Etusivu Myytävät kohteet 183.2 m² Vaahteratie 4 A, 02270 Espoo 7 h, k, rt, 3 x kph/wc, erill. wc, khh, s. + autokatos-varasto (Kokonaisala 288 m2) – Oikotie 21991258

948 000 € 183,2 m²

Vaahteratie 4 A, Nöykkiö, Espoo 7 h, k, rt, 3 x kph/wc, erill. wc, khh, s. + autokatos-varasto (Kokonaisala 288 m2)

Bo LKV | Espoo

www.bo.fi

Piispanportti 11, 02240 Espoo

Christina Tapojärvi
Christina Tapojärvi

044 977 7764

Velaton hinta
948 000 €
Asuinpinta-ala
183,2 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Nöykkiö
Kaupunki
Espoo

Korkealuokkaisesti rakennettu kivitalo vaativaankin makuun

Niin huonelukumäärä kuin neliöt riittävät isonkin perheen tarpeisiin. Tilat ovat kaikenkaikkiaan neljässä kerroksessa, jotka ovat jakautuneet eri toiminnoille: kellarikerroksessa on saunaosasto, ensimmäisessä kerroksessa makuuhuoneet, toisessa kerroksissa hulppeat tilat yhdessä oloon ja kirsikkana kakussa kierreportaiden päässä vielä ateljeehuone, joka on monikäyttöinen tila makuuhuoneeksi, työhuoneeksi jne.

Vaikka koti on todella näyttävä, on myös käytännöllisyys ja muuntelumahdollisuus otettu suunnittelussa huomioon. Kolmessa kerroksessa on wc- ja suihkutilat ja säilytystilaa on reilusti. Kellarikerroksen varastotila on mahdollisuus hyödyntää viileänä makuusoppena tai vaikkapa leffan katseluun.
Kodin monimuotoisuus jatkuu myös ulkona. Polveilevan pihan keskiössä on tummat puuportaat, jotka johdattavat pihan ja puutarhan eri toiminnoille. Iso nurmipiha on lasten leikkien ykköspaikka ja suuri terassialue kokoaa isonkin porukan nauttimaan alkusyksyn grilliherkuista ja yhdessäolosta.
Ylätasanteen asfalttipihalla on kahdelle autolle katos, jossa on myös sähköautojen latausmahdollisuus ja lisää varastotilaa.

Louhitun kallion päälle rakennettu laadukas kokonaisuus on myös hyvin energiatehokas. Osa talon käyttämästä sähköstä tuotetaan omavaraisen aurinkovoimalan avulla, eikä sähkökatkokset aiheuta ongelmia. Katolle asennettu paneelisto muuttaa auringon valon hyötykäyttöön kustannuksia säästäen. Lisälämmönlähteinä on myös varaava takka sekä ilmalämpöpumput.

Kaikki talon huoltotoimenpiteet on tehty ajallaan ja jopa ennakoivasti ja niistä on kattava dokumentaatio. Kuntotarkastajan sanoin: "Täyden kympin talo!"

Esittelen tämän upean kodin sinulle yksityisnäytöllä. Varaathan pian oman aikasi.

Myynti ja esittelyt:

CHRISTINA TAPOJÄRVI
LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
044 977 7764 | christina@bo.fi

MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA.
Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa yli 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Perustiedot

Sijainti
Vaahteratie 4 A, 02270 Espoo
Kaupunginosa
Nöykkiö
Kohdenumero
20874235
Kerros
1 / 4
Asuinpinta-ala
183,2 m²
Tontin pinta-ala
974 m²
Kokonaispinta-ala
220,4 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Muihin tiloihin on laskettu kellarikerroksen tekninen tila, lämmin varasto ja aula sekä 1. kerroksen varasto. Rakennuslupapiirustusten mukaan huoneistoala 165,3 m², kerrosala 193 m² ja kellarin pinta-ala 72 m². Kokonaisala 288 m². Varasto-autokatoksen kokonaisala 35 m². Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen muk. huoneistoala 165 m², kerrosala 199 m² ja kokonaisala 288 m². Talousrakennuksen kerrosala 13 m² ja kok.ala 52 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
7 h, k, rt, 3 x kph/wc, erill. wc, khh, s. + autokatos-varasto (Kokonaisala 288 m2)
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: muu. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Työtasot Corian. Kaapistojen ovet ja laatikostojen etulevyt Topi-Keittiö (2023).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: 3 kpl kylpyhuoneita, joista yksi on saunaosastossa. Varustus: poreamme, suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet. Varustus: peilikaappi, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Ulkovarasto 4,3 m2 talon yhteydessä. Kellarikerroksessa lämmin varasto 15,5 m2. Erillinen varasto autokatoksen yhteydessä 10 m2.
Tehdyt remontit
Mm. 2024 Terassin ja ulkoportaiden huolto öljyämällä, hälytysjärjestelmän uus., rännien puhdistus, nuohous. 2023 Terassin ja ulkoportaiden öljyäminen, keittiön kaapistojen ovien ja laatikostojen etulevyjen uusiminen, ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto puolivuosittain, keskuspölyimurin suodattimen vaihto, astianpesukoneen vaihto, uuden uunin ja lieden asennus. 2022 Aurinkovoimalan asennus, ilmalämpöpumpun asennus tornihuoneeseen, suihkutilojen silikonisaumojen uusinta, alakerran suihkuhanojen uus. 2021 Wc-istuinten vaihto, salaojien kuvaus, tiilikaton puhdistus ja pinnoitus, ilmalämpöpumpun asennus oh, sähköauto latausaseman asentaminen autokatokseen. 2020 Portaiden hionta ja maalaus, yläkerran parkettien hionta, keittiön vesihanan vaihto. 2018 avoin kuitu-valokuituliittymän asennus, talon ulkopinnan rappauksen kunnostus. 2017 Pintaremontti yläkerrassa, terassin kaiteiden uusiminen. 2014 Keittiön lattialämmitystermostaatin vaihto. Kts myyjän huoltokirja 2024.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-30-191-8

Hinta

Velaton hinta
948 000 €
Myyntihinta
948 000 €
Neliöhinta
5 174,67 € / m²
Kiinnitykset
735 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 38 EUR/kk. Jätevesi: 46 EUR/kk. Muut maksut: Sähkönkulutus pitää sisällään käyttösähkön sekä lämmityksen ja sähköautojen (2) latauksen: 236 eur/kk (sähkön osto) ja 156 eur/kk (sähkön siirto), yhteensä 392 eur/kk. Esitetyt sähkön kulutusmäärät/asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähkönkulutus vuodelta 2023. Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 %.
Kiinteistövero
1382,54 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2006
Kerroksia
4
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Ulkoseinärakenteet EPS-harkko, betoni, rapattu julkisivu. Välipohjat betonirakenteisia, yläpohja puurakenteinen. Alapohjarakenteena betonilaatta, jonka alla sepeli ja lämmöneriste. Perustuksena louhitun kalliorakenteen varaiset betonianturat.
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Pulpetti
Energialuokka
C2018 Viimeinen voimassaolopäivä 15.1.2031
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
974 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki; kartta.espoo.fi -> aineistot -> kaavoitus AO-1 Erillispientalojen korttelialue
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.2
Kuntotutkimus
2021 Kuntotarkastus RS3/Raksystems Insinööritoimisto Oy. Radonmittaus 2011 Kuntotarkastus 2009 Raksystems-Anticimex Oy
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu sähköinen lattialämmitys. aurinkovoimala (GEF, Fronius)

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset