Etusivu Myytävät kohteet 49 m² Ponikuja 3 B, 01200 Vantaa 2-3h, avok, kph, wc, et, vh, lasitettu parveke – Oikotie 21975705

129 500 € 49 m²

Ponikuja 3 B, Hakunila, Vantaa 2-3h, avok, kph, wc, et, vh, lasitettu parveke

Tommi Näsiaho
Tommi Näsiaho

050 4682808

Velaton hinta
129 500 €
Hoitovastike
239,52 € / kk
Asuinpinta-ala
49 m²
Huoneita
3
Kerros
7
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Hakunila
Kaupunki
Vantaa

Tehokas kolmio hulppeilla maisemilla, omalla tontilla ja rakentuvan pikaraitiolinjan kupeesta!

Nyt heti vapaana nopeimmalle upea kaupunkikoti "seitsemmännestä taivaasta" nimittäin tästä toiseksi ylimmän kerroksen asunnosta on hulppeat näkymät yli puitten latvojen. Asunnon lasitetulta parvekkeelta on päiväsaikaankin upeat näkymät Liinakkopuistikon ja Langiksenniityn yli luoteeseen! Syysiltojen hämärtyessäkin tätä maisemaa kelpaa ihastella!

Heti eteiseen astuttaessa huomaat kukaties jo jotain persoonallista: eteisaulan seinää koristaa sisustuskivielementti ja kenkäpenkki. Eteisen kaapistojen (4 kpl) lisäksi vierestä löytyy erillinen vaatehuone vaatesäilytystä helpottamaan. Asunnon alunperin yksittäinen makuuhuone on huoneistoremontin yhteydessä 2023 jaettu kahdeksi makuuhuoneeksi. Alkuperäinen huonejärjestys on helposti palautettavissa niin halutessasi.

Pohjaratkaisu on nykymuodossaan omiaan esim. pienellä perheelle tai toinen makuuhuone soveltuu mainiosti myös vieras/työhuonekäyttöön! Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jossa tosiaan maisemien puolesta varmasti riittää ihasteltavaa läpi vuoden. Keittiö on täysin remontoitu myös 2023 ja mm. lieden molemmin puolin on toteutettu laskutilaa, säilytystilaa unohtamatta ja huuhtelupisteen vierestä löytyy integroitu astianpesukone. Tyylitellyssä kylpyhuoneessa on tyylikkäät kalusteet peileineen, suihkuseinä, tilava suihkunurkkaus sekä pyykinpesukoneliitäntä. Muistutuksena myös, että tämä hyvin hoidettu yhtiö sijaitsee OMALLA tontilla ja hoitovastike on vain piirun alle 240,00 euroa kuussa!

Asunnon sijainti on mainio yhdistelmä kaupunkimaisia palveluita, kulkuyhteyksiä ja luonnonläheisyyttä viheralueineen. Vehreät ulkoilualueet ovat aivan nurkan takana, ja lähipalvelut mukaan lukien ruokakaupat sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä! Lähimmät bussit kulkevat heti Kyytitien varresta talon vierustalta ja lähelle suunniteltu pikaraitiolinja parantaa poikittaisyhteyksiä niin Lentokentän, Jumbon ja Tikkurilan kuin Rajakylän ja Mellunmäen suuntiin. Pikaraitiolinjan rakentamisen on kaavailtu alkavan jo tänä syksynä ja valmistuvan käyttöön 2029 ja kaavaillulle Kaskelan pysäkille tulee jäämään vain n. 300 metriä asunnolta matkaa!

Olisiko tämä siis seuraava kotinne? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tämä kaunis koti vapautuu heti kaupanteon yhteydessä. Kysy rohkeasti lisää! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@kotiovi.com Service also in english!

Perustiedot

Sijainti
Ponikuja 3 B, 01200 Vantaa
Kaupunginosa
Hakunila
Kohdenumero
80372757
Kerros
7 / 8
Asuinpinta-ala
49 m²
Tontin pinta-ala
2 119 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneiston kokoonpano
2-3h, avok, kph, wc, et, vh, lasitettu parveke
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin filtterillä, kaapistot, hana, huuhteluallas, integroitu astianpesukone. Välitila sisustuskivi, seinät maalattu. Lattia laminaattia.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu ja ulostyönnetty parveke. Parvekkeen suunta: Luode.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, suihkuseinä, hana, pesuallas, allaskaappi, peili, naulakko, wc-istuin, käsisuihku, kuivausteline, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä. Lattia laattaa, seinät kaakeloitu.
Säilytystilat
Kellarikomero, kaapistot ja vaatehuone
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvesuunnitelma vuosille 2024-28 2024 - Märkätilojen lattian ja kaivojen uusiminen (5 kpl), jätekatoksen saneeraaminen, käyttövesiputkien kuntotutkimus, antenniverkon kunnostus, asfaltointi, paikoitusalue ja paikkakorjaukset 2025 - Märkätilojen lattian ja kaivojen uusiminen (5 kpl), kellarissa kulkeutuvien viemäriputkien uudelleenkannakointi, parveke-elementtien ulkopuolien pesu ja huoltomaalaus, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen, sekä verkoston perussäätö, lämmitysverkoston sulku- ja säätöventtiilien uusiminen, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen 2026 - Märkätilojen lattian ja kaivojen uusiminen (5 kpl), pesulan seinien maalaus, väestönsuoja lattian maalaus, kellarin käytävien lattioiden huoltomaalaus, sokkelin huoltomaalaus kohtiin, joista maalipinta irtoillut 2027 - Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja poistoilmamäärien säätö, väestönsuojan tarkistus ja tiiveyskoe, väestönsuojan padotusventtiilin uusiminen 2028 - Huoltotoimenpiteet, maalaukset, tiivistykset, säädöt Lähivuosien korjaushankkeista on esitetty suuntaa-antava kustannusarvio. Sellaisenaan kaikista mainituista kunnostustöistä arvioidaan aiheutuvan n. 61,24 €/m2 kustannuksia, ts. nyt myytävälle asunnolle n. 3 000,00 euroa.
Tehdyt remontit
Tämä on tiivistelmä yhtiön laajasta eritellyistä korjauksista ja käsittää oleellisimpia/suuritöisempiä kunnostustöitä. Koko lista saatavissa välittäjältä. KORJAUSHISTORIA 2023 - Parvekelasit huollettiin, märkätilasaneeraukset 5 kylpyhuonetta (A10, A11, A16, B48, B50), sisävalaisinten uusiminen, lasten leikkipaikan turvatarkastus 2022 - Patteriverkoston automaattinen kaasunpoistolaitteisto uusittu 2021 - Ilmanvaihtokoneet uusittu, iv-kanavat puhdistettu ja puutteet korjattu, ilmamäärät säädetty, parvekkeiden puurakenteiset seinät kunnostettu ja paneloitu 2020 - Huoneistojen ikkunat ja parvekeovet uusittu, julkisivun elementit kunnostettu ja impregnoitu, saumat uusittu, sokkelit maalattu, yleisten tilojen ikkunat uusittu 2019 - Autokatoksen kuntotutkimus 2018 - Lukitukset uusittiin, A-portaan kellaritason jätevesipumppaamo peruskorjattiin, puhdistettiin talon jätevesiviemärit ja salaojat, ulko-ovien maalaus 2017 - Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, käyttöveden pää- ja linjasulut sekä vesipostien sulut uusittiin, hisseihin lisättiin turvapuhelimet, julkisivun kuntotutkimus 2016 - Sisäänkäyntiaulojen seinien maalaus, väestönsuojan varusteet tarkastettu ja päivitetty sekä tehty väestönsuojalle painekoe 2013 - Hissien kannatusköysien uusinta, pysäköintialueen laajennus, peruskuntoarvio 2012 - Molempien saunaosastojen peruskorjaus, saunojen pohjaviemäreiden sukitus 2011 - Jätekatos korjattiin, sähkökeskukset tarkastettiin ja huollettiin, pihakorjausten II-vaihe ja III-vaiheen maanrakennustyöt valmistuivat 2010 - Vesikatto uusittiin, pihan pylväsvalot uusittiin, 5 kylpyhuoneen vesieristykset ja kaivorakenteet uusittiin, lämpökeskuksen kiertovesipumpun ja automatiikan uusinta. kellarikäytävien ja kuivaushuoneiden lattioiden maalaus, hissikorien maalaus, antennikeskuksen viritys (HD-valmius) 2009 - 8 kylpyhuoneen vesieristykset ja kaivorakenteet uusittiin, tontti- pohja-, ja pystyviemärit keittiöhaaroineen puhdistettiin, salaojaverkosto puhdistettiin, pihakorjausten I-vaiheen toteutus 2008 - Parvekkeet peruskorjattiin ja lisättiin parvekelasit, 7 kylpyhuoneen lattioiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin 2007 - 4 kylpyhuoneen lattioiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin, teetettiin pihasuunnitelma 2006 - Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 4 kylpyhuoneen lattioiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin, hissien lattiapinnat uusittiin, sokkelit maalattiin 2005 - Lämpökeskuksen laitteistot uusittiin, patteritermostaattien uusittiin ja lämmityksen säädettiin, 7 kylpyhuoneen lattioiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin, peruskuntoarvio ja julkisivujen kuntotutkimus teetettiin 2004 - 3 kylpyhuoneen lattioiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin 2003 - Talosaunan kiukaan uusiminen, yhden kylpyhuoneen lattian vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin 2001 - Parvekkeiden kuntotutkimus 2000 - Porrashuoneiden maalaus 1997 - Elementtisaumojen uusiminen, ilmastoinnin puhdistus ja säätö 1995 - Kuntoarvio
Saunan lisätiedot
Taloyhtiössä sauna.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Käyttötarkoitus: asunto.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
129 500 €
Myyntihinta
129 500 €
Neliöhinta
2 642,86 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
239,52 € / kk
Yhtiövastike
239,52 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Autopaikat: katospaikka 25,00 €/kk, kylmäpaikka 10,00 €/kk, tolppapaikka 15,00 €/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ponirinne
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1985
Huoneistojen lukumäärä
56
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Bitumihuopa
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
C2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
2 119 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
TH-Isännöinti Oy, Teijo Hellstén, asiakaspalvelu@th-isannointi.fi, 0104406420
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki / kaavoitus.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Olohuoneen varusteet
Seinät maalattu, lattia laminaattia.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset