Etusivu Myytävät kohteet 143 m² Eestinmalmi 12, 02280 Espoo 5 h, k, rt, 2 x erill. wc, khh, ph, s, 2 x varasto – Oikotie 21976987

648 000 € 143 m²

Eestinmalmi 12, Eestinmalmi, Nöykkiö, Espoo 5 h, k, rt, 2 x erill. wc, khh, ph, s, 2 x varasto

Kiira Lahtinen
Kiira Lahtinen

0400 33 7070

Velaton hinta
648 000 €
Hoitovastike
362,50 € / kk
Asuinpinta-ala
143 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2018
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Eestinmalmi, Nöykkiö
Kaupunki
Espoo

Tyylikäs, uudehko erillistalo Eestinmalmilla! Vuonna 2018 valmistunut näyttävä, harmaaksi rapattu talo on erinomaisella pohjalla toteutettu. Kahdesta kerroksesta löydät kaiken mitä kodiltasi tarvitset; neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, avaran keittiön ja olohuoneen sekä arjen askareita helpottavat tilat kuten esim. tilavan kodinhoitohuoneen omalla katetulla sisäänkäynnillä, useamman kylpyhuoneen ja wc:n. Oma piha on oiva lisä kokonaisuuteen!

Kokonaissisäpinta-alaltaan 143 m² talo on erittäin hyvänä pidetty. Valinnoissa nousee esille arkielämistä kestävät, ja ulkonäöllisesti hyvät valinnat. Suomalainen Timberwise tammiparketti löytyy kaikista asunnon tiloista, lukuun ottamatta laatoitettuja märkätiloja, portaita sekä alakerran aulaa. Valkoiseksi maalatut seinät ja panelikatto raikastavat ilmettä. Talon värivalinnat pyörivät maanläheisissä sävyissä.

Ehdottomasti yksi talon parhaista puolista on tilavien makuuhuoneiden lisäksi yläkerran olohuone ja keittiö. Tila on yhtenäistä, avointa ja lukuisten ikkunoiden ansiosta valoisa. Olohuone on väljä ja suuremmatkin huonekalut mahtuvat sinne loistavasti. Aurinkoisena päivänä kerros suorastaan kylpee valossa!

Kulku terassille ja pihalle on suoraan olohuoneesta ja kesäisin siinä kelpaakin nauttia auringon tarjoamasta lämmöstä. Terassia on laajennettu vuonna 2021 ja siihen mahtuu hyvin sekä ruokapöytä, että sohvaryhmä. Vehreä nurmipiha jatkuu yläpihalta aina talon vierustaa pitkin alapihalle, jossa on oma hiekkalaatikko.

Toimivien tilojen lisäksi talo huokuu hyviä teknisiä ratkaisuja kuten maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä silmää miellyttävät ja käyttöä kestävät materiaalivalinnat. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti kaikkiin tiloihin ja koneelliseen tulo- ja poistoilmanvaihtoon liitetty LTO-laite kierrättää hukkalämmön tehokkaasti hyötykäyttöön. Modernit energiaratkaisut mahdollistavat alhaiset asumiskustannukset.

Kahdeksan erillistalon yhtiö omalla tontilla on hyvin hoidettu ja jo itsessään hyvin näyttävä kokonaisuus. Rinnetontilla sijaitsevat asunnot ovat sijoitettu ilmansuuntien kannalta optimaalisesti ja tontin takana oleva metsä tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet. Eestinmalmin pientaloalue tarjoaa rauhaa ja luonnon läheisyyttä hyvien palveluiden lähettyviltä. Alueella on myös monia päiväkoteja ja kouluja sekä monipuoliset palvelut. Finnooseen avattu metroasema helpottaa julkisilla liikkumista!

Myynti ja esittelyt:
Kiira Lahtinen p. 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Perustiedot

Sijainti
Eestinmalmi 12, 02280 Espoo
Kaupunginosa
Eestinmalmi, Nöykkiö
Kohdenumero
80373229
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
143 m²
Tontin pinta-ala
3 649 m²
Kokonaispinta-ala
143 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu E-mittaus:n Mika Jahkola toimesta 5.5.2022 Huoneistoala on tarkistusmitattu; pyöristettynä huoneistoala, asuintilat 125 m² + muut tilat 10 m². Talon kokonaispinta-ala on 143 m² ja kylmä ulkovarasto 7,2 m².
Huoneiston kokoonpano
5 h, k, rt, 2 x erill. wc, khh, ph, s, 2 x varasto
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
n. 2-3 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (AEG, täyskorkea), erillinen pakastin (AEG, täyskorkea), mikroaaltouuni (AEG), liesi (AEG), liesituuletin (AEG, hormi), astianpesukone (AEG) ja allas (Franken komposiitti). Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Petra-keittiöiden avoin, vaalea keittiö, jossa paljon kaappi- ja laskutilaa. Mustat laminaattitasot, valkoiset kaapistot (ml. tiskikaappi), välitila laattaa ja yläkaapistojen alla valonauha. Kodinkoneet integroidut. Keittiön yhteydessä paikka ruokapöydälle ja tila avautuu suoraan olohuoneeseen. Katto mdf-paneloitu.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku ja lattialämmitys. Yläkerran kph: lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Ikkuna ulos. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, Novartin käsienpesuallas- ja valopeilikaapisto. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä erillinen pukuhuone, jossa myös erillinen wc. Pukuhuoneessa lattia laattaa, seinät maalattu. Katto paneloitu. Erittäin tilava saunallinen kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. 2 x suihku. WC (1): WC-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, allaskaappi ja lattialämmitys. Alakerrassa pukuhuoneen ja kylpyhuoneen yhteydessä.
Säilytystilat
Kaapistot, kylmä ulkovarasto ja vaatehuone
Tehdyt remontit
- Terassipergolan huoltomaalaus 24.6.2024 - Salaojaputkien kuvaus 12.7.2024 - Ilmanvaihtokanavien nuohous ja iv-säätö 22.7.2024 - G- ja F-talon ulkomuurien kapillaarikatko injektoimalla 30.7.2024
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Harvian sähkökiuas, käyttökytkin seinässä. Lauteiden alla, molemmin puolin, valot. Tummennettu lasiovi.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Hyvät, mm. Nöykkiön, Espoonlahden ja Suomenojan kattavat palvelut kauppakeskus Merituulen, Lippulaivan ja Liilan muodossa sekä yksittäisten kauppojen kuten K- ja S-market Malminmäki, Martinsillantien Lidl yms.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-30-266-4

Hinta

Velaton hinta
648 000 €
Myyntihinta
648 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 531,47 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
362,50 € / kk
Yhtiövastike
362,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu tasataan 2 krt/v todellisen kulutuksen mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Espoon Eestinmalmi 12
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2018
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.12.2027
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
3 649 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Ted Rönnberg, hallituksen pj
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja metroasema lähellä Bussipysäkki n. 550 m, josta yhteydet mm. Finnoon metroasemalle. Finnoon metroasema n. 2,8 km. Yksityisautoilun kannalta hyvät, Länsiväylä ja Kehä lähellä.
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Radonin vertailunäytetutkimus 12.5.2021
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Sähköauton latausasemalla varustettu (Wallbox 11 kW).
Yhteiset tilat
Ulkovarasto
Muut tilat
Sisääntulo on kerrosten välissä, lattia laattaa, seinät maalattu ja katto mdf-paneloitu. Eteisessä peililiukuovikaapistot. Laatoitetut portaat lasikaiteella johdattavat sinut ylä- ja alakertaan. Alakerrassa portaiden alla säilytystilaa.
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Tilavat huoneet, joista jokaisessa kiinteät Novartin kaapistot. Näkymät etupihalle, koilliseen. Ikkunoissa sälekaihtimet ja verhotangot.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Olohuoneen varusteet
Valoisa avoin tila. Ikkunat ulos omalle pihalle! Katossa verhokiskot. Olohuoneesta käynti terassille.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset