Etusivu Myytävät kohteet 54 m² Metsätie 17 A, 04130 Sipoo 2h+k+parveke – Oikotie 21864055

110 000 € 54 m²

Metsätie 17 A, Nikkilä, Kirkonkylä, Sipoo 2h+k+parveke

Raimo Hirvonen
Raimo Hirvonen

0400 955 400

Velaton hinta
110 000 €
Hoitovastike
221,40 € / kk
Asuinpinta-ala
54 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
1980
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Nikkilä, Kirkonkylä
Kaupunki
Sipoo

Sipoon kunnan Nikkilän kylässä sijaitsevan pienkerrostalon 2/3 kerroksen valoisa 54 m2 kaksio.

Löydä uusi kotisi Sipoon sydämestä, Nikkilästä, jossa moderni asuminen kohtaa luonnonläheisen ympäristön. Tämä valoisa kaksio Metsätie 17:ssä tarjoaa 54 neliötä mukavuutta ja toimivuutta, unohtamatta tilavaa parveketta missä myös kätevän lähellä varastotila.

Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa kolmikerroksisessa taloyhtiössä, joka on rakennettu kestämään aikaa – betonista ja tiilestä. Huoneisto on pidetty hyvässä kunnossa, ja se odottaa uusia asukkaita tuomaan omaa persoonallisuuttaan tiloihin. Keittiössä on kaikki tarvittavat varusteet ruoanlaittoon, ja kylpyhuone on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin.

Asunto Oy Sipoon Leppätie tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut: saunan, urheiluvälinevaraston, pyykkituvan sekä kuivauskaapiston muodossa. Lisäksi taloyhtiössä on mahdollisuus saada parkkipaikka, joka helpottaa arkea merkittävästi. Taloyhtiö on myös aktiivinen ylläpitämään ja parantamaan asumismukavuutta, kuten viimeaikaiset remontit osoittavat.

Sijainti on ihanteellinen niin lapsiperheille kuin aktiivisille aikuisillekin. Lähellä sijaitsevat koulut ja päiväkodit tekevät arjesta sujuvaa, ja Nikkilän keskustan palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin pyöräillen kuin autolla liikkuville ja julkiset yhteydet niin Helsinkiin kuin Porvooseenkin.

Tämä koti odottaa sinua tuomaan siihen oman tarinasi. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan tule ja koe, olisiko Metsätie 17 A4 uusi kotisi.
Huoneisto on vuokrattu ja vapautuu sovitusti tai viimeistään kuuden kuukauden irtisanomisella.

Lisätiedot ja asunnon esittelyt:: Raimo Hirvonen 24housing 0400 955 400 raimo.hirvonen@24housing.com

Perustiedot

Sijainti
Metsätie 17 A, 04130 Sipoo
Kaupunginosa
Nikkilä, Kirkonkylä
Kohdenumero
80363935
Kerros
2 / 3
Asuinpinta-ala
54 m²
Tontin pinta-ala
4 527 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
2h+k+parveke
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan tai kuuden kuukauden irtisanomisajalla.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, erillinen pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja Pesuallas. Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Puu.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Sisäänvedetty parveke. Parvekkeen suunta: Itä.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, bidee-suihku ja Peilihylly, pesuallas
Säilytystilat
Häkkivarasto ja kaapistot
Tulevat remontit
2024: Kaukolämpölaitteiston uusinta ja lämmityksen tasapainotus Asuintilojen patteriventtiilien vaihto 2-3 vuoden sisällä
Tehdyt remontit
2022: Saunan kunnostus Tuijat ja ruusupensaat poistetaan ja tilalle tulee istutusalue, julkisivun puolella nurmialueen uudelleen kanttaus, pihavalaistuksen parantaminen Rappukäytävän valojen muuttaminen liiketunnistimella toimiviksi sekä rappukäytävien ulko-ovien muuttaminen aikalukolla toimiviksi Kylpyhuoneiden patteriventtiilit uusittu 2020: Katolla pieniä huoltokorjauksia, rappukäytävien ulko-ovien, autotallien ja tamppaustelineen maalaus, A ja C portaan kattokaivot uusittu. 2019: Pihan kivituhka-alueen kunnostus, IV kanavien puhdistus, julkisivun puuosien huoltomaalaus ja osittainen uusiminen, varastokaton uusiminen, 2018: B portaan kattokaivo uusittu, 2017: Pyöräkatoksen vesikate uusittu, vesikatteen kuntokartoituksen mukaiset korjaustyöt, 2014: Vesikaton kuntokartoitus ja välitön osakorjaus, porrashuoneiden maalaus, 2013-2014: Salaojien uusiminen (sisäänkäynnin puoli) Pohjaviemärin kannakointi ja korjaus, 2013: Rakennettu jätekatos, 2011: Julkisivu- ja parvekesaneeraus, ikkunat uusittu, 2005: Katto uusittu, 2003: Digi-TV, 2001: Rakennettu 16 kpl autotalleja (yhtiön halinnassa), 2000: Liitetty kaukolämpöön,
Näkymät
Taloyhtiön sisäpiha
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
753-416-0035-0237

Hinta

Velaton hinta
110 000 €
Myyntihinta
110 000 €
Neliöhinta
2 037,04 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
221,40 € / kk
Yhtiövastike
221,40 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Pistokepaikka 10,00 €/kk Autotallivuokra 35,00 tai 45,00 €/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sipoon Leppätie
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1980
Huoneistojen lukumäärä
22
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Tasakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
4 527 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
OIVA Isännöinti Itä-Uusimaa Oy, Nina Ambrusin, nina.ambrusin@oi.fi, 010 755 6156
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: 2022: Kylpyhuoneiden ja patteriventtiilien kuntatarkastus Sähköautojen latausvalmiuskartoitus 2018: Katon kuntotutkimus 2014: Katon kuntotutkimus
Lämmitys
Kaukolämpö, Vesikeskuslämmitys

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Saatavissa isännöitsijäntoimistosta jonotusmenettelyllä. Osakas tai vuokralainen , jolla on käyttämätön pihapaikka/talli on luovuttava siitä, jos toinen asukas sitä tarvitsee. Autotalleja ei vuokrata enää varastoksi talon ulkopuolisille, mutta talossa asuva voi voi vuokrata väliaikaisesti esim. 6 kk. Jos talossa asuville ei ole paikkaa niin ensin sanotaan irti tallit joita käytetään varastoina (talon ulkopuoliset) ja/tai viimeisenä tullut sanotaan irti ensimmäisenä, irtisanomisaika 2 kk.
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto, pesutupa, pyörävarasto, kuivaushuone ja ulkovarasto
Keittiön lattia
Muovimatto
Keittiön seinä
Maali ja kaakeli
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset