväksymä ja täyttää kaikki nykypäivän asumisvaatimukset.

Asunnon tilavassa olohuoneessa on runsaasti luonnonvaloa, ja se on sisustettu tyylikkäästi parkettilattialla sekä isolla liukuovikaapilla. Keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet ja tilaa neljän hengen ruokapöydälle, mikä tekee siitä täydellisen paikan yhteisille aterioille. Kylpyhuone on tilava, nykyaikainen ja varustettu lattialämmityksellä.

Puutalon lämmityskuluista ei tarvitse tässä asunnossa kantaa huolta, sillä taloyhtiössä on maalämpö. Myös vuonna 2015 vaihdetut ikkunat eristävät tehokkaasti niin kylmyyden kuin ympäristön äänet.

Yhtiön suurella pihalla on grillikatos ja grilli asukkaiden yhteiseen käyttöön, mikä tekee kesäisistä illoista entistä nautinnollisimpia. Lisäksi asukkailla on käytössään taloyhtiön sauna, joka lisää asumismukavuutta. Asuntoon kuuluu myös autopaikka sähköpistokkeella.

Asunnon sijainti on erinomainen – keskustan kupeessa sijaitseva Pohjola on idyllinen kauniine taloineen ja pihoineen, ja lähistöltä löytyy monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Koulut, kaupat ja kulttuurikohteet ovat lähellä, tehden alueesta ihanteellisen niin rauhaa kaipaaville, kuin kaupungin menoissa viihtyvälle.

Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja nykyaikaista asumista – täydellinen valinta sinulle, joka etsit jotain erityistä.

Perustiedot

Sijainti
Juhannuskatu 24, 20100 Turku
Kaupunginosa
Pohjola
Kohdenumero
80373083
Asuinpinta-ala
38,5 m²
Tontin pinta-ala
743,3 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asunto 38,5 m2 + 20 m2 parvi (isännöitsijäntodistuksen mukaan 38,5 m2)
Huoneiston kokoonpano
1h,k,parvi,kph,et
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Liesi, liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Sopivan kokoinen keittiö minne mahtuu 4 hengen ruokapöytä, jääkaappipakastin vaihdettu 2020.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, kuivaava pesukone (Ei sisälly kauppan, mahdollista ostaa erikseen), allaskaappi, peili ja bidee-suihku
Säilytystilat
Kaapistot ja vinttikomero
Tulevat remontit
Porraskäytävän peruskunnostus
Tehdyt remontit
2023 Ulkovalaistuksia päivitetty led-valoiksi 2021-22 porraskäytävien sähköistykset uusittu 2017 siirtyminen maalämpöön 2014 ulkomaalaus ja ulkoverhouksen kunnostaminen 2012 ikkunat, lukuunottamatt liiketilaa, uusittu 2002 katto uusittu 2001 sauna remontoitu 1990 julkisivut maalattu 1989 kylmävesijohdot
Näkymät
Sisäpihalle
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Koulukadun ABC, Lidl, Manhattan, kaikki sen kaupat noin kilometrin etäisyydellä sekä koko keskusta. Paikallistiedot: Puutaloidylli keskustan kupeessa, eli erittäin haluttu alue, oma iso piha missä grillikatos, pieni kuuden asunnon yhtiö, loistavat ulkoilumahdollisuudet, puolistoista kilometriä keskustaan, vehreä rauhallinen ja kaunis alue, kaupat alle 5 minuutin kävelyetäisyydellä, asunto sijaisee alakerran korttelikuppilan varaston yläpuolella, eli ääniä ei kantaudu, ja kaikki ikkunat on uusittu, ja siksi äänet ei kulkeudu ulkopuolelta sisään, lähialuueella juuri remontoitu leikkipaikka, koulu lähellä. Turun maakuntamuseo on todennut rakennuksen olevan kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja se on suojeltu merkinällä sr3.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
853-71-13-11

Hinta

Velaton hinta
172 000 €
Myyntihinta
164 890,36 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 467,53 € / m²
Velkaosuus
7 109,64 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
173,25 € / kk
Yhtiövastike
173,25 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
25 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Hoitovastikkeeseen kuuluu tontin vuokravastike, autopaikka sekä saunan käyttö. Sähkölasku ollut luokkaan 50€/kk talvella ja kesällä parhaimmillaan 13 euroa/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Juhannuskatu 24
Rakennuksen tyyppi
Puutalo-osake
Rakennusvuosi
1936
Huoneistojen lukumäärä
6
Liiketilojen pinta-ala
137 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
2
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Rakennus on suojattu merkinnällä sr3, tästä johtuen energiatodistusta ei tarvita
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Maanvuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin koko
743,3 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
1.1.2069
Tontin vuokra
4 407,72 € / vuosi
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Isännöinti Levasma, Markko Novola, markko.novola@levasma.fi, 0505356258
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lämmitys
Maalämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Pihalla on omistajan mukaan 6 piha autopikkaa, mistä kahdella sähköpistokkeet, toinen tämän asunnon hallussa, sähköt omalla kustannuksella.
Yhteiset tilat
Vinttikomero ja Yhteinen kellarivarasto
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Vuonna 2023 valmistunut parvi mikä on rakennusvalvonnan hyväksytty parvi, mikä täyttää kaikki nykypäivän vaatimukset, esimerkiksi rappuset on tarpeeksi leveät ja loivat, ilmanvaihto, palo-ovi sekä eristys. Tänne mahtuu nukkumaan sekä työsekentelemään, nykyisellä asukkailla käytössä molempina, raikas tila millä hyvä ilmanvaihto sekä oma ikkuna. Vanhoja kauniita hirsiä tuotu esille.
Makuuhuoneen lattia
Vinyyli
Makuuhuoneen seinät
Puu ja maali
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Tilava ja valoisa olohuone, kylpee auringossa isolla liukuovikaapilla, parkettilattia
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Tapetti ja maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset