Etusivu Myytävät kohteet 141.5 m² Petsamonkatu 21 A, 15830 Lahti 3h, oh, k, 2kph, s, 2wc, khh, k.ullakko, vh, terassi, lämmin var, autotalli – Oikotie 21677595

325 000 € 141,5 m²

Petsamonkatu 21 A, Pirttiharju, Lahti 3h, oh, k, 2kph, s, 2wc, khh, k.ullakko, vh, terassi, lämmin var, autotalli

Heli Salonen
Heli Salonen

040 842 3377

Velaton hinta
325 000 €
Asuinpinta-ala
141,5 m²
Huoneita
4
Kerros
3
Rakennusvuosi
2012
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Pirttiharju
Kaupunki
Lahti

Nuorekas ja ylellinen paritalokoti täydellisellä sijainnilla! Autotalli ja lämmin varasto.

Tässä kodissa rakastan erityisesti sen selkeitä linjoja, ajattoman kauniita ja rauhallisia materiaaleja ja suuria lattialaattoja. Pohjoismainen tyylikkyys ja raikas vaaleus jatkuvat kaikissa huoneissa. Portaissa on lasikaiteet, joiden avulla tilat sulautuvat toisiinsa avaraksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus on tyylikäs, ylellinen ja ajattoman kaunis.

Monenlaisiin tarpeisiin soveltuvat tilaratkaisut 3-tasossa. Kodista löytyy peräti 4 huonetta/tilaa, jotka soveltuvat esimerkiksi makuuhuone-, työhuone-, tai harrastuskäyttöön. Lisäksi vielä muuta tilaa ajanviettoon, kuten ruokailutila, joka soveltuu mainiosti myös olohuoneeksi. Alakerran olo/takkahuone soveltuu hyvin lasten leikkeihin, harrastuksiin, tv:n katseluun ja perheen yhdessäoloon. Reilun kokoista käyttöullakkoa voi hyödyntää säilytystilana tai vaikkapa etätyöskentelypisteenä.

Tästä kodista löytyy kaksi kylpyhuonetta ja wc.tä. Toinen kylpyhuone/wc sijaitsee 1. kerroksessa. Kellarikerroksesta löytyy hemmottelevan ylellinen kylpyhuone-saunaosasto. Sen vieressä on erillinen wc-tila. Kodinhoitohuoneen vierestä löytyy suurikokoinen vaatehuone.

Keittiössä on ajattomat vetimettömät valkoiset ovet. Laadukkaat integroidut kodinkoneet. Säilytystilaa on reilusti. Saat nopeasti piiloon kahvikoneesi, lempimukisi ja aamupalatarvikkeesi. Liikuteltava saareke, joka voi tarvittaessa toimia kätevänä tarjoilupöytänä. Suurikoiset kiiltävät luonnonvalkoiset lattialaatat viimeistelevät tämän kokonaisuuden. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämmöllä). Varaava Tulikiven valkoinen takka ja kaksi ilmalämpöpumppua. Koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Suurikokoinen ja suojaisa terassi. Terassilla voi nauttia auringosta (ilmansuunta etelään). Sinne mahtuu grillin lisäksi suuri ruokailuryhmä varjoineen. Terassilaudoitus on huoltovapaata komposiittia.

Huoneistolle kuuluu kylmä autotalli nosto-ovella (lämmityspistokkeellinen) + pihapaikka toiselle autolle. Erillisessä autotallirakennuksessa on huoneistokohtainen tilava & lämmin säilytysvarasto. Yhteinen piha-alue on asfaltoitu, kulkuväylät & istutukset on viimeistelty ja valaistu. Pihalta löytyy yhteisiä hyötykasveja, kuten kirsikkapuu, päärynäpuu, punaviinimarjapensas ja karviaispensaita.

Paritalokiinteistö hallinnanjakosopimuksella (rv. 2012). Tässä kodissa on edulliset asumiskustannukset! Molempien huoneistojen omistajat siirtävät joka kuukausi yhteiselle tilille 200,00 euroa, jolla katetaan molempien huoneistojen lämmityskulut, molempien vesi- ja jätevesilaskut, kiinteistön jätehuoltomaksut, sekä kiinteistön sähkönkäyttökulut (mm. pihavalaistus, molempien varastojen lämmityskulut, autotallien sähköt). Vesilaskutus tasataan huoneistokohtaisesti kerran vuodessa kulutuksen mukaisesti.

Huoneistojen oma sähkö ja sähkönsiirto laskutetaan suoraan kulutuksen mukaan huoneistokohtaisesti. Myytävänä olevan huoneiston sähkönkulutus on ollut n. 8200 kWh vuodessa, n. 1800,00 e/v, n. 90,00 e/kk (sisältäen sähkönkulutuksen ja siirtomaksut).

Tontin maanvuokra laskutetaan huoneistokohtaisesti. Kokonaisvuokra on n. 2.168,00 e/vuosi, josta puolet (n. 1084,00 euroa) laskutetaan myynnissä olevalta huoneistolta. Kiinteistöverot laskutetaan myös huoneistokohtaisesti (myynnissä olevan huoneiston osuus on n. 566,00 e/v). Huoneistokohtaisesti laskutetaan myös jätehuollon perusmaksu 23,47 e/v.

Sijainti suositulla Pirttiharjun alueella, lähellä Metsäkankaan palveluja ja hyviä liikenneyhteyksiä. Hollolan kuntakeskukseen n. 5 km. Lahden keskustaan n. 4,5 km. Pihasta lyhyt kävelymatka hiihtoladuille ja ulkoilureiteille.

Lämpimästi tervetuloa!
Heli Salonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
puh. 040 8423377
heli.salonen@asuntoarea.fi

Perustiedot

Sijainti
Petsamonkatu 21 A, 15830 Lahti
Kaupunginosa
Pirttiharju
Kohdenumero
80367213
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
141,5 m²
Tontin pinta-ala
1 014 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala on n. 141,5 m2. Kerrosala on n. 159 m2. Käyttöullakko on n. 21 m2. Erillinen autotalli/varastorakennus kokonaispinta-alaltaan n. 72,5 m2. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin. Pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h, oh, k, 2kph, s, 2wc, khh, k.ullakko, vh, terassi, lämmin var, autotalli
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Laadukas keittiö valkoisilla ovilla (Kvik). Integroidut kodinkoneet: jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni ja mikro (ergonomisesti oikealla korkeudella), liesituuletin, astianpesukone. Liikuteltava saareke. Liikuteltavan saarekkeen ansiosta keittiöön mahtuisi halutessa myös ruokailuryhmä, jolloin ruokailutilan voisi ottaa olohuonekäyttöön. Lattiamateriaali on luonnonvalkoinen laatta, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen varusteet
Huoneiston molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet. Alakerran suuremmassa kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua. Lattia ja seinät on laatoitettu. Vesikiertoinen lattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, kääntyvät suihkuseinät, allas, allaslaatikosto, valopeili, wc-istuin. Lattia ja seinät on laatoitettu. Vesikiertoinen lattialämmitys. WC (2): Yläkerran wc on kylpyhuoneen yhteydessä. Alakerrassa on oma erillinen wc-tila, jonka varausteet on allas, allaslaatikosto, valopeili, hylly. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilat
Vaatehuone ja ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin ulkovarasto sijaitsee autotallirakennuksessa. Vaatehuone/pukeutumishuone sijaitsee alakerran kodinhoitohuoneen yhteydessä.
Tehdyt remontit
Huoneiston 2 radonimuri v. 2012. Huoneiston 2 pintoja maalattu/tapetoitu vuosien 2016-2020 aikana. Olo/takkahuoneen valaistus v. 2016. Yhteisen piha-alueen asfaltointi v. 2018-2019. Kahden auton autokatos muutettu kahden auton talleiksi nosto-ovilla, rakennettu talliin väliseinä/etuseinä, huolehdittu ilmanvaihto, lisätty taakse käyntiovet, lattiaan epoksipinnoite v. 2019. Palotikkaat käyttöullakolle v. 2017. Ilma-lämpöpumppu käyttöullakolle v. 2019. Terassin laajennus, komposiittilaudoitus v. 2018. Istutettu Tuija-aita v. 2019. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 30.11.2022.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunassa on kauniit vastakkaiset lauteet + lauteisiin upotettu sähkökiuas. Ikkuna tuo luonnonvaloa tilaan. Lattia on laatoitettu ja seinät on paneloitu.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
398-31-560-4-L1

Hinta

Velaton hinta
325 000 €
Myyntihinta
325 000 €
Neliöhinta
2 296,82 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 300 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Paritalokiinteistö hallinnanjakosopimuksella. Molempien huoneistojen omistajat siirtävät joka kuukausi yhteiselle tilille 200,00 euroa, jolla katetaan molempien huoneistojen lämmityskulut, molempien vesi- ja jätevesilaskut, kiinteistön jätehuoltomaksut, sekä kiinteistön sähkönkäyttökulut (mm. pihavalaistus, molempien varastojen lämmityskulut, autotallien sähköt). Vesilaskutus tasataan huoneistokohtaisesti kerran vuodessa kulutuksen mukaisesti. Huoneistojen oma sähkö ja sähkönsiirto laskutetaan suoraan kulutuksen mukaan huoneistokohtaisesti. Myytävänä olevan huoneiston sähkönkulutus on ollut n. 8200 kWh vuodessa, n. 1800,00 e/v, n. 90,00 e/kk (sisältäen sähkönkulutuksen ja siirtomaksut). Tontin maanvuokra laskutetaan huoneistokohtaisesti. Kokonaisvuokra on n. 2.168,00 e/vuosi, josta puolet (n. 1084,00 euroa) laskutetaan myynnissä olevalta huoneistolta. Kiinteistöverot laskutetaan huoneistokohtaisesti (myynnissä olevan huoneiston osuus on n. 566,00 e/v). Huoneistokohtaisesti laskutetaan myös jätehuollon perusmaksu 23,47 e/v.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2012
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Maanvuokraaja
Lahden kaupunki
Tontin koko
1 014 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2060
Tontin vuokra
1 084 € / vuosi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Rakennusoikeus
250 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus asuinrakennukselle 250 m2 ja autotalli/varastorakennukselle 60 m2. Koko rakennusoikeus on käytetty.
Lämmitys
Kaukolämpö, 2 Ilmalämpöpumppua

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Kauniit lasikaiteiset portaat johtavat ruokailutilasta n. 21 m2 kokoiselle käyttöullakolle, joka soveltuu moneen, esimerkiksi työskentelyyn tai säilytystilaksi. Ilmalämpöpumppu (v. 2019).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on hyvin säilytystilaa. Lattiamateriaali on suurikokoinen luonnonvalkoinen laatta, seinät on maalattu tai tapetoitu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Olohuoneen varusteet
Alakerrassa on avara takkahuone/olohuone. Kaunis valkoinen Tulikiven varaava takka tuo tunnelmaa ja lämpöä. Jos takkahuoneen haluaisi ottaa johonkin muuhun käyttöön (esimerkiksi työ- tai harrastekäyttöön), niin ruokailutila taipuisi mainiosti olohuoneeksi. Lattiamateriaali on suurikokoinen luonnonvalkoinen laatta, seinät on maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu v. 2012.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset