Etusivu Myytävät kohteet 142 m² Linjaloistonkatu 9 F, 02330 Espoo 4mh, oh, avokeittiö, khh, s, kph, erill.wc, parveke, terassi, varastoh, autokatos – Oikotie 21673725

589 000 € 142 m²

Linjaloistonkatu 9 F, Saunalahti, Kiviruukki, Espoo 4mh, oh, avokeittiö, khh, s, kph, erill.wc, parveke, terassi, varastoh, autokatos

Helsingin KOTI LKV Oy

www.kotilkv.fi

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs), 02230 Espoo

Eero Lallukka
Eero Lallukka

+358 50 576 2331

Velaton hinta
589 000 €
Hoitovastike
319,50 € / kk
Asuinpinta-ala
142 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Saunalahti, Kiviruukki
Kaupunki
Espoo

KAUPUNKIMAISTA ASUMISTA LÄHELLÄ LUONTOA.

Tässä uudehkossa, kauniissa paritalokodissa on kaikki, mitä viihtyisältä asumiselta voit toivoa.
Pohjaratkaisussa on huomioitu isommankin perheen asumisen tarpeet ja materiaalivalinnat edustavat laatua ja tyyliä. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, käytännöllinen ja tilava kodinhoitohuone sekä harmonisen tyylikäs saunaosasto. Väljä ja valoisa eteistila ilahduttaa ja omalla sisäänkäynnillä oleva arkieteinen/varastohuone tarjoaa mahtavasti säilytystilaa.

Yläkerrassa on suuret ikkunapinnat, viisto katto tuo huonekorkeutta ja näkymässä metsään silmät ja mieli lepäävät. Ajanmukainen Noblessan keittiö, olohuone ja ruokailutila muodostavat toimivan kokonaisuuden. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta kelpaa ihailla metsämaisemia. Lisäksi tässä kerroksessa on myös kaksi tilavaa makuuhuonetta ja erillinen wc.

Tämän ihanan kodin lisäksi bonuksena on helppohoitoisella pihalla sijaitseva sähköistetty pihamökki kesäkeittiöineen. Täällä kelpaa viettää aikaa ja järjestää vaikka tunnelmalliset rapujuhlat. Oma pihapiiri on suojaisa tarjoten yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Piha rajoittuu Paapuurinkallion puistoalueeseen.

Talotekniikkana toimii energiatehokas ja huoleton vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys kaikkialla. Asumismukavuutta lisää yläkerran ilmalämpöpumppu, joka viilentää tehokkaasti kuumina päivinä. Sähkökäyttöiset verhot sekä markiisi tuovat myös suojaa auringolta. Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatoksessa latausasemalla ja toinen on pihapaikka.

Etenkin lapsiperheet ovat ihastuneet Saunalahteen asuinalueena. Useat päiväkodit ja Saunalahden koulu (luokat 1–9) ovat kaikki kävelymatkan päässä. Meren läheisyys, hyvät liikenneyhteydet ja päivittäispalvelut tekevät asumisesta sujuvaa.

Tämä Saunalahden arvostetussa ympäristössä oleva muuttovalmis, moderni ja laadukas koti ihastuttaa.

Lisätiedot ja esittelyt:

Eero Lallukka LKV 050 576 2331 eero.lallukka@kotilkv.fi
Sari Lallukka 050 576 3123 sari.lallukka@kotilkv.fi

Seuraa meitä instagramissa @eerolallukka ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista myyntikohteistamme, jotka eivät aina päädy julkiseen myyntiin.

www.kotilkv.fi

ME VÄLITÄMME ELÄMÄSI KODIT

Perustiedot

Sijainti
Linjaloistonkatu 9 F, 02330 Espoo
Kaupunginosa
Saunalahti, Kiviruukki
Kohdenumero
21236587
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
142 m²
Tontin pinta-ala
5 303 m²
Kokonaispinta-ala
142 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4mh, oh, avokeittiö, khh, s, kph, erill.wc, parveke, terassi, varastoh, autokatos
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Tyylikäs Noblessan avokeittiö. Integroidut jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Erillisuuni ja mikroaaltouuni. Tilavassa saarekkeessa induktioliesi integroidulla liesituulettimella.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ranskalainen, sisäänvedetty. Suunta: lounas
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Alakerrassa sauna yhteydessä tilava kylpyhuone. Kaksi sadesuihkua, valopeili, allas, wc-istuin. Kokonaan laatoitettu. Erillisen WC:n kuvaus: Yläkerrassa erillinen wc. Valopeili, allaskaappi, wc-istuin. Lattia laatoitettu, seinät maalatut.
Säilytystilat
Kuvaus: Tilava varasto/arkieteinen omalla sisäänkäynnillä tarjoaa paljon säilytystilaa.
Tehdyt remontit
2020 ilmalämpöpumpun asennus, sähkötoimisten verhojen asennus olohuoneeseen, piharakennuksen rakentaminen. 2024 pihakatoksen ja terassin rakentaminen
Näkymät
Näkymä viereiseen metäalueeseen. Yläkerran toisen makuuhuoneen yhteydessä ranskalainen parveke.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Alakerrassa viihtyisa ja tilava sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Lasiseinä kylpyhuoneeseen, ikkuna. Harvian pilarikiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Saunalahden S-Market, Kauppakeskus Lippulaiva, Kauppakeskus Iso Omena Koulut: Saunalahden koulu (luokat 1-9) Päiväkoti: Alueella useampia, Kurttilassa myös ruotsinkielinen päiväkoti. Lisätietoa palveluista: Saunalahdessa viihtyisä pizzeria. Alueella usempia viihtyisiä "kivijalka" liikkeitä. Edvin Pizza Napoletana, Halmeen leipomo, Maxin Kala. Åminnen kartanossa pop-up kahvila toimintaa ja viikonloppu brunsseja. Rantaraitti ja uimarannat kävelyteäisyydellä.
Lisätiedot
Helppohoitoinen, suojaisa piha, piha rajattu tuijaistutuksilla. Pihalla on myös sähköistetty pihamökki kesäkeittiöineen.

Hinta

Velaton hinta
589 000 €
Myyntihinta
589 000 €
Neliöhinta
4 147,89 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
319,50 € / kk
Yhtiövastike
693,15 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Kokonaissähkönkulutus noin 14500 kWh vuodessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja kaupanteon jälkeen ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Espoon Kalliopuisto
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
12
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Espoon kaupunki
Tontin koko
5 303 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
27.9.2078
Tontin vuokra
21350 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Selco Oy
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki, Petri Huusko, petri.huusko@kiinteistotahkola.fi, 0207481027
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki / teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu p. 09 8162 5000 / kartat.espoo.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Erittäin hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Metro Kivenlahdessa, juna-asema Kauklahdessa.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
ulkoautopaikka, autokatospaikka
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Asuintiloissa vaalea laminaattilattia, kosteissa tiloissa ja eteisessä laattalattia.. Seinämateriaalien kuvaus: Seinät maalatut..
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Neljä tilavaa makuuhuonetta, kaikissa kaapistot. Alakerran makuuhuoneista käynti tilavalle, katetulle terassille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa ranskalainen parveke.
Olohuoneen varusteet
Korkea, viistokattoinen olohuone-ruokailutila ja avokeittiö muodostavat viihtyisän ja valoisan kokonaisuuden. Olohuoneesta käynti tilavalle parvekkeelle josta vehreät näkymät puistoalueelle. Olohuoneessa sähkökäyttöiset verhot sekä ilmalämpöpumppu viilennykseen.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset