Etusivu Myytävät kohteet 78 m² Väinämöisentie 17 B, 39100 Hämeenkyrö 3h, k, kph, s, wc, vh, terassi, ak – Oikotie 21672785

109 000 € 78 m²

Väinämöisentie 17 B, Pappilanmetsä, Pappila, Hämeenkyrö 3h, k, kph, s, wc, vh, terassi, ak

Jaana Vuorinen
Jaana Vuorinen

050 553 4376

Velaton hinta
109 000 €
Hoitovastike
327,60 € / kk
Asuinpinta-ala
78 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Pappilanmetsä, Pappila
Kaupunki
Hämeenkyrö

HARVOIN TARJOLLA TÄSTÄ YHTIÖSTÄ

Löydä uusi kotisi Hämeenkyrön viihtyisältä Pappilanmetsän alueelta, jossa tämä valoisa ja hyväkuntoinen rivitalokoti sijaitsee tarjoten viihtyisät puitteet asumiseen. Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja palvelut lähellä. Kirkonkylän koulu ja päiväkoti ovat vain kivenheiton päässä, ja lähimpään ruokakauppaankin on lyhyt matka. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin pyöräillen kuin omalla autollakin, ja tähän huoneistoon kuuluu oma sähköpistokkeellinen autokatospaikka.

Kodin sydämessä on avara olohuone, josta on suora yhteys omalle, osittain katetulle terassille – täydellinen paikka nauttia kesäpäivistä tai illanvietoista perheen kesken. Terassilta avautuvat näkymät omassa käytössä olevalle, nurmikkoiselle takapihalle. Keittiö ja ruokailutila muodostavat toimivan kokonaisuuden, jossa on ilo valmistaa ja nauttia aterioita perheen kesken. Keittiö on remontoitu laadukkaasti vuonna 2012, yhdistäen käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Kylpyhuone on remontoitu 2015, ja se on suunniteltu nykyaikaisen käyttäjän tarpeisiin sopivaksi, mahdollistaen jopa pesutornin asennuksen. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Makuuhuoneet tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon, ja suuremmasta makuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone, joka helpottaa arjen järjestelyjä.

Tämä koti on ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa rauhallista asumista luonnon lähellä, mutta haluaa silti pitää arjen palvelut käden ulottuvilla. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä - tule tutustumaan ja tee tästä kodista omasi – tervetuloa!

Sovi oma yksityisesittelysi Jaanan kanssa, puh. 050 553 47376 tai jaana(at)asumusto.fi.

Toteutamme ASUMUSUNELMIA!

Perustiedot

Sijainti
Väinämöisentie 17 B, 39100 Hämeenkyrö
Kaupunginosa
Pappilanmetsä, Pappila
Kohdenumero
80366624
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
78 m²
Tontin pinta-ala
5 920 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneiston kokoonpano
3h, k, kph, s, wc, vh, terassi, ak
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan/tarvittaessa nopeastikin, viimeistään 1 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi (50 cm), liesituuletin ja astianpesukone. Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö on remontoitu 2012 ja kaapistojen ovisävyksi on valittu maaläheinen sävy. Runsaasti säilytys- ja työpöytätilaa. Osa kaapistoista on laatikostoina. Keittiön jatkeena on ruokailutila erkkeritilassa.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, pesukoneliitäntä ja pesuallas. Kylpyhuone on kauttaaltaan remontoitu 2015 ja tehty tuolloin nykymääräysten mukaisesti taloyhtiön valvonnassa. Remontin yhteydessä muovimatto vaihtuu laataksi ja myöskin kaikki seinien kaakelit vaihdettiin uusiin. Katto uusittiin. Kylpyhuoneessa on myös erillinen allas ja pöytätaso. Remontin yhteydessä on otettu huomioon, että pesutorni on myöskin jatkossa mahdollinen. WC (1): WC-istuin, peili, pesuallas, bidee-suihku ja Seinäkaappi. Erillinen WC on remontoitu 2010, jolloin muovimatto uusittiin. Käyttövesiputkiremontin yhteydessä 2019 uusittiin katto.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto, vaatehuone, kaapistot ja Lisäksi taloyhtiössä yhteinen pyörävarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Kylmä ulkovarasto sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2029: 1. ALUERAKENTEET: Hävitetään terijoen salavia. 2. POHJARAKENTEET: Salaojien kuntotutkimus ja huuhtelu. 3. RAKENNUSTEKNIIKKA: Ikkunoiden uusiminen tuuletusikkunalla/luukulla. Terassiovien uusinta. 4. LVI-JÄRJESTELMÄT: Ei toimenpiteitä. 5. SÄHKÖJÄRJESTELMÄT: Ei toimenpiteitä.
Tehdyt remontit
2023 Nuohottiin ilmastointi. Uusittiin postilaatikkokilvet. Korjattiin autokatoksen varaston ovea sekä peltejä. 2022 Asennettiin lumiesteet. 2021 Molok-jätekeruujärjestelmä 2019 Käyttövesiputkiremontti, ulkopuoliset kanaalit. Pihan pienimuotoista korjausta. 2018 Lisättiin autosähkötolppia. 2017 Uusittiin etuovet ja lukitus, saoskaivo uusittiin, pihavalaistus uusittiin, väliaitojen uudistus saatettiin loppuun. 2016 Vesirännien salaojitus ja sadevesiviemäröinti tehtiin, terijoen salavat kaadettiin, väliaitojen 1. vaihe, B6 asunnon kartoitus. 2015 Postilaatikot sijoitettiin uudelleen, piha-alueiden vesi-ja viemärijärjestelmää uudistettiin, B3 vuotosaneeraus, B3, B4 ja B5 kosteusmittaus, lämmitysjärjestelmän säädin uusittu, teetettiin energiatodistus, pohjaviemärin painehuuhtelu. 2014 Salaojituksen ja sadevesiviemäröinnin tarkastaminen. 2013 Lämmönjakolaitteisto uusittiin ja autokatos huoltopestiin. 2012 Autosähköpaikkojen sähkötyöt. 2011 Ilmastoinnin tasapainotus. 2009 Ilmastoinnin nuohous. 2008 Vesimittarit uusittu. 2007 Kattoremontti.
Näkymät
Oman huoneiston etu- ja takapihalle sekä taloyhtiön alueelle. Makuuhuoneet ovat etupihan ja Väinämöisentien puolella. Olohuone ja keittiö ovat takapihan puolella.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Saunan lattia on remontoitu kylpyhuoneen remontin yhteydessä 2015. Kiuas on uusittu 2015. Lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa ja kaiteet tervaleppää, jotka käsitelty parafiiniöljyllä.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa S-Market n. 900 m. Kirjasto n. 400 m. Hämeenkyrön keskustaan, jossa mm. kunnan hallintopalvelut, S-market, terveyskeskus, eläinlääkäriasema, yksityinen lääkäriasema, erikoisliikkeitä ja Osuuspankin konttori n. 1-1,2 km. Tippavaaran kauppa-alueen palvelut (S-Market, Hesburger, Tokmanni, apteekki, Alko ja K-Supermarket, Musti ja Mirri, Hankkija, autovaraosaliike, kuntosali, rengasliike, kampaamo ja kauneushoitola) n. 1,9 km. Kyröskosken keskustan liikkeisiin, kuntosalille ja torille n. 3 km. Paikallistiedot: Hämeenkyrössä on laaja valikoima erilaisia palveluita, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kulttuuripalvelut, mm. kesäteatteri, erilaiset harrastekerhot, kirjasto ja musiikkiopisto, tarjoavat monenmoista nähtävää ja koettavaa. Liikuntapaikkoja ja -alueita löytyy runsaasti, sillä alueella on useita sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Suurin osa liikunta-alueista sijaitsee kunnan keskustan tuntumassa. Tarjolla on kuntosaleja, jäähalli, frisbeegolf-rata, jalkapallokenttä, koripallokenttä, pesäpallokenttä, kuntoportaat ja jopa skeittiparkki. Ja paljon muuta.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Taloyhtiössä on annettu lupa ilmalämpöpumpun asentamiseen.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
108-421-38-34

Hinta

Velaton hinta
109 000 €
Myyntihinta
109 000 €
Neliöhinta
1 397,44 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
327,60 € / kk
Yhtiövastike
327,60 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 17,50 €/hlö/kk, maksu oman kulutuksen mukaan, tasaus kerran vuodessa. Autokatospaikkamaksu 10 €/paikka/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pappilanmetsän Kantele I
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1985
Huoneistojen lukumäärä
14
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu ja tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.01.2025, Lisätiedot: E-luku 177.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
5 920 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy, Petteri Toivonen, petteri.toivonen(at)iktiki.com, 041 313 7451
Kaavoitustiedot
Hämeenkyrön kunta, kaavoitus, puh. (03) 565 23000, e-mail: kirjaamo(at)hameenkyro.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Lähin bussipysäkki n. 450 (kävellen). Omalla autolla on vain 5 min (n. 4,6 km) valtatie 3:lle, josta lähtee uusi Hämeenkyrönväylä pohjoisen ja etelän suuntaa. Lähin rautatieasema sijaitsee Tampereella. Hämeenkyröstä on n. 20 min. Ylöjärvelle ja 30 min Tampereelle. Hämeenkyrössä toimii myös palveluliikenne, joka on kaikille avointa liikennettä eli sitä voi käyttää kuka tahansa kuljetusta tarvitseva. Palveluliikenne on esteetön. Vaatii etukäteistilauksen. Toimii Hämeenkyrön kunnan eri alueilla ma-pe klo 9-13. Lisäksi kunta on hankkinut liikennöitsijän ajamaan kunnan alueella joukkoliikennettä. Lisätietoja liikennöintipalveluista, aikataulut ja hinnat nähtävillä Hämeenkyrön kunnan nettisivuilla: www. hameenkyro.fi.
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiöllä on kaksi vieraspaikkaa.
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali ja Välitilan laatta
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Toinen (pienempi) makuuhuone sijaitsee sisäänkäynnin vieressä ja toinen (ns. päämakuuhuone) sijaitsee omassa rauhassaan. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.
Makuuhuoneen lattia
Muovimatto
Makuuhuoneen seinät
Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuone avautuu heti eteistilan jälkeen ja muodostaa koko asunnon sydämen, jonka ympärille kodin muut toiminnot jakautuvat. Olohuoneesta pääsee keittiöön sekä ruokailutilaan ja lisäksi kulku takapihan terassille.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali ja tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset