Etusivu Myytävät kohteet 98 m² Hiiralankaari 23 B, 02160 Espoo 2-3 h, k, kph, askh, s, ph/kh-tila, parveke, varasto – Oikotie 22049069

475 000 € 98 m²

Hiiralankaari 23 B, Westend, Hakalehto, Espoo 2-3 h, k, kph, askh, s, ph/kh-tila, parveke, varasto

Pekka Lahtinen
Pekka Lahtinen

0400 606 730

Velaton hinta
475 000 €
Hoitovastike
525 € / kk
Asuinpinta-ala
98 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1962
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Westend, Hakalehto
Kaupunki
Espoo

Tervetuloa merelliseen Westendiin! Nyt myynnissä Westendiin ensimmäisenä rakennetussa hissillisessä kerrostalossa kaunis ja ajaton koti. Talo sijaitsee korkealla paikalla rajoittuen kauniiseen puistoalueeseen. Selkeälinjaisen ja ajan henkeä huokuvan rakennuksen etupiha on suuri kauniine mäntypuineen. Yhtiön on suunnitellut arkkitehti Helmer Stenros ja se on valmistunut vuonna 1962. Yhtiö on arvostettu sekä maineikas ja sitä kautta haluttu.

Valoisa läpitalon huoneisto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa. Suuret ikkunapinnat päästävät luonnonvalon kauniisti sisälle. Tilava ja toimiva Temal-keittiö, jossa pääosin rosteriset Siemensin kodinkoneet ja paljon säilytys- sekä laskutilaa. Olohuoneen puolella on kaunis avotakka, jonka äärellä voit nauttia syksyn pimenevistä illoista. Ruokailuryhmälle on myös tilaa hyvin. Olohuoneen kulmassa on sopiva tila esimerkiksi lukunurkkaukseksi. Olohuoneesta on myös käynti lähes koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa avarat maisemat meren suuntaan. Makuuhuoneita on yläkerrassa kaksi, joista toinen on tällä hetkellä avattu ja toimii tv-huoneena. Huone on mahdollista palauttaa makuuhuoneeksi helposti. Yläkerrassa on lisäksi vielä hyvänkokoinen kylpyhuone. Yläkerran asuinpinta-ala on 70 m²,

Alakerrasta löytyy 28 m² lisätila, jossa on hyvänkokoinen askarteluhuone, sauna, kylpyhuone, jonka yhteydessä pieni kodinhoitotila sekä säilytystilaa. Tämä 28 m² tila ei ole virallista asuinpinta-alaa. Huoneistolle kuuluu erilliset n. 5 m² häkkivarasto sekä kaksi n. 2 m² varastotilaa.

Yhtiö on erittäin hyvin hoidettu ja remontteja on tehty tunnollisesti, mikä nostaa kiinteistön arvoa. Yhtiön hallussa on 12 paikkainen lämmin autohalli, jossa on myös mahdollisuus sähköautonlataukseen (22 kW). Takapihalla on lisäksi piha-autopaikkoja, joista 6 on pistokepaikkoja. Yhtiössä on myös isot yhteiset pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Omalla isolla 3872 m² tontilla on paljon vehreää nurmialuetta. Asukkaille on yhteinen viihtyisä oleskelu-/grillipaikka yhtiön takapihalla ison puistoalueen reunassa. Täällä pääset myös nauttimaan ilta-auringosta.

Rantaraitti sekä Westendinrannan uimapaikka ovat lyhyen matkan päässä. Lähipalvelut löydät Westendistä ja Haukilahdesta eikä Tapiolan palveluihinkaan ole pitkä matka. Meri ja sen kauniit ranta-alueet ja reitit tarjoavat upeat puitteet niin aktiiviliikkujalle kuin luonnosta ja sen rauhasta nauttivallekin. Länsiväylä sekä Kehä I tarjoavat hyvät yhteydet omalla autolla liikkuvalle.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikan päälle - sovi oma esittelyaikasi kohteen myyjän kanssa!

Suurella sydämellä sinua palvelee:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Perustiedot

Sijainti
Hiiralankaari 23 B, 02160 Espoo
Kaupunginosa
Westend, Hakalehto
Kohdenumero
80373432
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
98 m²
Tontin pinta-ala
3 872 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Yhtiöjärjestyksessä asuinpinta-ala 70 m² + lisäksi sauna, pesuhuone sekä askarteluhuone 28 m² = 98 m². Isännöitsijäntodistuksessa pinta-ala 70 m².
Huoneiston kokoonpano
2-3 h, k, kph, askh, s, ph/kh-tila, parveke, varasto
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (rosteri, Siemens), liesi (tasoon upotettu, Siemens), erillisuuni (rosteri, Siemens), astianpesukone (rosteri, Siemens), mikroaaltouuni (rosteri, Siemens) ja liesituuletin (Savo). Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Tasokas ja toimiva Temal-keittiö. Paljon säilytys- ja laskutilaa. Suuri ikkuna tuo luonnonvalon tilaan. Lattialämmitys.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu. Parvekkeen suunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
Yläkerran kph: suihku, lasiliukuovi, pesuallas, allaskaapisto, peili, wc-istuin. Alakerran pesuhuone/kh-tila: suihku, suihkuseinä, pöytätaso, pesukoneliitäntä, alakaapit, peili.
Säilytystilat
Kaapistot ja kellarikomero n. 5 m² sekä kaksi erillistä varastotilaa n. 2 m² kumpikin
Tulevat remontit
Päätetyt ja käynnissä olevat korjaukset: 2024 Vesikaton uusiminen Suunnitellut korjaukset: 2024 Sadevesi- ja perusvesijärjestelmän tarkastus. 2025 Lämmitysjärjestelmän kuntoarvio (patteriverkosto)
Tehdyt remontit
2003 (B) 2006 (A) Suoritettu Vaakaviemärien kuvaus ja uusinta 2004 Suoritettu Katon kate pinnoitettu ja syöksytorvet vaihdettu 2006 Suoritettu Lämpimän käyttöveden lämmönvaihdin uusittu 2006-2007 Suoritettu Julkisivusaneeraus ja parvekkeiden uusiminen 2008 Suoritettu Autotalli,- tukimuuri,- ja pohjaviemärisaneeraus 2009 Suoritettu Hissien asennus, porraskäytävien rakentaminen, pohjoispuolen seinien maalaus ja pihan asfaltointi 2010 Suoritettu B-rapun syöksytorvien ja autohallioven uusiminen sekä autotallin valojen automatisointi. Räystäslämmityskaapelien uusiminen ja lämpötolppien asentaminen 2011 Suoritettu Roska-aitauksen, - aidan- ja katon kunnostamista 2012 Suoritettu Ovien, ikkunoiden ja lukituksen korjaustöitä. Patteritermostaattien vaihtoa sekä vesivahinkoihin liittyviä töitä 2013-2015 Suoritettu Käyttövesiputkien uusiminen, kylpyhuoneiden saneeraus perinteisellä menetelmällä uusimalla kaikki viemäriputket, lattiakaivot ja vesieristeet. Kaikki keittiölinjojen viemärit sukitettiin. Sähköjärjestelmien perusparannus ja tietoliikennejärjestelmien uusiminen. 2018 Suoritettu Puhdistus, nuohous ja savuhormilinjan A1-A3-A4 tarkastus 2019 Suoritettu Ovisummeritaulujen uusinta 2019 Suoritettu Julkisivun rappauksen paikkakorjauksia, sisäänkäyntien ovilippojen katteiden uusinta ja sokkelitason korjausmaalaus. Talon länsipäädyn katonrajan rappauksen korjaus 2019 Suoritettu Vaakaviemäreiden kannakoinnin vahvistaminen 2020 Suoritettu Vesikaton paikkakorjauksia 2021 Suoritettu Muurin maalaus ja haljenneiden saumojen paikkaus 2021 Suoritettu Sähköautojen latausinfran kartoitus 2021 Suoritettu Hissin korjauksia (taajuusmuuttaja, kannatinköydet) 2021 Suoritettu Huoneistojen A1, A2, A4, A5, B7, B8, B9 ja B12 parvekeovien lasien ja pitkäsalpojen uusinta 2022 Suoritettu Sähköautolataus infran ja laitteiden asennus 2023 Suoritettu B-rapun perusvesipumppaamon ohjauskeskuksen vaihto + käynnistys- ja ylärajavipan vaihdot. 2023 Suoritettu Taloyhtiön tiilisaumausten tarkistuksia ja korjauksia. 2023 Suoritettu Vesikaton hankesuunnitelman aloittaminen
Näkymät
etelässä naapurustoon ja lähiympäristöön, pohjoisessa Westendinpuiston kallioille.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Alepa Westend n. 650 m, K-market Sorsakivi n. 1,2 km, S-market Haukilahti n. 1,8 km, Ainoa n. 2,5 km.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-13-21-3

Hinta

Velaton hinta
475 000 €
Myyntihinta
472 257,74 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 846,94 € / m²
Velkaosuus
2 742,26 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
43,40 € / kk
Hoitovastike
525 € / kk
Yhtiövastike
568,40 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Kylmä vesi 3,23 e/kulutus, lämmin vesi 8,20 e/kulutus. Kattoremontista tulee huoneistolle alustavan arvion mukaan n. 16.200 euron velkaosuus. Tarkennettu velkaosuus on arvioitu tiedettävän lokakuun 2024 aikana. Tämä velkaosuus on huomioitu hintapyynnössä ja sisältyy velattomaan kauppahintaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Etelä-Westend
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1962
Huoneistojen lukumäärä
13
Kerroksia
3
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: F2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.08.2029
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
3 872 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Kiinteistötahkola, Mauri Hiekkamies, mauri.hiekkamies@kiinteistotahkola.fi, 020 748 1095
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. (09) 816 21, https://kartat.espoo.fi/ims
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät yhteydet autolla mm. Länsiväylä, Kehä I. Bussipysäkki n. 450 m, josta linjat 111, 112N, n. 600 m bussi 105 pysäkki.
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Toteutetut autopaikat 18 kpl. Ulko-/lämpöpistokepaikkoja 6 kpl. Autohallipaikat 12 kpl autonlatauslaitteilla varustettuna 22 kW. Autopaikat yhtiön hallinnassa. Autopaikkamaksu 19,50 e/kk ja latauspistokkeen sähköstä peritään maksu kulutuksen mukaan. Yhtiön parkkihalliin asennettu sähköautolatausmahdollisuus; osakas tekee lataussopimuksen Korttelilatauksen kanssa. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autopaikka.
Yhteiset tilat
Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto ja kellarikomero
Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Kaakeli ja maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Tällä hetkellä 1 makuuhuone, toinen makuuhuone toimii tv-huoneena. Mahdollista palauttaa makuuhuoneeksi väliseinällä. Alakerrassa lisäksi askarteluhuone.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Suuret, olohuoneen levyiset ikkunat. Toimiva avotakka (vaatii kipinäsuojan). Kulku lasitetulle eteläparvekkeelle. Tilasta jyrkät portaat alakerran tiloihin, portaissa lasikaiteet.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset