Etusivu Myytävät kohteet 182 m² Lammenranta 1, 28600 Pori 1krs. k+oh/rt+mh+wc+khh+kph/s+lasitettu terassi + 2krs/ aula+3mh+vh+wc/kph+parveke – Oikotie 21674087

425 000 € 182 m²

Lammenranta 1, Viikinäinen, Pori 1krs. k+oh/rt+mh+wc+khh+kph/s+lasitettu terassi + 2krs/ aula+3mh+vh+wc/kph+parveke

Haave LKV Puuvilla

www.haavelkv.fi

Siltapuistokatu 14, Kauppakeskus Puuvilla, 28100 Pori

Sanna Länsimäki
Sanna Länsimäki

0405076182

Velaton hinta
425 000 €
Asuinpinta-ala
182 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2012
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Viikinäinen
Kaupunki
Pori

Tervetuloa tutustumaan unelmien omakotitaloon Porin Viikinäisten asuinalueelle, Lammenrantaan.

Tämä ihastuttava koti sijaitsee lapsiperheiden suosimalla ja arvostetulla asuinalueella, tarjoten täydelliset puitteet perhe-elämälle kauniin ympäristön ja erinomaisen sijainnin ansiosta.

Tässä kodissa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja hyvällä maulla suunniteltu kokonaisuus, jotka takaavat viihtyvyyden ja mukavuuden asumiselle pitkäksi aikaa. Alakerrassa on tyylikäs, uusi keittiö, joka yhdistyy saumattomasti ruokailu- ja olohuonetilaan. Keskeisellä paikalla oleva varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa koko tilaan. Olohuoneen vino sisäkatto ja isot ikkunat tuovat runsaasti tilantuntua ja valoa. Olohuoneesta on käynti katetulle lasiterassille, jossa on ihana viettää viileneviä iltoja perheen ja ystävien kanssa pitkälle syksyyn.

Alakerrasta löytyy hulppean kokoinen kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Näistä tiloista pääsee suoraan takapihan katetulle terassille vilvoittelemaan. Yläkerrassa avautuu valoisa aula, kolme tilavaa makuuhuonetta ja wc/kylpyhuone. Lisäksi yläkerrassa on runsaasti säilytystilaa liukuovikaapistoissa ja vaatehuoneessa.

Rakennuksen yhteydessä on autokatos, lämmin autotalli ja reilusti varastotilaa. Sähköautoille löytyy latauspaikat sekä autotallista että katoksesta. Kotia on vuosien varrella uudistettu runsaasti, viimeisimpinä keittiön kokonaisuudistus, upea katettu lasiterassi sekä koko talon julkisivun maalaus.

Koti sijaitsee rauhallisella ja turvallisella alueella päättyvän kadun varrella. Vehreää kulmatonttia ympäröi ikivihreä tuija-aita, joka tuo yksityisyyttä ja suojaa. Pihapiiri on viihtyisä ja lapsiystävällinen, tarjoten tilaa leikeille ja ulkoilulle. Pihan pitää siistinä robottileikkuri, joka jää hoitamaan myös uusille asukkaille piha-aluetta. Lammen ympäristössä on upeat lenkkeilymaisemat ympäri vuoden. Kodin läheisyydestä löytyy useita päiväkoteja, Vähärauman koulu ja ruokakauppa, mikä tekee arjesta sujuvaa ja helppoa.

Tämä koti on unelma perheelle, joka arvostaa laadukasta asumista ja kaunista ympäristöä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan – ehkä tämä on juuri se koti, jota olet etsinyt!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittä jä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

Perustiedot

Sijainti
Lammenranta 1, 28600 Pori
Kaupunginosa
Viikinäinen
Kohdenumero
21822460
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
182 m²
Tontin pinta-ala
1 521 m²
Kokonaispinta-ala
214,4 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinhuoneistopinta-ala rakennusluvan mukainen. Kiinteistön pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi. Muut tilat; Autotalli 24,3 m2 ja varastotila 8,1 m2.
Huoneiston kokoonpano
1krs. k+oh/rt+mh+wc+khh+kph/s+lasitettu terassi + 2krs/ aula+3mh+vh+wc/kph+parveke
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1kk kaupasta tai sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: muu. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu kodinkoneineen 12/2022 Puustelli/asennus Puustelli. Dekton tasot + tilava aamiaiskaappi.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Yläkerrassa wc/kylpyhuone. Suihku + kääntyvä suihkuseinä. . Varustus: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Autokatoksen yhteydessä lämmin varasto + käyttöullakko (kylmätila). vaatehuone, ulkovarasto, ullakko
Tehdyt remontit
- 2018 Maalattu lähes kaikki sisätilojen seinäpinnat ja uusittu jalkalistat - 2020 Ilmalämpöpumput 2kpl. Ylä- ja alakerta - Takapihan siistiminen ja kivetyksien rakentaminen + grillipaikka + tuija-aita 05/2021 - 2019 Robottileikkuri - Puuvaja/pyöräsuoja 05/2021 - Katettu lasiterassi ja yläkerran parvekkeen lasikaide 09/2021 Porin Parveke- ja Terassilasitus Oy - Keittiö uusittu kodinkoneineen 12/2022 Puustelli (asennus Puustelli) - Alakerran halogeenivalaisimet uusittu ledeiksi - Julkisivun maalaus ja katon pesu 06/2023 Maalaava Oy - Global Connect valokuitu kaivettu 2024, käyttöönotto myöhemmin
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Kiukaan takana kivijäljitelmä seinä. . sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: - Robottiruohonleikkuri - Autotallissa ja autokatoksessa sähköautoille latauspaikka Kauppaan ei kuulu: - Ulkotakka Drop
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
609-62-2-1-L1

Hinta

Velaton hinta
425 000 €
Myyntihinta
425 000 €
Neliöhinta
2 335,16 € / m²
Kiinnitykset
450 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: * Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan Puhtaanapito tyhjennyskertojen mukaan. * Tontin vuosivuokra 935€/2024. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
Kiinteistövero
779 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
2
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2012
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
C2018 Todistuksen laatimispäivä 31.7.2024
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Porin Kaupunki
Tontin koko
1 521 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2054
Tontin vuokra
935 EUR/v.
Kaavoitustiedot
AO-63 Erillispientalojen korttelialue. Porin kaupunki / Porina Yrjönkatu 13, 28100 Pori 02 623 4100 porina@pori.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
456 m2. e-luku: 0.3
Kuntotutkimus
2024 - Tehokuivaus Oy, Kuntotarkastus. Raportin päiväys 2.9.2024. Tarkastus tehty kiinteistön myyntiä varten. - Tehokuivaus Oy, Mittauspöytäkirja 28.2.2018 - Tehokuivaus Oy, Tarkastusraportti 26.9.2014
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kaavanmukainen rakennusoikeus 456 k-m2
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Vaatehuone
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laatta. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: kivi, puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Muut materiaalit
Julkisivu lautaverhoiltu

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset