Etusivu Myytävät kohteet 146.6 m² Lillandetintie 312, 21650 Parainen 6h,k,2 kph,s – Oikotie 21674094

190 000 € 146,6 m²

Lillandetintie 312, Dalkarby, Parainen 6h,k,2 kph,s

Maekla Oy

Saaristotie 4540, 21660 Nauvo

Anna Merkel
Anna Merkel

040 645 2525

Velaton hinta
190 000 €
Asuinpinta-ala
146,6 m²
Huoneita
6
Rakennusvuosi
1924
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Dalkarby
Kaupunki
Parainen

Tilava omakotitalo Dalkarbyssä

Löydä uusi koti, idyllisestä Dalkarbystä, jossa meren läheisyys ja luonnonkaunis ympäristö luovat ainutlaatuisen asumiskokemuksen. Tämä viehättävä omakotitalo, rakennettu alun perin vuonna 1924 ja siirretty Piparbystä, tarjoaa 146,6 neliömetriä tilaa elämiseen sekä suuren, 5928 neliömetrin tontin, jossa vanhat tammet ja omenapuut luovat viihtyisän pihan.

Talossa on kuusi huonetta kahdessa kerroksessa, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta sekä sauna, jotka kaikki yhdessä tarjoavat tilavan ja monipuolisen kodin suuremmallekin perheelle. Kylpyhuoneet kaipaavat päivitystä, mutta talon muut tilat ovat pintaremontoitu. Lämmityksestä huolehtivat sähkölämmitys sekä ilmalämpöpumppu, ja kaksi pönttöuunia sekä puuhella tuovat lisälämpöä ja tunnelmaa kylmiin iltoihin.

Sijainti on erinomainen: Dalkarby on rauhallinen alue, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille. Koulukuljetus vie lapset Nauvon keskustassa sijaitsevaan kouluun, ja päiväkoti Karusellen tarjoaa hoitopaikan perheen pienimmille. Nauvon keskustan palvelut, kuten ruokakaupat, ravintolat ja terveyskeskus, ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Lisäksi löytyy rantaoikeus, joka mahdollistaa merelliset harrastukset ja rentoutumisen meren äärellä.

Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, luonnonläheisyyttä ja modernia asumista. Se on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat rauhaa ja yksityisyyttä, mutta haluat silti olla lähellä palveluita ja luontoa. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä talosta uusi kotisi, missä voit nauttia elämästä meren ja luonnon keskellä.

Hitta ditt drömhem i Nagu, i den idylliska byn Dalkarby, där närheten till havet och den natursköna omgivningen skapar en unik boendeupplevelse. Denna charmiga villa, ursprungligen byggd 1924 och flyttad från Piparby, erbjuder 146,6 kvadratmeter boyta samt en stor tomt på 5928 kvadratmeter, där gamla ekar och äppelträd skapar en trivsam trädgård.

Huset har sex rum, kök och två badrum samt en bastu, fördelat på två våningar, vilket tillsammans erbjuder ett rymligt och mångsidigt hem även för en större familj. Badrummen behöver uppdateras, men övriga utrymmen i huset har ytskiktsrenoverats. Uppvärmningen sköts med elvärme och luftvärmepump, och två kakelugnar samt en vedspis ger extra värme och atmosfär under kalla kvällar.

Läget är utmärkt: Dalkarby är ett lugnt område som passar utmärkt för barnfamiljer. Skolskjuts tar barnen till skolan i Nagus centrum, och daghemmet Karusellen erbjuder vårdplats för de minsta i familjen. Nagu centrums tjänster, såsom matbutiker, restauranger och hälsocentral, ligger bara en kort bilresa bort. Dessutom finns rätt till en strand som möjliggör maritima aktiviteter och avkoppling vid havet.

Detta hem erbjuder en unik kombination av historia, naturnära läge och modernt boende. Det är det perfekta valet för dig som uppskattar lugn och avskildhet, men ändå vill vara nära service och natur. Ta tillfället i akt och gör detta hus till ditt nya hem, där du kan njuta av livet mitt i naturen och vid havet.

Perustiedot

Sijainti
Lillandetintie 312, 21650 Parainen
Kaupunginosa
Dalkarby
Kohdenumero
80366778
Asuinpinta-ala
146,6 m²
Tontin pinta-ala
5 928 m²
Kokonaispinta-ala
184 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Huoneiston kokoonpano
6h,k,2 kph,s
Huoneita
6
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Kylpyhuoneet kaipaavat päivitystä, yläkerran kylpyhuoneessa kaato pitää korjata.
Lisätietoa vapautumisesta
Kuukauden sisällä kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja Puuhella. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi ja bidee-suihku. Alakerrassa kylpyhuone missä suihku ja wc, yläkerrassa kylpyhuone missä suihku, wc sekä sauna, molemmat ovat remonttia vailla. WC (2): Ylä ja alakerrassa.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Tehdyt remontit
Lämminvesivaraaja uusittu 2020
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Yläkerran kylpyhuoneessa.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Nauvon keskustassa on kaksi ruokakauppaa, useita ravintoloita, apteekki, Alko, terveyskeskus, posti ja kesäisin Suomen vilkkain vierasvenesatama. Paikallistiedot: Dalkarby on lähellä merta sekä Nauvon keskustaa missä on kattavat palvelut.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Hyvä sijainti, rauhallinen alue, hyvä lapsiperheille koulukuljetus, rantaoikeus kylän rannassa, lähellä luontoa, hyvä sieni ja marjametsää ympärillä. Naapureita löytyy mutta silti oma rauha. Naapurit mukavia!.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
445-538-4-150 ja 445-538-4-200

Hinta

Velaton hinta
190 000 €
Myyntihinta
190 000 €
Neliöhinta
1 296,04 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 250 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: N 10000 kWh/v, yhteinen jäteastia 4 naapurin kanssa, 1.1.2024-27.6.2024=71,91 euro
Kiinteistövero
307,88 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1924
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Hirsi
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Myyjä hankkii energiatodistuksen, vaikka kuntotarkastuksen yhteydessä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
5 928 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
AT-alue, eli kyläalue, rakennusoikeus Paraisten rakennusjärjestyksen mukaan
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
500 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 04.04.2017. Lisätietoja tutkimuksista: Kuistissa tunkkanen haju.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
https://www.pargas.fi/documents/41921/0/Byggnadsordning+fi+%281%29.pdf/c50eca5a-3989-6fac-ab4c-8799c228fa02?t=1594620108323
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 10000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Lauta
Keittiön seinä
Maali ja tapetti
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, isommassa myös varasto mikä on tänään toiminut kodinhoitohuoneena. Tapetit seinilla ja lattialla muovimatto. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, yksi pienempi mikä tänään on varastokäytössä sekä iso makuuhuone missä pönttöuuni.
Kylpyhuoneen lattia
Muovimatto
Kylpyhuoneen seinät
Muovimatto
Olohuoneen varusteet
Iso olohuone millä näkymät pihalle, kaunis vanha mustaksi maalattu pönttöuuni.
Olohuoneen lattia
Muovimatto
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset