Etusivu Myytävät kohteet 67 m² Kovelipolku 8, 00430 Helsinki 3h, k, kph, s, wc, terassi, varasto – Oikotie 21673715

348 000 € 67 m²

Kovelipolku 8, Hakuninmaa, Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen, Helsinki 3h, k, kph, s, wc, terassi, varasto

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Katariina Ahlbäck
Katariina Ahlbäck

050 521 2508

Velaton hinta
348 000 €
Asuinpinta-ala
67 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Hakuninmaa, Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kaupunki
Helsinki

Moderni paritalo skandinaaviseen tyyliin!

Kovelipolku 8:ssa sijaitseva paritalo on uutta vastaava ja tarjoaa valoa tulvivat, suuret ikkunat, jotka tuovat luonnonvalon osaksi arkeasi. Kauniit vaaleat sisustussävyt ja skandinaavinen tyyli korostavat kodin avaruutta ja eleganttia ilmettä. Toimiva pohjaratkaisu tekee tästä kodista täydellisen valinnan niin yksinasuville kuin perheellisillekin.

Sisääntulokerroksessa on hurmaava avokeittiö-olohuone, sekä erillinen reilun kokoinen wc sisäänkäynnin yhteydessä. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, sekä viihtyisä saunallinen kylpyhuone.

Talo sijoittuu hyvin hoidetulle ja hyväkuntoiselle kiinteistölle, jonka piha-alueet ovat viihtyisät ja huolella suunnitellut. Suurelta terassilta aukeaa olohuonnesta, terassi tarjoaa ihanteellisen paikan nauttia aamukahvit tai järjestää illanviettoja perheen ja ystävien kesken. Kiinteistön oleskelualueet kutsuvat nauttimaan ulkoilusta omalla sievällä pihalla.

Asunto sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, jossa luonto on lähellä ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Paloheinän latuverkosto lähtee aivan kivenheiton päästä ja tarjoaa erinomaiset puitteet niin kesä- kuin talviliikuntaankin. Alueen palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat, ovat kaikki kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Autolla liikkuva tavoittaa hetkessä kaikki valtaväylät.

Tule ja ihastu tähän upeaan kotiin Kovelipolku 8:ssa - sovi yksityisesittely ja astu kohti uusia unelmia asunnossa, joka täyttää kaikki toiveesi.

Kata Ahlbäck
LKV, KiAT, partner
050 521 2508
kata@bo.fi

Laura Mitrunen
asuntomyyjä, partner
0400 589 224
laura.mitrunen@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Kovelipolku 8, 00430 Helsinki
Kaupunginosa
Hakuninmaa, Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kohdenumero
21866536
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
67 m²
Tontin pinta-ala
1 250 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lämmin varasto 4,5 m2 Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, kph, s, wc, terassi, varasto
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: muu, induktio. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, liesituuletin / hormi. Puustellin keittiö, runsaasti kaappi- ja laskutilaa.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Wc-istuin, bideesuihku, allaslaatikosto, peili. Varustus: lattialämmitys.
Tehdyt remontit
Terassin laajennus ja tuija-aidan istutus. Kaksi ilmalämpöpumppua asennettu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tervaleppäpaneelit, saunan seinä lasia. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-402-7-50-L1

Hinta

Velaton hinta
348 000 €
Myyntihinta
348 000 €
Neliöhinta
5 194,03 € / m²
Kiinnitykset
387 589 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus n. 8500 kWh/ v Kiinteistövero 112 € (v.2023) Puhtaanapito 18€/ kk Vesi n. 40€/ kk Tontin vuokra 414€/ kk Vuoden 2023 osalta 1/4 -suuruisen määräosan lunastushinta on 94.772,63 €. Varainsiirtovero 3 %. Osapuolet vastaavat omassa hallinnassaan olevalla hallinta-alueella olevien rakennusten, rakenteiden ja laitteiden rakentamis-, uudelleenrakentamis-, perus- korjaus- ja kunnossapitokustannuksista (mm. hiekoitus, lumenajo jne.). Osa- puolet ovat normaalisti myös vastuussa toista Osapuolta kohtaan edellä mainittujen toimenpiteiden laiminlyönnistä aiheutuvista vahingoista. Mikäli jokin ra- kenne (esim. aita) hyödyttää kahta Osapuolta, vastaavat nämä Osapuolet ko. rakenteen rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus- ja kunnossapito- kustannuksista (mm. maalaus jne.) puoliksi. Kukin Osapuoli vastaa, että omassa hallinnassa oleva alue ja sillä sijaitseva rakennus täyttää kaikki viranomaismääräykset kunnon ja siisteyden osalta. Huoneistoissa on omat vesimittarit, joiden perusteella Osapuolet vastaavat omasta vedenkulutuksestaan. Lisäksi kaikille Osapuolilla on omat sähköliitty- mät. Osapuolet vastaavat yhteisvastuullisesti hallinnanjakokarttaan Yhteisaluemer- kityllä alueella sijaitsevien Tontille johtavien tien, jätekatoksen, vesihuoltolinjo- jen ja yhteisten piha-alueiden kunnostuksesta ja ylläpidosta aiheutuvista ku- luista (mm. siistiminen, hiekoitus, lumenajo jne.). Kulut jaetaan Osapuolille määräosalukujen mukaisessa suhteessa. 2(6) Jokainen Osapuoli vastaa erikseen määräosaluvun mukaisella osuudella maanvuokrasopimuksen mukaisesta vuokrasta ja muista velvoitteista vuokranantajalle, minkä vakuutena kiinteistön omistajan hallussa on kiinteistön kutakin määräosaa rasittava 12.589,20 euron suuruinen panttikirja. Tontin lunastushinta määräytyy maanvuokrasopimuksen mukaisesti. Määräosan huoneistokohtainen lunastushinta vuonna 2019 on 83.928,00 euroa. Mikäli tämän hallinnanjakosopimuksen Osapuoli lunastaa vuokrasopimuksen mukaisesti hallinta-aluettaan vastaavan määräosan Tontista, sitoo häntä edel- leen tämän sopimuksen muut velvoitteet pois lukien Tontin vuokran maksaminen oman määräosaluvun osalta. Kukin Osapuoli on velvollinen osallistumaan rakennuksen omistuksesta, hallinnasta ja käytöstä aiheutuviin kustannuksiin hallitsemansa asunnon pinta-alan mukaisessa suhteessa, ellei tässä sopimuksessa muuta ole sovittu. Edellä oleva kustannusten jako koskee kaikkia rakennuksen rungon, ulkoverhoilun ja kattojen yms. kunnossapidon kustannuksia. Mikäli joku tämän sopimuksen Osapuoli laiminlyö omat velvollisuutensa kun- nossapidosta omistamansa rakennuksen, rakennuksen osan tai hallinta-alueen siisteydestä ja tästä aiheutuu muille kohtuutonta haittaa, eikä laiminlyöjä todisteellisesti annetuista kehotuksista huolimatta korjaa tilannetta itse kohtuullisessa ajassa, voivat muut Osapuolet teettää tämän työn laiminlyöjän kustannuksella.Luovutusrajoitus: AO, Erillispientalojen korttelialue.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2019
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Hrjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky
Tontin koko
1 250 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.1.2069
Tontin vuokra
16785.5 EUR/v.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Helsingin kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
313 m2. e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Lisärakennusoikeus 25 m2/asunto (talous ja autosuojatiloja) 100 k-m2 Lisärakennusoikeus 10 k-m2 (kylmiä lasikuisteja, kasvihuoneita yms.)
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu, sähkö, muu vesikiertoinen lattialämmitys, muu. 2x ilmalämpöpumppu (viilennys)

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Lämmin varasto, 4,5 m2.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneista löytyy kiinteät kaapistot.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneesta käynti suurelle terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset