Etusivu Myytävät kohteet 105 m² Palokaivontie 7, 33480 Ylöjärvi 4h, k, th, 2*wc, ph, kph, s, 3*vh, khh-tila, 2*huone, at – Oikotie 21555737

278 000 € 105 m²

Palokaivontie 7, Hietasmäki, Kuusisto, Ylöjärvi 4h, k, th, 2*wc, ph, kph, s, 3*vh, khh-tila, 2*huone, at

Jaana Vuorinen
Jaana Vuorinen

050 553 4376

Velaton hinta
278 000 €
Asuinpinta-ala
105 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Hietasmäki, Kuusisto
Kaupunki
Ylöjärvi

TÄÄLLÄ TILAA RIITTÄÄ JA MAHDOLLISUUKSIA TILOJEN KÄYTÖLLE

Löydä uusi kotisi rauhalliselta Hietasmäen alueelta Ylöjärveltä, jossa sijaitsee tämä tilava ja valoisa omakotitalo. Vuonna 1989 rakennettu ja hyvin pidetty koti tarjoaa monipuoliset tilat suurenkin perheen arkeen ja yhteisiin hetkiin. Nyt on alkuperäisten asukkaiden vuoro tullut luopua rakkaasta kodistaan seuraaville tilaa tarvitseville asukkaille. Talossa on juuri valmistunut mittava, ammattilaisten toimesta tehty salaojaremontti, jonka yhteydessä mm. kaikki alakerran maanvastaiset sisäseinät korjattiin. Lisäksi kylpyhuone ja sauna remontoitiin kokonaisuudessaan.

Talon sydämessä on avarrettu olohuone, jonka suuret ikkunat tuovat luonnonvalon sisään ja josta on käynti parvekkeelle. Olohuoneen vieressä on tilava, vuonna 2008 remontoitu keittiö, joka on jokaisen kotikokin unelma. Tässä keittiössä loihdit niin arkiruuan suurellekin perheelle kuin tarjoilut erityisiin juhlahetkiin. Kodin kolme makuuhuonetta ovat avaria ja tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon. Lisäksi alakerran varastotiloja voidaan hyödyntää lisämakuuhuoneina tai työtiloina, mikä tuo joustavuutta asumiseen. Kylpyhuone ja sauna ovat saaneet uuden ilmeen vuonna 2023 tehdyssä remontissa, joten voit nauttia rentouttavista saunahetkistä uusituissa tiloissa.

Tontti on rinnetontti, joka avautuu kauniisti nurmikkoiselle takapihalle, josta löytyy tilaa niin lasten leikeille kuin aikuisempienkin oleskelulle. Terassilta voit ihailla pihamaan rauhaa ja vihreyttä. Lämmin autotalli sijaitsee asuinrakennuksessa ja ellei autotallille ole tarvetta, niin sitä voi hyödyntää vaikkapa työtilana tai varastona. Lisäksi talousrakennuksesta löytyy kylmä autotalli sekä varastotilaa, mikä tuo lisää säilytystilaa ja mahdollisuuksia.

Sijainti on ihanteellinen perheille, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä, mutta haluavat silti olla lähellä kaupungin palveluita. Ylöjärven palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä, ja alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon.

Tämä koti on valmis toivottamaan uuden perheen tervetulleeksi – tule tutustumaan ja ihastu itsekin!

Perustiedot

Sijainti
Palokaivontie 7, 33480 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Hietasmäki, Kuusisto
Kohdenumero
80362809
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
105 m²
Tontin pinta-ala
1 140 m²
Kokonaispinta-ala
279 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, th, 2*wc, ph, kph, s, 3*vh, khh-tila, 2*huone, at
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan / viimeistään 2 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (2008), erillinen pakastin (2008), liesi (kiertoilmauuni), liesituuletin (hormi) ja astianpesukone. Liesi: Keraaminen. Tilava keittiö, jossa runsaasti säilytystilaa sekä pöytäpintaa työskentelylle ja ruuanlaitolle. Keittiö remontoitu 2008.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Sisäänvedetty parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku ja lattialämmitys. Juuri uusittu, vuonna 2023, kylpyhuone, jossa tilaa riittää. WC (2): WC-istuin, peili, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, lattiakaivo ja lattialämmitys. Sekä ylä- että alakerrassa löytyy erillinen wc-tila. Alakerran wc on remontoitu samaan aikaan kylpyhuoneen ja saunan kanssa.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kaapistot ja Varastohuoneet. Lisätietoja säilytystiloista: Säilytystilat eivät tästä talosta lopu ihan heti kesken. Runsaasti kaapistoja ja sen lisäksi peräti kolme vaatehuonetta. Alakerrasta löytyy lisäksi kaksi varastohuonetta, joissa on ikkunat. Toinen varastohuone on peräti n. 12 m² ja toinen n. 10 m². Nykyisillä asukkailla tilat ovat olleet välillä makuuhuoneina. Tilat voi hyödyntään vaikkapa työtiloina, työhuoneena tai sitten varastoina. Kylmä ulkovarastotila erillisessä rakennuksessa. Autotalli sekä talon yhteydessä että erillisessä talousrakennuksessa. Lämminvesivaraaja sijaitsee teknisessä tilassa, johon erillinen käynti ulkokautta.
Tehdyt remontit
2024 Takan piipun huoneiston ulkopuolisen halkeaman korjaus 06/2024. 2024 Nuohous 31.05.2024 2023 Salaojaremontti 2020 Kattoremontti
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Juuri valmistunut, vuonna 2023, saunaremontti, jossa lauteille mahtuu useampikin saunoja.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa sijaitsee vajaan kilometrin päässä. Valmistumassa olevaan uuteen Prismaan tulee matkaa n. 1,5 km. Ylöjärven kirkonseudun palveluihin matkaa on n. 2 km ja Soppeenmäen alueen palveluihin n. 3,2 km. Kirjasto sijaitsee n. 2,2 km päässä. Uima- ja keilahallille matkaa tulee n. 3,5 km, kuten myös Ylöjärven sosiaali- ja terveysasemalle. Jäähalli löytyy läheltä Elovainion kauppakeskittymää ja sinne matkaa on n. 3,5 km. Paikallistiedot: Hietasmäki on asuinalueena lapsiperheiden suosiossa. Rauhallinen, pientalomainen asuinalue, joka kuitenkin sijaitsee lähellä Ylöjärven kaupungin palveluita.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-408-2-168

Hinta

Velaton hinta
278 000 €
Myyntihinta
278 000 €
Neliöhinta
2 647,62 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 67 275,17 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskulutus n. 22.600 kWh/v. 2023 (1-2 hlöä). Sähkökustannuksiin vaikuttavat mm. huoneiston sisälämpötila, perhekoko, kulutustottumukset, lämmityskauden pituus sekä sähkölaitteiden kunto, ikä ja energiatehokkuus. Kokonaissähkökustannus (sis. lämmitys- ja käyttösähkön) nykyisellä asukkaalla hänen sähkösopimuksellaan n. 300 €/kk. Sähkölämmityksen tueksi asunnosta löytyy kaksi ilmalämpöpumppua. Varaavaa takkaa ei ole paljonkaan käytetty. Vesi- ja jätevesimaksu jokaisen oman kulutuksen mukaan. Nykyisellä asukkaalla n. 50 €/kk. Jätehuolto Pirkanmaan Jätehuollon taksoin riippuen jäteastian koosta ja tyhjennysvälistä. Lisätietoja www.pjhoy.fi. Nykyisellä asukkaalla on sekä seka että biojäteastia.
Kiinteistövero
575,03 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1989
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu ja tiiliverhoilu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.06.2034, Lisätiedot: E-luku: 199.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 140 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kiinteistö sijaitsee asemakaavassa merkityllä AO-alueella, joka on omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Ylöjärven kaupunki, kaavoitus@ylojarvi.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Lähin pysäkki löytyy n. 500 m päästä (linja 80) ja Kurun tien varren pysäkille on matkaa n. 800 m (linjat 80, 81, 84 ja 85).
Rakennusoikeus
285 m²
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterilämmitys, kosteat tilat sähköinen lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 22600 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
PUKUHUONE: Kauniisti viime vuonna remontoitu pukuhuone. Laattalattiassa lattialämmitys. TAKKAHUONE: Kaunis vuolukivitakka. Takkahuoneesta käynti pukuhuoneen kautta saunaosastolle. Ilmalämpöpumppu. Käynti ulos pienen tuulikaapin kautta takapihalle. ETEINEN: Tilava vastaanottaa vieraat ja pyörittää vaikka lapsiperheen arkea helpottamaan vaatteiden pukemista ulos lähdettäessä. Eteisessä on liukuovellinen peilikaapisto.
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Rakennusajalleen tyypillisesti tilavia makuuhuoneita. Yksi makuuhuone on tällä hetkellä ruokailuhuoneena. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on kummassakin oma vaatehuone. Makuuhuoneet sijaitsevat kaikki hieman erillään toisistaan pääsisäänkäyntikerroksessa. Mikäli kaipaat lisää makuuhuoneita, niin alakerran kaksi ns. varastotilaa soveltuvat siihen mainiosti. Tiloissa on yläikkunat luonnonvaloa antamassa huoneisiin.
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen ja keittiön välistä seinää on avarrettu ja osin jaettu saarekkeella. Olohuoneen isot ikkunat avautuvat takapihan puolelle. Käynti parvekkeelle. Ilmalämpöpumppu.
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset