Etusivu Myytävät kohteet 135 m² Kytöniityntie 15 A, 00670 Helsinki 6h, k, rt, 2kph, 3 wc, khh, s, tkh, 2vh, varasto + at ja autokatos, ulkovarasto – Oikotie 21873749

838 000 € 135 m²

Kytöniityntie 15 A, Paloheinä, Tuomarinkylä, Pohjoinen, Pohjois-Helsinki, Helsinki 6h, k, rt, 2kph, 3 wc, khh, s, tkh, 2vh, varasto + at ja autokatos, ulkovarasto

Weli Maksimainen
Weli Maksimainen

0400 854 878

Velaton hinta
838 000 €
Asuinpinta-ala
135 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Paloheinä, Tuomarinkylä, Pohjoinen, Pohjois-Helsinki
Kaupunki
Helsinki

Löydä unelmiesi koti Paloheinän rauhalliselta ja arvostetulta asuinalueelta. Tämä tilava ja valoisa omakotitalo tarjoaa monipuoliset puitteet viihtyisään perhe-elämään. Vuonna 1989 rakennettu talo on pidetty hyvässä kunnossa ja sitä on päivitetty ajatuksella vuosien varrella.

Kodin sydämessä on uusittu keittiö/ ruokailutila, joka on jokaisen kotikokin unelma. Integroidut kodinkoneet ja modernit säilytysratkaisut tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Olohuoneen kruunaa takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa kylminä iltoina. Tilavat makuuhuoneet tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhallisen keitaan.

Talon lämmitysratkaisuna toimii kustannustehokas maalämpö, joka yhdessä viilennysjärjestelmän kanssa takaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Pihapiiri on viimeistelty huolella kivetyksillä ja nurmialueella, tarjoten upeat puitteet ulkoilulle ja yhdessäololle. Autotallin lisäksi kiinteistöön kuuluu käytännöllinen autokatos sekä lämmin ja kylmä ulkovarasto.

Sijainti on ihanteellinen perheille, sillä läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut kuin kirjasto ja terveyskeskuskin. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin bussilla kuin omalla autollakin, ja alueen kattavat pyörätiet tarjoavat mainiot mahdollisuudet ulkoiluun.

Paloheinä on yksi Helsingin suosituimmista ulkoilualueista, josta löytyy kymmenien kilometrien reittejä luonnon helmassa, sekä monipuolisia ulkoilu- ja kuntoilupaikkoja. Talvisin Paloheinän hiihtoladut ovat tuhansien kaupainkilaisten käytössä.
Paloheinässä on myös äärettömän suosittu 9-reikäinen golfkenttä ja Hki-Vantaa lentokenttäkin on vain 15min ajomatkan päässä!

Tämä koti on valmis toivottamaan uuden perheen tervetulleeksi – tutustu ja ihastu!

Yhteydenotot ja esittelyt Weli Maksimainen 0400854878 tai weli@havenlkv.fi

Perustiedot

Sijainti
Kytöniityntie 15 A, 00670 Helsinki
Kaupunginosa
Paloheinä, Tuomarinkylä, Pohjoinen, Pohjois-Helsinki
Kohdenumero
80370031
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
135 m²
Tontin pinta-ala
597 m²
Kokonaispinta-ala
280 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala 135 m² Muu lämmin pinta-ala 145 m² Lisätietoja muista tiloista: pohja/kellarikrs, autotallin tilat. Lisätietoja: Kok. pinta-alaan (sis. muut tilat) laskettu kaikkien tilojen lattiapa (sis, at, kellari yms). Piirustuksessa huoneistoala 134,5 m2 (pyöristetty 135 m2).
Huoneiston kokoonpano
6h, k, rt, 2kph, 3 wc, khh, s, tkh, 2vh, varasto + at ja autokatos, ulkovarasto
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Välittäjältä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Liesi, astianpesukone ja liesituuletin. Työtason materiaali: Kivi. Integroidut jääkaappi, kahvikone, uuni/mikro, apteekkarinkaappi, aamiaskaappi, kulmakaappi karusellillä, kulmakaappi slide-out mekanismilla.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Ulostyönnetty parveke. Parvekkeen suunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku. 2 sadesuihkua, suihku, kylpyamme poretoiminnolla, lattialämmitys, pyyhekuvaimet. WC (2): WC-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peili ja allaskaappi.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: 2 vaatehuonetta, tekninen tila, peilikaapistot, kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja autotalli
Tehdyt remontit
2021 Autotallin tiilikatteen pesu/ uudelleen pinnoitus ja sammaleen estokäsittely 2021 Pihakivetykset pesu ja sammaleen estokäsittely 2021 Kattoikkunoiden lämpölasien uusiminen 2020 Sisäovet maalattu 2018 Keittiö uusittu 2017 Maalämpö ja viilennys 2015 Ulko-ovien uusiminen/ terassin ovet/ parvekkeen ikkuna 2015 Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2014 Autotallin säilytysjärjestelmä 2011 OH Takkasydän 2010 Täydellinen sisäremontti/ 2 kpl wc uusittu/ Sauna-osasto uudistettu/ Portaat hiottu ja käsitelty/ Kaiteet uusittu/ Lattialaatoitus ala- ja yläeteinen/ Sisämaalaus kaikille pinnoille/ Parketti/ Autotallin lattia/ Autotallin katon puhdistus/ VH rakentaminen & kaapistot 2006-07 Kattorakenteet uusittu/ Katto uusittu kokonaisuudessaan, paitsi AT/ Salaoja- ja sadevesijärjestelmä kokonaisuudessaan/ Rakennuksen perustusten vesieristeet uusittu/ Pihakivetykset uusittu/ Terassin liuskekivet
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sunsauna lauteet 2010, Helo sähkökiuas, seinät ja katto tervaleppää.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Pakilan Apteekki, R-Kioski 1,9km Paikallistiedot: Kirjasto 350m Terveyskeskus 350m Alepa 900m S-Market 2km
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Täyskivitalo ja maalämpö,.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-35-54-26

Hinta

Velaton hinta
838 000 €
Myyntihinta
838 000 €
Neliöhinta
6 207,41 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 268 800 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vuoden 2023 sähkön kulutus 19.000 kWh. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito tyhjennyskertojen mukaan.
Kiinteistövero
1 169 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Päärakennus ja kytketty autotalli
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1989
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni ja satelliittiantenni
Tontin koko
597 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Bussit 63, 66, 67 ja 560
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Tiilikate uusittu taloon 2006, autotallin kate pinnoitettu ja sammaleen estokäsittely 2021
Lämmitys
Maalämpö, Maaviileä, lämmön luovutus patterit

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Maali ja Maitolasi
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Lasikuitutapetti ja maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali ja lasikuitutapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset