Etusivu Myytävät kohteet 57 m² Riihitontuntie 14 A, 02200 Espoo 3 h, kt, kph/wc, lasitettu parveke (yj. 3h+kt) – Oikotie 21673889

318 000 € 57 m²

Riihitontuntie 14 A, Niittykumpu, Espoo 3 h, kt, kph/wc, lasitettu parveke (yj. 3h+kt)

Bo LKV | Espoo

www.bo.fi

Piispanportti 11, 02240 Espoo

Christina Tapojärvi
Christina Tapojärvi

044 977 7764

Velaton hinta
318 000 €
Hoitovastike
270,75 € / kk
Asuinpinta-ala
57 m²
Huoneita
3
Kerros
2
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kaupunki
Espoo

Uudenveroinen koti aivan metron välittömässä läheisyydessä

Tyylikkäin ja aikaa kestävin pintamateriaalein toteutettu harmoninen kokonaisuus. Laatu näkyy mm. kodinkoneissa. Uunissa on pyrolyysitoiminto ja kylmälaitteet ovat täyskorkeita. Kylpyhuoneessa saa pyykinpesukoneen ja kuivausrummun kätevästi piiloon niille tarkoitettuun tilaan oven taakse.

Koti on pinta-alaltaan paljon suuremman oloinen ja venyykin helposti jopa pienen lapsiperheen tarpeisiin. Molemmin puolin asuntoa on isot ikkunat itä-länsi -suunnassa. Aamuaurinko herättelee
makuuhuoneista, joista nyt näkyvät maisemat tulevat muuttumaan uuden kaavoituksen tieltä viihtyisäksi puisto- ja asuinkortteliksi. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät ilta-aurinkoon rauhalliselle ja viihtiysälle sisäpihalle. Sisäpiha on suunniteltu yhdessäoloon leikki- ja oleskelualueineen. Siellä on viherpeukaloille jopa viljelylaatikot. Yhtiössä on lisäksi käytettävissä saunatilat sekä myös pesula ja kerhohuone samassa rapussa.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, sillä metro ja bussit kulkevat vierestä. Koulut, ruokakaupat, päiväkodit ja paljon muuta löytyvät kävelyetäisyydeltä. Palveluja on laidasta laitaan vehreässä ja rauhallisessa ymtpäristössä.

Oman auton omistavalle myydään autohallipaikka hintaan 18.000 euroa.

Lämpimästi tervetuloa yksityisnäytölle tutustumaan uuteen, ihanaan kotiisi!

Myynti ja esittelyt:

CHRISTINA TAPOJÄRVI
LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
044 977 7764 | christina@bo.fi

MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA.
Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa yli 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Perustiedot

Sijainti
Riihitontuntie 14 A, 02200 Espoo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kohdenumero
20246616
Kerros
2 / 6
Asuinpinta-ala
57 m²
Tontin pinta-ala
3 682 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Huoneiston kokoonpano
3 h, kt, kph/wc, lasitettu parveke (yj. 3h+kt)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Tulevat remontit
Rakennus on valmistunut 2021 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Tilikaudella korjattiin vuotistarkastuksessa havaittuja vikoja. Parkkihallin infrastruktuuri päivitettiin. Päivitys mahdollistaa normaalien parkkipaikkojen muuttaminen latauspaikoiksi. Yhden huoneiston vesivahingon korjaus.
Näkymät
Ikkunat itä-länsi -suunnassa. Parvekenäkymät sisäpihalle länteen.
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
318 000 €
Myyntihinta
172 655,57 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 578,95 € / m²
Velkaosuus
145 344,43 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
627 € / kk
Hoitovastike
270,75 € / kk
Yhtiövastike
897,75 € / kk
Vesimaksu
22 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Pysäköintimaksu
30 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Hallituksella valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS Yhtiöjärjestyksen 6 § mukaan niiltä osakkailta, joiden omistamaan huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50 % alkuperäisestä huoneistokohtaisesta yhtiölainasta, peritään vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeen suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Alkuperäinen lainaosuus on 70 €/jyvitetty osake. Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastikkeen lisäksi käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista omistuksen rekisteröintiin liittyvistä kuluista ostaja saa tiedon pankiltaan.Luovutusrajoitus: 17 § Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Niittytonttu
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2021
Huoneistojen lukumäärä
74
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Kalteva lapekatto/Bitumikermi
Kattotyyppi
Huopa
Energialuokka
B2018 Viimeinen voimassoloaika 11.5.2031
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
3 682 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Länsiväylä
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy isännöitsijä Päivi Sartopuro, p. 020 748 0088 paivi.sartopuro@kiinteistotahkola.fi
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Espoon kaupunki kaavoitusviranomainen, p. 09 816 21. Riihitontunkulma: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa pääasiassa autokaupoista koostuva alue asuinkortteliksi.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö Vesikiertoinen lämmitys/ märkätiloissa sähköinen lattialämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja. Taloyhtiössä muuta: Kerhotila, joka on varattavissa osakkaiden käyttöön. Asunto Oy Espoon Haltijatontun, Asunto Oy Espoon Niittytontun ja Asunto Oy Espoon Loistotontun välillä on yhteisjärjestelysopimus. .
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Seinät: Keittiössä: maalattu, muu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset